Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Кармичните връзки на Скорпион

Хороскоп

Кармичните връзки на Скорпион

Кармичните връзки на Скорпион - Tribune.bg
Снимка:

Партньорският хороскоп с комбинации за кармична любов показва, че определено не винаги партньорите ще се разбират добре. Ще има разногласия, кавги, истерия, ревност и всичко, което е прекрасно. Лошо е, когато човек се преструва, че всичко е наред и всъщност нищо не е .... Ако имате същата комбинация, вижте колко сте съвместими и какво общо бъдеще ви очаква според синастричния хороскоп като общи тенденции.

Скорпион и Телец

Не могат един без друг

Между Телец и Скорпион има силно привличане, което е невъзможно да се пренебрегне, така че връзката между тези два знака е много често срещана. Любовната им връзка е страстна, интензивна и вълнуваща, а красивите и хармонични моменти редовно се заменят с ожесточени кавги. И двамата са страстни и силни личности, които искат да доминират, така че нежеланието им да правят компромиси и взаимния инат ще бъдат причина за многобройни кавги и конфликти. Общото между тях е, че и двамата обичат парите и сигурността, която им дават, и знаят как да се наслаждават на живота и тъй като и двамата са много похотливи и страстни, особено вълнуващ момент ще бъде техният сексуален живот. Въпреки че никога не могат да се наситят един на друг, рано или късно излизат наяве всички различия, които дори големите страсти не могат да скрият.

Добрите аспекти на връзката: От момента, в който се срещнат, те ще бъдат толкова обсебени един от друг, че никога няма да искат да се разделят. Връзката им ще бъде вълнуваща, динамична и страстна и ако Скорпионът успее да обуздае внезапните си реакции, а Телецът спре упорито да настоява за своето мнение, това може да продължи цял живот.

Скорпион и Дева

Връзка, основана на добра комуникация

И двамата са интелигентни, проницателни и аналитични, така че ще се привлекат един към друг много бързо. Те ще се оценяват и уважават и тъй като ги обединява силно физическо привличане, няма да им отнеме много време, за да влязат във връзка. Девата е резервиран, срамежлив и ненатрапчив човек, така че прекарването на времето със Скорпион ще й помогне да се освободи малко, особено в сексуален смисъл. Скорпионът ще намери партньор в Девата, който може да участва в интелектуалните му разговори на по-дълбоки теми. Той също така ще хареса нейната лоялност, преданост и надеждност. Девата все още ще бъде впечатлена от смелостта и решителността на Скорпиона, с които тя самата не може да се похвали. Тази връзка може да бъде много успешна, ако Девата обуздае желанието си да критикува Скорпиона, който не може да понесе факта, че не е перфектен. Той трябва да избягва и твърде бурните реакции, тъй като Девата се страхува от агресивност и кавги.

Добрите аспекти на връзката: Феноменалната психическа хармония ще бъде чудесна основа за тази връзка. И двамата са малко мълчаливи и мистериозни, така че ще разбират нуждата на партньора си от уединение и няма да го тормозят с празни разговори.

Скорпион и Риби

Сродни души

Това е перфектната връзка между двама души, които се обичат толкова много, че след като се срещнат, вече не могат един без друг. Скорпионът и Рибите бързо ще осъзнаят, че тази връзка е всичко, което някога са искали, така че ще направят всичко възможно да не я застрашават по никакъв начин. И двамата са чувствителни и жадни за внимание, но в същото време се отдават много, така че ще се обсипват взаимно с толкова много любов и нежност, че никога няма да им хрумне да търсят разнообразие отстрани. И двамата са чувствени и сексуални, така че интимният им живот ще бъде много богат и вълнуващ и ако нямат задължения, могат да лежат заедно в леглото дни наред, защото не могат да се наситят един на друг. Тази връзка работи на всички нива. Рибите ще отдават любов на Скорпиона всеки ден и ще показват колко много означава, което ще бъде достатъчно, за да пожелае той да останат заедно до края на живота си, докато Рибите ще намерят стабилност и практичност в него, с които самите те не могат да се похвалят. Тази връзка носи много красиви неща, както на Скорпиона, така и на Рибите, така че след като се слеят, нищо няма да ги раздели.

Добрите аспекти на връзката: Рибите са един от редките знаци, които могат да издържат на трудния характер на Скорпиона. Те ще знаят как да го оценят, така че в замяна той ще ги обсипва с внимание, ще им осигури сигурност и насърчение. И двамата изпитват дълбоки емоции, които другите знаци не разбират, така че ще се зарадват, когато намерят партньор, който като тях е готов да обича дълбоко и интензивно и да отдаде цялото си „Аз“ във връзката.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още
Актуална тема
Хороскоп
Анкети
Кой е вашият кандидат за кмет на София?
Покажи резултати Скрий резултати