Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Кажи какъв плод обичаш, за да ти кажа какъв си

Хороскоп

Кажи какъв плод обичаш, за да ти кажа какъв си

Кажи какъв плод обичаш, за да ти кажа какъв си - Tribune.bg
Снимка:

Според някои научни изследвания, по предпочитанието към тази или онази храна, могат да се определят основните черти от характера. Разбира се винаги има изключения. Всеки получава смесени влияния от своите планети. Например може да сте Овен, но с акцент върху знак Риби в хороскопа си, както и обратното, и тогава идва разминаването.

Портокалът обожават меките и мили в общуването си хора, които лесно се сближават с околните. Често портокалът е харесван от Водолеите.

Диня предпочитат тези, които с акуратност, без да жалят сили и време довеждат нещата до край. Често за такива хора най-сложните проблеми са само семките.

Бананите са любимо лакомство на волевите и мъжествените личности. Истина е, че често активността се сменя с периоди на пасивност. Ако вие предпочитате банани, може би във вашия хороскоп има силно проявен Марс или ясно изразен знак Овен.

Гроздето се предпочита от тези, които не са склонни към излишна откровеност и в другите ценят умението също да пазят тайни.

Крушите се харесват на дружелюбните хора, притежаващи спокоен нрав и имащи дар на прекрасен разказвач. От астрологична гледна точка крушите се харесват най-много на Близнаците и на останалите знаци от въздушната стихия - Везни и Водолей.

Ябълките са предпочитани от трудолюбивите, практични хора, консервативни в своите привички, но готови винаги да се притекат на помощ на нуждаещите се.

Сливите са особено привлекателни за хора, които са склонни към символично мислене и меланхолия. Те умеят да намират обаче изход от унинието чрез творчески занимания.

Прасковите избират тези, които имат нежна душа. Тяхната ранимост е скрита зад външна сдържаност. Тези, които ги предпочитат вероятно имат в хороскопа си силна Луна или силно изразен знак Рак. Прасковите вероятно ще се окажат едни от предпочитаните лакомства на водните знаци - Рак, Риба.

Скорпионите повече предпочитат бананите.

Градинската ягода е любимият десерт на хора, които умеят да се наслаждават на красивите и скъпи неща, нежалещи парите, за да придобият нещо изискано и елегантно. В астрологията хора със сходен характер са представителите на знак Лъв.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Как трябва да се разиграе политическата ситуация след поредните предсрочни избори?
Покажи резултати Скрий резултати