Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Кои Ангели покровителстват родените под знак Рак?

Хороскоп

Кои Ангели покровителстват родените под знак Рак?

Снимка:

Слънцето се движи в женския знак Рак. Слънцето във всеки знак носи важно послание и тук в знак Рак то ни казва да отворим сърцата си и да почувстваме дълбока близост с другите. Не можем да бъдем близо до всички, но трябва да се свържем с най-важните хора в живота си на по-дълбоко ниво. Това не е нито просто, нито лесно.

Ракът е знак на дълбоката интуиция и паметта. Луната, която управлява знака Рак, в който преминава сега Слънцето, е свързана с нашето етерно тяло и е носител на всички наши спомени, независимо дали те са спомени за нашата генетика или спомени от минали животи.

Докато физическото тяло е свързано с будното съзнание, етерното тяло носи нашето космическо съзнание, а астралното тяло - божественото съзнание. Всички тези форми на съзнание вибрират в материята и ние обикновено разпознаваме само състоянието на будното съзнание.

В знака Рак при 15° е мястото на екзалтация на Юпитер. Това е мястото, където всичките ни тела се пресичат и свързват. Тук можем да установим комуникация с нашите божествени дела.

Ангелът, който управлява първите 5 ° на Рак (от 23 до 27 юни) е Левия (Хи-Левох)

Основната му цел е да ни даде голяма интелигентност и добра памет. Това е в съответствие с природата на Луната, която е носител на паметта. Ролята на този Ангел е да ни помогне да навлезем дълбоко в материята, но без да забравяме нашата фина природа, която не е материална. За нас Земята е място за учене и цел на раждането, но често, докато навлизаме все повече в материята, забравяме нашата светла природа и откъде сме дошли. Често едно желание ни дърпа толкова много, че забравяме откъде е дошло и по какъв повод.

Целта на всяко въплъщение е да осъзнаем, като се потопим дълбоко в материята, че не сме просто физическо тяло. Този Ангел ни дава сили да се свържем с нашите божествени корени. На практическо ниво това означава, че хората, родени в самото начало на знака Рак, по природа са способни да общуват с всякакви видове хора, които са напълно различни от тях. Това са нежни и приятни хора, които са толкова топли, че могат да разберат и обичат всеки.

Този Ангел надарява родените под неговото покровителство от 23 до 27 юни със способности за магия, магьосничество и езотерични науки, умение да извличат полза от неприятностите и да превръщат лошата ситуация в благоприятна, събужда интуицията, дарява духовна сила, открива врата към другите светове, помага за излизане от депресията и стабилизира психическото състояние.

Родените (28 юни - 2 юли) покровителства Ангел-пазител Хи-Пахел

Ангел надарява родените под негово попечителство с креативност, творчески способности, повишено възприятие, смелост, физическа сила и способност да устоява на трудностите. Те често стават известни спортисти, добри готвачи, лекари и фармацевти.

Хи-Пахел дарява плодовитост, лекува безплодие и импотентност, помага да се постигне изпълнението на желанията ни, а също и да се изпълняват обичайните ежедневни задължения.

Родените (3 - 7 юли) покровителства Ангел-пазител Хи-Нелак

Този Ангел дарява хората, родени под неговото покровителство със силни морални ценности, религиозност, отговорност, развито чувство за справедливост и собствено достойнство.

Хи-Нелак помага да се оформят идеите в подходящата форма за тяхното приложение на практика; подобрява паметта и дарява с развит интелект; стимулира духовното развитие, избавя от алкохолизъм и зависимости; помага ни да се адаптираме към промените, които се случват наоколо и да не губим позиции дори в онези случаи, когато въображението отвежда твърде далеч от реалността.

Родените (8 - 12 юли) покровителства Ангел-пазител Хи-Яй

Този Ангел защитава женското начало във всичките му проявления - майки, акушерки, възпитателки и учителки. Той лекува психични заболявания, заболявания на жлезите с вътрешна секреция, укрепва здравето, облекчава скръбта и предоставя втора или трета възможност за тези, които наистина се нуждаят от нея.

Хи-Яй благоприятства спорта, увеличава способността за концентрация, укрепва волята, насърчава постоянството в постигането на целите, защитава слабите и бедните и помага с малко усилия за постигане на големи резултати.

Родените (13 - 17 юли) покровителства Ангел-пазител Хи-Мелах

Този Ангел благоприятства всичко, свързано с огнището и семейството, той обединява членовете на семейството и укрепва семейните връзки.

Хи-Мелах структурира мисленето, облича интуитивното предчувствие в разбираема форма, укрепва тялото и духа, придава увереност и сила на действията, отслабва страховете и разсейва съмненията, а също така позволява ясно да се разбере и формулира целта, към която се стремим.

Родените (18 - 23 юли) покровителства Ангел-пазител Хи-Шахо

Този Ангел дарява здраве, защита, любов и покровителство на всички хора на земята. Подобрява психичното здраве, дава радост на духа и укрепва семейното огнище.

Хи-Шахо ни предпазва от опасност, помага ни да преодолеем най-трудните обстоятелства, да възстановим здравето след инциденти, да решим най-объркващите проблеми, да забравим за психологическите травми и скръбта, а също така предоставя шанс в ситуации, когато изглежда, че всичко вече е загубено.  


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още