Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Кармичните връзки на Овен

Хороскоп

Кармичните връзки на Овен

Снимка:

Партньорският хороскоп с комбинации за кармична любов показва, че определено не винаги партньорите ще се разбират добре. Ще има разногласия, кавги, истерия, ревност и всичко, което е прекрасно. Лошо е, когато човек се преструва, че всичко е наред и всъщност нищо не е .... Ако имате същата комбинация, вижте колко сте съвместими и какво общо бъдеще ви очаква според синастричния хороскоп.

 

Овен и Овен

Фойерверки на страстта

Тази комбинация е огнена и от нея изригват искри. И двамата са страстни, енергични и темпераментни, което носи вълнуващ сексуален живот и множество интересни моменти, докато многото общи интереси и любовта към активен живот обещават отлична хармония във всички сфери на живота. Комбинацията от два силни характера обаче често води до чести кавги и разправии.

Взаимното съперничество, словесното надхитряване и опитите за господство могат бързо да доведат тази връзка до ръба. Ако искат да издържат, ще трябва да развият повече търпение и толерантност един към друг и да ограничат ревността и притежанието, към които са склонни и двамата.

Добрите аспекти на връзката: Овенът не познава скуката и когато двама от тях се съберат, резултатът е постоянно вълнение, забавление и шепа незабравими моменти. И двамата се ядосват лесно, но също така  бързо им минава, така че всяка кавга ще завърши със страстно помирение в леглото.

 

Овен и Лъв

Лудо влюбени

Комбинацията от два огнени знака винаги води до експлозия на страст. И двамата са страстни, динамични и спонтанни, така че ще се разберат бързо и ще започнат връзка още по-бързо.

И Овенът, и Лъвът обичат открито да показват своите чувства, така че връзката им ще бъде вълнуваща, динамична, пропита от страст и романтични изблици на любов. Често ще се карат, но всичките им спорове ще завършат със страстно помирение в леглото, защото и двамата бързо ще осъзнаят, че не могат един без друг. Въпреки че във връзката им няма да липсва вълнение, проблемът ще възникне, когато Овенът се опита да води и да вземе главната дума, което ще нанесе удар по егото на силния и горд Лъв. Ако успеят да прескочат желанието за доминиране, ще намерят партньор за цял живот един в друг.

Добрите аспекти на връзката: Те изпитват искрено възхищение и от момента, в който се срещнат, не могат един без друг. Тези двама ще бъдат влюбени и приятели, и партньори в живота, които ще си дават подкрепа и опора във всичко.

 

Овен и Стрелец

Приятели и любовници

Тази връзка е обречена на успех от самото начало. Веднага след като се срещнат, ще осъзнаят, че се разбират чудесно и се допълват, което ще ги насърчи да започнат любовна връзка много бързо.

Стрелецът е любопитен и отворен за нови преживявания, а Овенът винаги има многобройни идеи и планове, така че общуването им ще бъде изпълнено с вълнение и ще им осигури много незабравими мигове. Като двойка те ще водят вълнуващ социален живот, ще посещават концерти, театри, спортни събития и ще ходят заедно на многобройни пътувания, така че със сигурност никога няма да скучаят. Тази връзка ще бъде пример за техните приятели и познати за перфектна връзка между двама души, които се обичат, разбират и уважават.

Добрите аспекти на връзката: Освен че са добри любовници, те ще бъдат и най-добри приятели и точно това прави тази двойка специална. Многобройните общи интереси и голямата енергия, която ги тласка да бъдат постоянно в движение, ще се окажат печеливша формула.  


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още