Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Колибритата – посланици на ангелите

Хороскоп

Колибритата – посланици на ангелите

Колибритата – посланици на ангелите - Tribune.bg
Снимка:

Колибри е една от най-красивите птици на земята и символизира наслада от живота. Колибри въплъщават райския живот, нежност, трепет, игривост и откритост към света. Колибри не могат да ходят по земята, могат да живеят само във въздуха или да седят на клоните на дърветата. Може да посети 1000 цветя на ден, за да събира нектар.

Повечето от нас гледат на колибрито като на някаква птица, която знае как да лети. Но знаете ли, че е познато като "духовна птица"? Всъщност това не е обикновена птица; по-скоро тя има духовно и символично значение, свързано с щастието и радостта.

Птицата се появява от нищото и носи щастие и радост в живота на тези, при които се появява. Всъщност това е символ на всички добри неща, които съществуват. Също колибри е символ на голяма енергия и жизненост, защото птицата може да бъде в полет в продължение на няколко часа подред, неуморно размахвайки крилата си.

Ангелите често използват птиците като пратеници, особено птиците, които пътуват на огромни разстояния с лекота. Можете да се научите да разбирате значението, което символизират в духовната сфера.

Колибритата са най-малките от всички видове птици и са леки, могат да летят нагоре, надолу и назад. Докато летят, движението на крилата им създават символа на безкрайността – което означава за нас, че трябва да пуснем миналото си и да обмислим настоящето и бъдещето, което чака.

Тежестта на нашите притеснения ни обременява, но ако се научим да се отпускаме, ще се чувстваме леки като колибри. Това ще ни отведе до пътеката на радостта и щастието, както се вижда от символично значение на птицата. Човекът, който вижда колибри, може да счита това за доста положителна поличба. Ако видите колибри, можете да отпуснете страховете и притесненията си, за да почувствате лекота.

Символизмът на колибри се прилага задълбочено в ежедневието ни и ако го следваме, можем да водим много радостен живот. Но какво е духовното значение на колибритата?

Духовното значение на колибритата е свързано с ангелите. Ангелите избират колибритата да ни предават своите послания. По този начин колибритата действат като начин на общуване между нас и ангелите.

Ангелите могат да ни изпратят колибри, така че тяхното духовно присъствие да ни напомня да следваме пътя, който води към радостен живот и че трябва да се съсредоточим върху настоящето, а не върху миналото или бъдещето.

Когато колибрито дойде при вас, отворете ума и разума си за посланието. Ангелите разчитат на колибрито, тъй като е специална птица със специално духовно значение. Ето защо, когато видите колибри, трябва да знаете, че то носи съобщение, което е важно за вас в настоящата част от живота, в която се намирате. Не забравяйте, че колибритата могат да се появят в различни форми, а не винаги като живо същество – като фигура, рисунка, снимка и т.н.

Най-често сме толкова заети в ежедневието си, че дори и колибри да прелита край нас, изглежда, не ги забелязваме и пропускаме възможността да се учим и прилагаме мъдростта.

Не само ангелите, но дори и вашите близки, които са починали, могат да изберат колибри, чрез което да комуникират с вас, за да ви кажат, че са добре и все още са с вас.

Ето защо, ако срещнете колибри на живо или по друг начин, трябва да сте наясно с тяхното присъствие. Не е съвпадение, те идват във вашето пространство поради причина!

Най-важното нещо, свързано с колибрито, е способността му да лети назад; което не могат да правят много птици. Тази способност да лети назад ни сигнализира да погледнем назад в миналото, за да се поучим от него, но не да зациклим там. Само за да се поучим от грешките, които сме извършили и после да се върнем обратно в реалността, за да предотвратим същите грешки. Както казва поговорката "Никога не е късно да се учи".

Друго качество на колибри включва неговия символизъм на любов, радост, щастие, истина и баланс в живота. Колибрито е символ на баланс в нашия живот и ни напомня, че трябва да поддържаме добър баланс, за да водим добър и щастлив живот. Ако не успеем да поддържаме равновесие, ще се отклоним встрани и няма да намерим правилния път, по който трябва да вървим.

Ако не сте видели колибри на живо, то ще ви посети в сънищата ви, само ако сте наясно с неговата символика. Повечето сънища са вторичен източник. На първо място, ще видите колибри във физическата им форма в реалния живот. Но ако не ги забележите, след като ангелите са ви ги изпратили няколко пъти, тогава ще бъдете посетени от колибри в сънищата си. Те ще носят същото послание, което са били предназначени да предадат, когато са ви посетили във физическата си форма.

Библията ни казва, че всички живи същества (птици и животни) на земята са дарове от Бога. Всички видове птици имат особено значение, тъй като се възприемат като пратеници на Бога и ангелите. В рамките на християнството колибритата са свързани също със смъртта и възкресението. То е символ на възкресението, поради появата му, когато слънцето изгрява сутрин, което означава прераждането на деня след период на тъмнина.

Също така се е вярвало, че колибритата могат да донесат послание от любим човек от духовното царство. Това често е някой, който е преминал в небитието наскоро и ви протяга ръка, за да ви предостави утеха заради страданието ви.

Колибри поради малкия си размер и колоритно оперение приличат на скъпоценни камъни, малки бижута и може би, невероятно редки и ценни. Птицата напомня, че радостта от живота е в малките неща. Трябва да се научим да виждаме и намираме радост във всичко, което правим. Колибрито олицетворява способността да оценяваме момента "тук и сега".

Както всички птици наравно с пеперудите, колибритата са символ на вечният дух и безсмъртната човешка душа. Според легендите на индианците, двойка колибри, които летят заедно, са символ на душите на влюбените, които са се открили след смъртта.


Последвайте ни в Google News

 

Етикети птица, ангел

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Как трябва да се разиграе политическата ситуация след поредните предсрочни избори?
Покажи резултати Скрий резултати