Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Кармичните връзки на Раците

Хороскоп

Кармичните връзки на Раците

Снимка:

Партньорски хороскоп с комбинации за кармична любов показва, че определено не винаги партньорите ще се разбират добре. Ще има разногласия, кавги, истерия, ревност и всичко, което е прекрасно. Лошо е, когато човек се преструва, че всичко е наред и всъщност нищо не е .... Ако имате същата комбинация, вижте колко сте съвместими и какво общо бъдеще ви очаква според синастричния хороскоп.

Рак и Овен

Противоположностите се привличат

Противоположностите се привличат, така че темпераментният и борбен Овен бързо ще се предаде пред очарованието на затворения и мълчалив Рак. Овенът ще използва всичките си прелести, за да спечели вниманието на Рака, докато срамежливият Рак ще хареса откритостта и самочувствието на Овена. Въпреки първоначалния екстаз, Ракът в крайна сметка няма да може да се справи с голямата енергия на Овена и постоянното желание за вълнение и движение, което ще се окаже голяма пречка за успеха на тази връзка. Овенът обаче няма да прояви разбиране за капризната и прекомерна чувствителност на Рака, така че той ще започне да го смята за твърде взискателен. Ако и двамата не влагат повече търпение и толерантност, разликите в темперамента в крайна сметка могат да разрушат връзката им.

Добри аспекти на връзката: Ако преодолеят първоначалните препятствия, връзката им може да бъде наистина добра комбинация от енергията на Овен и съпричастността на Рака. Ракът е отдаден и готов да направи всичко за хората, които обича, а проявите му на внимание и романтични жестове ще впечатлят гордия и донякъде суетен Овен, който иска да се почувства уникален и специален в любовната връзка.

Рак и Рак

Връзка, пълна с романтика, нежност и драма

Ракът е известен като най-чувствителният знак на Зодиака, така че връзката между двама такива хора ще бъде изпълнена с романтични и нежни моменти, но със сигурност и драма няма да липсва. Двамата ще бъдат привлечени бързо един към друг, защото ще бъдат обединени от общото желание за романтика, любов и внимание, както и от факта, че и двамата уважават и ценят семейните ценности. Ракът обаче се нуждае от по-силен и по-реалистичен партньор, който ще знае как да го утеши, когато изпадне в едно от неговите меланхолични настроения, така че връзката с човек, който е еднакво чувствителен и податлив на външни влияния, често ще бъде в тежест. И двамата са от типа домошари, които не обичат да излизат прекалено много навън, така че домът им ще бъде много приятно и удобно място, тяхното убежище, но има опасност те напълно да изхвърлят други хора от живота си, така че с времето те биха могли да се уморят и отегчат един от друг.

Добрите аспекти на връзката: И двамата са безкористни, нежни и готови да направят всичко за любимия човек, поради което тази връзка има голям шанс за успех. Тъй като си приличат, те ще толерират необходимостта на партньора си да се оттегли в уединение, както и честите промени в настроението.

Рак и Скорпион

Родени един за друг

Това е една от най-добрите астрологични комбинации. Комбинацията от два водни знака винаги е специална, защото те са хора, които се разбират на подсъзнателно ниво, така че могат да се споразумеят без много думи. Двамата ще се влюбят от пръв поглед и след като започнат връзка, никога няма да се разделят. Между тях има магнетично привличане, което обещава смислен сексуален живот, което е необходимо и за двамата, за да се чувстват изпълнени с любов. Ракът ще се отдаде целия на Скорпиона, така че ревнивият Скорпион ще бъде напълно сигурен в лоялността и верността на Рака. Скорпионът от друга страна, ще обсипва своя Рак с внимание и любов, което ще го накара да се чувства в безопасност и защитен. Голямото предимство на тази връзка е, че Ракът винаги е готов да отстъпи първи, което ще съответства напълно на гордия Скорпион.

Добрите аспекти на връзката: Ракът и Скорпионът имат най-добрите качества един за друг, така че това е наистина вълшебна връзка, която може да донесе и на двамата добри неща. Ракът няма да даде на Скорпиона повод за ревност и ще му отдели достатъчно внимание, за да го накара да се чувства специален, докато Скорпион от своя страна ще бъде идеален партньор за Рака, който ще го насърчава да постига целите си.  

 


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още