Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Кармичните връзки на Близнаци

Хороскоп

Кармичните връзки на Близнаци

Снимка:

Партньорски хороскоп с комбинации за кармична любов показва, че определено не винаги партньорите ще се разбират добре. Ще има разногласия, кавги, истерия, ревност, кавги и всичко, което е прекрасно. Лошо е, когато човек се преструва, че всичко е наред и всъщност нищо не е .... Ако имате някоя от посочените комбинации, вижте колко сте съвместими и какво общо бъдеще ви очаква според синастричния хороскоп.

 

Близнаци и Овен

Връзка, основана на разбиране

Връзката им ще се основава на взаимно разбирателство, толерантност и открита комуникация. И двамата са весели, спонтанни, енергични и запазват оптимизъм дори в най-критичните ситуации, така че ще се подкрепят във всичко. Те се допълват перфектно, защото Близнаците са пълни с оригинални идеи, които с инициативата и подкрепата на Овен ще успеят да превърнат в реалност. Овенът ще хареса игривата и активна натура, любопитството и интелигентността на Близнаците, докато Близнаците ще оценят смелостта и решителността на Овен, с които те не могат да се похвалят. Проблеми могат да възникнат, ако Близнаците флиртуват с красиви представители на противоположния пол, което ревнивият и с чувство за притежание Овен никак няма да хареса.

Добрите аспекти на връзката: Отворената комуникация и честността правят тази връзка много стабилна и устойчива на всички проблеми. Многото общи интереси и сходни възгледи за света ще направят Овена и Близнаците печеливша комбинация от партньори, които никога няма да се наситят един на друг.

 

Близнаци и Скорпион

Най-добре се разбират в леглото

Въпреки че на пръв поглед нищо не ги свързва, Близнаци и Скорпион имат прилики, които биха могли да ги обединят. И двамата са много интелигентни, многостранни и способни хора, които знаят как да се справят в живота, но дотук приликата свършва. Скорпионът е страстен човек, който иска от любовния си партньор пълна отдаденост и лоялност, които Близнаците не могат да му предложат. Емоциите на Скорпиона са твърде интензивни и дълбоки, за да може да ги разбере един донякъде повърхностен и интелектуален Близнак. Като добавим към това закачливостта и склонността на Близнаците към флирт, които правят Скорпиона ревнив, можем с основание да кажем, че това е експлозивна комбинация, която е трудно да се поддържа стабилна. Най-добре ще се разбират в леглото и в провеждането на интелектуални дискусии, но нямат голям шанс да постигнат по-дълбока и смислена връзка, защото и двамата търсят нещо различно от любовна връзка.

Добрите аспекти на връзката: Те със сигурност няма да скучаят заедно. Близнаци ще прекарва по-голямата част от времето си в леглото, а Скорпионът ще бъде възхитен от откритостта и готовността му да експериментират. И двамата са интелигентни и имат обширни познания, така че ще се радват на дълги и интересни разговори.

 

Близнаци и Водолей

Перфектната връзка

Близнаците и Водолеите наистина са създадени един за друг, така че не е изненадващо, че това е една от най-често срещаните и успешни астрологични комбинации. Двамата се разбират перфектно, и двамата са комуникативни, оптимистични и любопитни, така че никога не им липсва вълнение или теми за разговор. И двамата знаят как да задържат вниманието на партньора си, което е само плюс за тази връзка, тъй като и Близнаците, и Водолеите лесно губят интерес и са склонни да се откажат, когато някой им омръзне. И двамата обичат да се чувстват свободни и независими и тъй като са толерантни, няма да притесняват партньора си с изблици на ревност и подозрения. Съвместните излизания, срещите с много интересни хора и създаването на нови запознанства, на които и двамата се радват, допълнително ще укрепи тази връзка и ще я направи устойчива на всички проблеми.

Добрите аспекти на връзката: Те се разбират, уважават се, ценят се и се подкрепят във всичко. Веднага щом се срещнат, те ще се чудят как изобщо са могли да живеят един без друг и общуването им ще им предостави всичко, което искат от една връзка.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още