Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Кървава Луна и пълно лунно затъмнение

Хороскоп

Кървава Луна и пълно лунно затъмнение

Кървава Луна и пълно лунно затъмнение - Tribune.bg
Снимка:

На 26 май в 14:15 часа ни очаква Пълнолуние в Стрелец и пълно лунно затъмнение. Това е период на енергично и емоционално прочистване, всички наши тъмни емоции изплуват на повърхността, но това е един от големите шансове да се отървем от тях и да отворим сърцата си за нещо ново и вълшебно.

Лунното затъмнение ще бъде видимо в западната част на Северна и Южна Америка, Източна Азия, Австралия, Океания.

Луната ще премине през сянката на Земята, което ще я накара да потъмнее, но също така ще получи червеникаво сияние, поради което това пълнолуние се нарича още Кървава Луна.

В астрологията Луната е свързана с миналото, онова, което изглежда отминало и напълно забравено. Докосвайки важните точки на картата на хороскопа, затъмнението повдига събития, чиито корени трябва да се търсят в миналото, а всички нещастия и катаклизми от този период ще бъдат резултат от грешен избор.

Всички затъмнения на Луната ни потапят в личния емоционален свят. Тези космически събития ще направят мнозина нервни, емоционални, превъзбудени, раздразнителни. Препоръчва се повече да мълчите, отколкото да говорите. Всяка грешно казана дума или грешно действие ще бъдат възприети от Вселената като предизвикателство. Добре е да прекарате тези дни около водни източници или в гората.

В такъв период се случват особено важни събития при хора, чиито хороскопи съвпадат с точката на затъмнението. Лунното затъмнение е важен и съдбовен период. Подходящо е да се приключи със старите неща и да се правят планове за бъдещето.

Затъмненията могат по различни начини да повлияят на събитията в живота на хората. Астролозите смятат, че в този момент се залага програма от събития за следващите години от живота ни, така че всяко взето решение може да се окаже решаващо. Според мнозина експерти може да провокира промени в живота: за някои това ще бъде опасно, а на други ще даде нови възможности.

Засега е по-добре да отлагате сериозни въпроси, да не вземате отговорни решения и да не предприемате необмислени действия, за които може да съжалявате по-късно.

Не излизайте навън по време на затъмнение, за да не попие организмът ви негативните енергии, те ще бъдат доста силни.

Затъмнението е чудесно време за планиране.

 По-добре да не ядете мазнини, да прочиствате тялото си от замърсяване.

Не ходете на гости, не посещавайте многолюдни места. Тези дни имат силни енергии и лесно можете да влезете в разправии и спорове.

Да разлеете вода, да попаднете под дъжда в деня на затъмнението - това е чудесен знак - пречистване от природата.

Прекарайте това време в мир и комфорт. През този период хората са отворени към общуване, социални контакти.

Пълнолунието винаги оказва силно влияние върху хората, поради което те са предразположени към необмислени действия. Препоръчително е да се изключат сериозни физически натоварвания. Най-добрият вариант е да прекарате периода на пълнолунието и затъмнението, като се опитате да се отпуснете, правейки неща, които ви отвличат от проблемите и ви развеселяват. В този ден е препоръчително да си осигурите комфортна обстановка и хармония. 

Ритуал на освобождението:

Внимателно обмислете и запишете на празен лист хартия всичко, от което сте готови да се отървете: от ненужни притеснения и болезнени спомени, до напълно осезаеми неща, които според вас ви пречат да продължите напред. И след това изгорете листа в пламъка на свещта. Пепелта трябва да се разпръсне на вятъра, а след това - да благодарите на стихията на огъня и въздуха за помощта им. Може да използвате и водата.

Подходящо е да напишете на друг лист съкровените си желания както при новолуние.

Време е да продължите напред!                                                                              


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Актуална тема

Хороскоп

Анкети

АНКЕТА: Кой носи вина за бедствената ситуация по софийските улици?
Покажи резултати Скрий резултати