Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Кога ни очакват добри промени

Хороскоп

Кога ни очакват добри промени

Снимка:

По време на нашето раждане Юпитер е бил в определен знак на зодиака

Юпитер е най-голямата планета на слънчевата система и се счита за благоприятна и щастлива – планетата на щастието. Всеки от нас има планетата Юпитер в хороскопа. Някой има Юпитер в знака Овен, друг - в Близнаци, трети - в Стрелец и т.н.

И така, по време на нашето раждане Юпитер е бил в определен знак на зодиака. След това ние порастваме и Юпитер продължава да се движи по Зодиака, сменяйки знак след знак. Движи се доста бавно, почти по една година в знак. Средно един пълен кръг в Зодиака отнема 12 години. Тоест, приблизително (но не точно) 12 години след нашето раждане, Юпитер ще обиколи целия Зодиак и отново ще бъде в същата точка, в която е бил по време на вашето раждане. Този момент се нарича Завръщането на Юпитер.

Със завръщането си Юпитер определя за следващите 12 години в каква посока ще вървят разширяването, обучението, опитът и мъдростта. Че в живота се е стигнало дотам, че е време да добавите нови знания, разширяване на кръгозора.

Когато Юпитер се върне в наталната си позиция, ние получаваме положителен импулс в следните теми:

- нашите житейски цели и постижения

- успех и социална реализация

- разширяване на жизнените възможности

- духовни промени, достигане на ново ниво на развитие

- поставяне на нови задачи за бъдещето

- оценка на нашето образование (дали е подходящо, дали е необходимо да го променим или обратно, да кандидатстваме или да отидем да учим отново)

- активира се темата за пътувания и различни други премествания

- чувстваме подкрепата на Висшите сили

- житейските обстоятелства ни направляват, просто трябва да почувствате тази помощ и да не пропуснете своя шанс!

Във време, когато Юпитер за 11-13 години се издига на небето до същата точка, където е бил при нашето раждане, ние имаме голям шанс да променим живота си към по-добро, да дадем тласък на нови постижения, имаме възможността да положим основите на бъдещото щастие, ако досега не сме успели.

Всичко свързано с горните теми за Юпитер може да ни се случи по време на възвръщането на Юпитер. Има няколко такива периода в живота. Приблизително това е на около 12 години, 24, 36, 48, 60, 72, 84 и по-нататък, ако имате късмет. Най-точно кога е възвръщането на вашия Юпитер може да ви определи астролог. Това трябва да са положителни събития, често свързани с нова работа или нова посока на дейност, свързани със събития, които са обърнали живота ви към по-добро, това са вашите бъдещи промени. Темата е много интересна. От една страна е философска, защото трябва да разберете тези импулси за промяна и да реагирате на тях навреме. От друга страна, това е чисто практично, тъй като събитията в повечето случаи ви се случват в действителност и наистина много променят живота ви. И е много добре да се извършат тези промени по време на завръщането на Юпитер. Много е важно да се даде правилен тласък за по-щастлив живот за следващите години.

Едгар Кейси характеризира Юпитер като свързан с „голяма съвкупност от блага в този свят“. Големият астролог Стивън Аройо казва, че освен завръщането на Юпитер към рождената му позиция, но и квадратурата и опозицията му към този градус, винаги трябва да се счита за потенциален ключ за фазите на развитие. Особено завръщането му освобождава големи нови енергии за самоусъвършенстване, подновяване на вярата (в живота, в себе си, в Бог, в истината, собствените идеали).

Това не са моментни събития, това са глобални промени. За някой те преминават по-ярки и по-забележими (ако Юпитер е силен и добре аспектиран във вашия хороскоп), за друг промените са тихи и по-скоро на вътрешното ниво (ако Юпитер е слаб и слабо аспектиран), но такова събитие като завръщането на Юпитер не може да остане незабелязано.                                                                                                                     


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още