Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Кармичните връзки на Водолей

Хороскоп

Кармичните връзки на Водолей

Снимка:

Партньорският хороскоп с комбинации за кармична любов показва, че определено не винаги партньорите ще се разбират добре. Ще има разногласия, кавги, истерия, ревност и всичко, което е прекрасно. Лошо е, когато човек се преструва, че всичко е наред и всъщност нищо не е .... Ако имате същата комбинация, вижте колко сте съвместими и какво общо бъдеще ви очаква според синастричния хороскоп като общи тенденции.

Водолей и Близнаци

Перфектната връзка

Близнаците и Водолеите сякаш наистина са създадени един за друг, така че не е изненадващо, че това е една от най-често срещаните и успешни астрологични комбинации. Двамата се разбират перфектно и двамата са комуникативни, оптимистични и любопитни, така че никога не им липсва вълнение или теми за разговор. И двамата знаят как да задържат вниманието на партньора си, което е допълнителен плюс към тази връзка, тъй като и Близнаците, и Водолеите лесно губят интерес и са склонни да бягат, когато някой им омръзне. И двамата обичат да се чувстват свободни и тъй като са толерантни, няма да притесняват партньора си с изблици на ревност и подозрения. Излизането заедно, излизането с много интересни хора и създаването на нови запознанства, на които и двамата се радват, допълнително ще укрепи тази връзка и ще я направи устойчива на всички проблеми.

Добри аспекти на връзката: Те се разбират, уважават, ценят се и се подкрепят във всичко. Веднага след като се срещнат, те ще се чудят как изобщо са могли да живеят един без друг и съюзът им ще им предостави всичко, което се иска от една връзка.

Водолей и Везни

Предразположен към успех

Рядко една връзка може да бъде толкова успешна и дълготрайна, колкото тази между Везни и Водолей. Те ще се влюбят един в друг веднага щом се срещнат, след което за миг няма да искат да бъдат разделени. Те ще водят богат и вълнуващ социален живот, така че никога няма да скучаят заедно. Водолеят ще събуди желанието за вълнение и забавление в нерешителните и донякъде инертни Везни, така че те ще станат много по-весели и активни с него, отколкото някога са били. В замяна Везни ще даде на своя Водолей безрезервна подкрепа и ще му даде достатъчно свобода, за да не се чувства никога ограничен. Водолеят няма да има нужда да търси удоволствие извън брачното легло, защото ще намери всичко необходимо в партньора си Везни - любовник, приятел и спътник в живота. И двамата са алтруисти и са щастливи да помагат на другите, така че домът им винаги ще бъде отворен за приятели.

Добрите аспекти на връзката: Когато са заедно, взаимно притежават най-добрите качества и затова тяхната връзка е уникална и специална. Те искрено се обичат, ценят и уважават, така че няма да спорят за глупости. Връзката им ще преодолее успешно всички препятствия и предизвикателства, защото те осъзнават, че си струва да се борите за тях.

Водолей и Стрелец

Вълнуваща и забавна връзка

Стрелец и Водолей са много хармонична двойка, а връзката им се основава на открита комуникация, разбиране и обща нужда от предизвикателства и вълнение. Тъй като и двамата са либерални, с широко разбиране, връзката им ще бъде лишена от ревност и притежание, което ще позволи и на двамата да бъдат това, което са. И Стрелец, и Водолей искат партньор, който ще им бъде приятел и ще им осигури безусловна подкрепа, която ще намерят в тази връзка. Споделената жажда за вълнение и забавление ще ги накара да спортуват заедно, да ходят на много пътувания и да пробват нови неща, да се грижат за изоставени животни. Те никога няма да възразят един срещу друг, ако единия поиска малко раздяла, така че това е много хармонична и стабилна връзка.

Добрите аспекти на връзката: Могат да разрешат всеки проблем чрез честна и отворена комуникация. Освен любовници, те ще бъдат и най-добри приятели един на друг, което допълнително ще укрепи тази и без това стабилна връзка.  

 

 


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още