Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Кармичните връзки на Дева

Хороскоп

Кармичните връзки на Дева

Снимка:

Партньорският хороскоп с комбинации за кармична любов показва, че определено не винаги партньорите ще се разбират добре. Ще има разногласия, кавги, истерия, ревност и всичко, което е прекрасно. Лошо е, когато човек се преструва, че всичко е наред и всъщност нищо не е .... Ако имате същата комбинация, вижте колко сте съвместими и какво общо бъдеще ви очаква според синастричния хороскоп.

Дева и Телец

Идеална двойка

Това е връзка, която работи на всички нива. И двамата са практични, рационални, икономични и са готови да работят усилено, за да си осигурят по-красив и приятен живот за себе си и близките си. Въпреки че подозрителната Дева ще се нуждае от време, за да се отпусне и да спечели доверие в Телеца, след като се убеди в искрените му намерения, тя ще разпознае партньор за цял живот в него. Телецът е много чувствен знак, за когото сексът е основна необходимост, докато Девата често е срамежлива и отдръпната в сексуален смисъл. С помощта на Телеца тя в крайна сметка ще може да се отпусне и да се научи да се наслаждава в леглото. Въпреки че тази връзка е много стабилна, прекомерната критика и дребнавост на Девата ще разгневят Телеца, който ще реагира на нейните възражения с кавги и злоба. И двамата герои обаче са много търпеливи и толерантни, така че тази връзка е предопределена за успех.

Добри аспекти на връзката: Подобни характери и сходен начин на мислене правят Телец и Дева много съвместими партньори, които могат да преодолеят и най-големите трудности. И двамата са търпеливи, упорити и готови да направят отстъпки, за да запазят връзката, която значи нещо за тях.

Дева и Дева

Идеални спътници в живота

Две Деви са добра любовна комбинация, при условие че изобщо успеят да се срещнат. А именно и двамата са оттеглени и срамежливи, така че ще минат няколко месеца, докато някой от тях се осмели да направи първата крачка. Веднага след като се сближат, те ще осъзнаят, че са създадени един за друг и никога няма да се разделят. Девите са интелигентни и аналитични хора, така че често ще водят интелектуални дискусии и ще посещават театри и изложби заедно. Домът им винаги ще блести от чистота и единственият проблем може да е, че и двамата са твърде критични и взискателни. Девата понякога се нуждае от партньор, който да я насърчава да бъде възможно най-смела в живота, така че скептичният и предпазлив партньор може да я спира малко. Като двойка те няма да са склонни към промени и нови преживявания, а винаги ще се придържат към едни и същи доказани неща, така че има опасност връзката им да изпадне в рутина. Сексуалният живот ще бъде изненадващо добър, защото те знаят как да освободят взаимните си спирачки.

Добрите аспекти на връзката: Те се разбират чудесно и се допълват, така че са идеални спътници, чийто живот е лишен от излишни кавги и конфликти. И двамата искат ред и мир и не обичат изненадите, така че ще създадат хармонична малка общност, която ще бъде сигурно убежище за тях.

Дева и Козирог

Надеждни партньори

Два земни знака винаги правят перфектна комбинация, защото имат сходни нужди и еднакви възгледи за света, така че тази двойка е една от най-добрите астрологични комбинации. Те са както практични, така и рационални и не се увличат от нереалистични идеи. Те са пестеливи и не харчат пари за излишни глупости, така че никога няма да спорят за финанси. Дева и Козирог ще се разберат и допълват перфектно и тъй като и двамата са традиционалисти, поддържането на стабилен семеен живот ще бъде от решаващо значение за тях. Козирогът ще насърчава Девата с неговата решителност и ще й помага да взема решения, докато тя ще му осигурява подкрепата и сигурността, необходими за неговия психически мир. Тези два знака имат сходни житейски желания и планове, така че заедно ще създадат силна и стабилна общност, която ще продължи цял живот.

Добрите аспекти на връзката: Те са надеждни и лоялни, така че ще имат безгранично доверие един на друг. Във връзката им може да липсва страст, но затова винаги ще могат да разчитат един на друг, което е от решаващо значение за успеха на любовната връзка.  


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още