Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Кармичните връзки на Телец

Хороскоп

Кармичните връзки на Телец

Кармичните връзки на Телец - Tribune.bg
Снимка:

Партньорският хороскоп с комбинации за кармична любов показва, че определено не винаги партньорите ще се разбират добре. Ще има разногласия, кавги, истерия, ревност и всичко, което е прекрасно. Лошо е, когато човек се преструва, че всичко е наред и всъщност нищо не е .... Ако имате същата комбинация, вижте колко сте съвместими и какво общо бъдеще ви очаква според синастричния хороскоп.

 

Телец и Рак

Хармоничен семеен живот

Тази връзка е предопределена за успех, защото те са сходни характери и търсят емоционална и материална сигурност. Раците са зависими от вниманието на партньора си, а Телецът безкористно споделя и показва любовта си, така че несигурният Рак ще се чувства обичан и в безопасност с Телец.

Телецът обаче ще отговори на емоционалната подкрепа и стабилност, осигурени от неговия лоялен Рак. И двамата са домашни типове, така че ще обичат да прекарват времето си у дома, ще се опитат да го направят възможно най-приятното място за живеене. Проблеми могат да възникнат поради честите промени в настроението на Рака, които са непонятни за рационалния и стабилен Телец. Ако го подкрепя в тези моменти и е с него, Ракът ще намери своето сигурно убежище при Телец и ще остане с него до края на живота си.

Добрите аспекти на връзката: Телецът и Ракът най-вече искат да създадат семейство и да се радват на стабилен емоционален живот, така че ще намерят идеалния партньор в живота един в друг. Те ще се подкрепят във всичко, а короната на връзката им ще бъдат децата.

 

Телец и Везни

Те знаят да се радват на живота

И Телецът, и Везните са знаците на Венера, което ги прави изключително съвместими партньори, които споделят любовта към изисканата храна, дрехите, изкуството и красивите неща. На пръв поглед Телецът ще хареса прилична, привлекателна и поддържана Везна, която пък ще разпознае в него човек, с когото може да се разбира добре и да се забавлява страхотно.

Поради нерешителността на Везните и вродената бавност на Телеца ще отнеме време, за да се развие нещо между тях, но след като се сближат, те ще постигнат хармонична общност, която би могла да функционира перфектно. Щастието им обаче може да бъде възпрепятствано от недостатъчно физическо привличане, което в крайна сметка може да ги превърне с времето от страстни любовници само в приятели. Ако работят по тази страна на връзката, те имат шанс за успех.

Добрите аспекти на връзката: Телецът и Везните истински се наслаждават на всеки момент заедно. И двамата са хедонисти по душа, така че насладата от храната, излизането, купуването на красиви неща и декорирането на дома ще бъдат общите им страсти. Везните са един от редките знаци, който знае как да се справи с ината на Телеца, което също ще бъде от решаващо значение за успеха на тази любовна връзка.

 

Телец и Козирог

Връзка за цял живот

Връзките между двата земни знака са винаги стабилни, дълготрайни и устойчиви на всички проблеми, какъвто е случаят и тук. Веднага щом се срещнат, Телецът и Козирогът са наясно, че са идеални партньори, които могат да създадат успешна и стабилна връзка. А именно, и двамата във връзката първо търсят сигурност, както материална, така и емоционална, така че ще почувстват облекчение, когато разберат, че са намерили партньор, който е толкова лоялен и надежден като тях самите.

И Телецът, и Козирогът се страхуват от бедността и несигурното бъдеще, така че ще вложат много усилия, за да спечелят достатъчно средства за комфортен и безопасен живот. Проблемът възниква, когато Телецът стане твърде разточителен, което Козирогът никога не може да му прости. Той ще негодува също така от временните му моменти на мързел. Телецът понякога може да бъде притеснен от заетостта на Козирога с работата и липсата на интерес към любовните игри в леглото.

Добрите аспекти на връзката: Телецът и Козирогът са идеална комбинация от двама души, които имат подобни мисли, желания и мечти. И двамата ценят семейните ценности, така че бракът им ще бъде стабилен и за цял живот и дори ако срещнат някакви проблеми, любовта и уважението, които изпитват един към друг, ще им помогнат успешно да ги преодолеят.


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Искате ли връщане на хартиената бюлетина?
Покажи резултати Скрий резултати