Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Кармичните връзки на Лъва

Хороскоп

Кармичните връзки на Лъва

Снимка:

Партньорският хороскоп с комбинации за кармична любов показва, че определено не винаги партньорите ще се разбират добре. Ще има разногласия, кавги, истерия, ревност и всичко, което е прекрасно. Лошо е, когато човек се преструва, че всичко е наред и всъщност нищо не е .... Ако имате същата комбинация, вижте колко сте съвместими и какво общо бъдеще ви очаква според синастричния хороскоп.

Лъв и Близнаци

Страхотна комбинация

Това е идеална комбинация от два знака, които се вписват перфектно и се допълват във всичко. Близнаците бързо ще бъдат привлечени от откритостта и жизнерадостта на Лъва, докато Лъвът ще разпознае идеалния спътник в забавните и приказливи Близнаци. Връзката им ще се основава на взаимно уважение и разбиране, както и на искрена любов. И все пак Близнаците биха могли да предизвикат ревност у Лъва с тяхната склонност към флиртуване, което ще доведе до кавги и престрелки. Близнаците не могат да понесат да бъдат ограничавани и контролирани, така че успехът на тази връзка ще се състои в това, че Лъвът трябва да обуздае своето чувство за собственост и ревност и да не обръща сериозно внимание на безобидните флиртове на Близнаците от време на време, а Близнаците трябва да осъзнаят, че Лъвът трябва да бъде обсипан с вниманието и комплиментите, от които се нуждае, за да се почувства желан.

Добри аспекти на връзката: И двамата са пълни с енергия, ентусиазъм и желание за действие, така че заедно никога няма да скучаят. Те ще имат основната дума във всяко общество и ще се радват на голяма популярност като двойка. Те ще се подкрепят във всичко, така че наистина са идеални спътници в живота.

Лъв и Скорпион

Вълнуваща и драматична връзка

Въпреки че това е често срещана връзка, Лъв и Скорпион не са идеална комбинация, тъй като и двамата са упорити, егоистични и не желаят да правят компромиси, което води до чести кавги, конфликти и борба за власт. И двамата обичат доминирането в любовните отношения и нито един от тях не е готов да се оттегли, така че кавгите им могат да продължат с дни. Тези двама страстни хора са привлечени от пръв поглед и бързо започват връзка, изпълнена със страст, вълнение и динамични разговори. Най-добре се разбират в леглото, защото и двамата обичат секса и знаят как да задоволят големите апетити на любимия човек. Ревността на Скорпиона ще бъде голям проблем в тази връзка, защото Лъвът е свободолюбив човек, който не обича никой да му забранява нищо и да им определя как ще живее. Скорпионът от друга страна, се нуждае от някой, който да го обожава, а Лъвът често е твърде егоистичен, за да постави партньора си на първо място. Ако искат да функционират, те трябва да си дадат достатъчно пространство и свобода.

Добрите аспекти на връзката: Връзката им ще бъде страстна, вълнуваща и динамична. Перфектните занимания в леглото ще доставят на двамата удоволствията, за които винаги са мечтали, но дългосрочният успех ще изисква много повече усилия и от двете страни.

Лъв и Риби

И двамата са в плен на любовта

Въпреки че са напълно различни на пръв поглед, Лъв и Риби имат много допирни точки, които биха могли да им помогнат да постигнат стабилна и трайна връзка. И двамата са романтични и жадни за любов, така че точно това ще ги привлече един към друг в началото. Рибите искат да бъдат глезени и обгрижвани, а Лъв показва открито своята привързаност и чувства, така че Рибите ще се чувстват обичани и защитени в тази връзка. Лъвът от друга страна ще се радва, че е намерил партньор, който напълно ще му се отдаде и за никой друг няма да се сети. В тази връзка Лъвът ще поеме доминиращата роля, така че е по-добре той да е мъж, но успехът е възможен дори ако ситуацията е обърната. Нежният мъж Риби никога няма да се бори със своята Лъвица за надмощие, но ще й позволи да има основната дума в тази връзка без никакви възражения.

Добрите аспекти на връзката: Рибите ще се чувстват обичани и в безопасност в тази връзка, така че няма да им хрумне да търсят внимание другаде. Гордият Лъв ще се радва на вниманието, което проявяват нежните Риби, а многото споделени моменти и доброто пасване в леглото допълнително ще подсилят тази връзка.  


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още