Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Кармичните връзки на Везни

Хороскоп

Кармичните връзки на Везни

Кармичните връзки на Везни - Tribune.bg
Снимка:

Партньорският хороскоп с комбинации за кармична любов показва, че определено не винаги партньорите ще се разбират добре. Ще има разногласия, кавги, истерия, ревност и всичко, което е прекрасно. Лошо е, когато човек се преструва, че всичко е наред и всъщност нищо не е .... Ако имате същата комбинация, вижте колко сте съвместими и какво общо бъдеще ви очаква според синастричния хороскоп като общи тенденции.

Везни и Овен

Любов от пръв поглед

Връзките между Овен и Везни са много чести и обикновено става въпрос за любов от пръв поглед. Овенът не може да устои на чаровната и ласкава Везни, докато тя е очарована от неговата енергия и топлина. Когато започнат връзка, ще се радват на всеки момент заедно и никога повече няма да се разделят. Везните ще се чувстват желани и красиви с Овена и честите му излияния на любов, докато Овенът ще се гордее, че има толкова привлекателен и прекрасен партньор до себе си. Проблеми ще създава желанието на Овена да управлява и да доминира във връзката. Везните са миролюбиви и дипломатично настроени хора, които избягват кавги и конфликти, което ще раздразни Овена, известен със своя свадлив и рязък характер. Той ще интерпретира миролюбието на Везните като малодушие. Те се разбират по-добре в по-зрели години.

Добрите аспекти на връзката: Връзката им ще бъде вълшебна. И двамата ще бъдат омагьосани един от друг и освен отлично съгласие на физически план, ще бъдат свързани и от искрени и дълбоки емоции. Ако Овенът сдържа импулсивните си реакции и позволи на Везните да го научи на търпение и толерантност, тази връзка може да продължи цял живот.

Везни и Везни

Добра и хармонична двойка

Връзката между двама нежни, романтични, толерантни и весели хора, които споделят множество общи интереси, е предопределена за успех от самото начало. Веднага след като се срещнат, те ще искат да се опознаят по-добре и ще бъдат обединени от обща любов към изкуството, литературата, красивите неща и изисканата храна. Двете Везни ще се радват на всеки момент прекаран заедно, а връзката им ще бъде изпълнена с интересни разговори, общуване с много приятели, пътувания и много други дейности. Въпреки че ще бъдат искрено влюбени и ще обръщат много внимание един на друг, връзката между двете Везни няма да бъде имунизирана срещу проблеми. И двамата са разточителни и обичат да пазаруват, поради което могат лесно да се сблъскат с финансови проблеми. Освен това и двамата са нерешителни и избягват кавги, така че ще мълчат дори в ситуация, когато трябва да се каже нещо, което води до натрупване на проблеми. Ако се научат да бъдат по-смели и приемат факта, че случайната кавга помага на връзката, успехът е гарантиран.

Добри аспекти на връзката: Когато са заедно, на тях им е толкова приятно, че не се нуждаят от никой друг. Везните са знак, който знае как да се наслаждава на живота и когато срещне партньор, който е себеподобен, резултатът е комфортен живот, изпълнен с всички земни удоволствия. Те са толерантни и не са склонни към конфликти, така че ще гледат на партньора си за много неща през пръстите, но също така ще им бъдат простени много.

Везни и Риби

Връзка, пълна с нежност и топлина

Комбинацията от два нежни и романтични героя винаги води до топла и интимна връзка, която ще осигури на двамата партньори всичко, от което се нуждаят емоционално. И двамата обичат да се гушкат, така че ще прекарват по-голямата част от времето си в леглото, като разменят нежности. Обединява ги и общата любов към изкуството, красивите неща, храната и напитките, така че заедно ще посещават изложби, театри и изискани ресторанти. Въпреки че се разбират добре, те ще срещнат определени проблеми, които биха могли да ги разделят. И на Везните, и на Рибите им липсва практичност и усещане за реалност, така че неплатените сметки, минус по банкова сметка и натрупаните задължения на домакинството са обща част от тази връзка. Рибите са по-емоционални и чувствителни, така че вниманието на Везните към другите може да ги нарани дълбоко, което социалните и флиртуващи Везни дори няма да забележат. Тази връзка има шанс за успех, но и за Везни, и за Риби може да е по-подходящ някой по-практичен и смел партньор, който с удоволствие ще поеме доминираща роля.

Добрите аспекти на връзката: Те са добронамерени, толерантни и романтични, така че ще се обсипват взаимно с много нежност и топлина. Приятелите и семейството винаги ще могат да разчитат на тяхната помощ, а любовта към красивите неща и изисканата храна може да ги задържи дълго време.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още
Актуална тема
Хороскоп
Анкети