Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Колко кучета виждате - тест

Хороскоп

Колко кучета виждате - тест

Разгледайте добре снимката и кучетата на нея – те могат да разкрият менталната ви възраст и колко сте психически стабилни всъщност. Минималният брой кучета, които може да видите е четири, докато максималният е седем.

 

Ако сте видели:

Четири кучета

Менталната възраст на хората, които виждат четири кучета, е от 20 до 25 години. Тези хора са художници, артистични личности и обичат да четат хубави книги. Не обичат много шумна среда, но обичат да пият кафе с приятели и да говорят на интелектуални теми. Гледат на живота откъм позитивната страна.

 

Пет кучета

Тази цифра показва, че мозъкът ви е на възраст между 25 и 30 години. Хората, които виждат толкова кучета, не обичат сложните неща, имат тесен кръг от приятели и гледат да не се забъркват в сложни ситуации.

 

Шест кучета

Хората, които виждат шест кучета, са на ментална възраст между 30 и 40 години. Те са стабилни и стоят здраво стъпили на земята, а приятелите им често ги молят за съвет. Не обичат усложненията, независимо за какво става въпрос. Стремят се към по-простичките неща.

 

Седем кучета

Тези, които виждат седем кучета, са все още деца в душата си. Менталната им възраст е между 10 и 20 години. Това означава, че са наивни, добри, лекомислени и мили, точно като децата. Обичат приключенията и живота.  


Топ новини

виж още

Актуална тема