Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Колко нервни сте според зодиакалния знак?

Хороскоп

Колко нервни сте според зодиакалния знак?

Снимка:

Овен - Овенът често може да бъде нервен и то без никаква причина. Тяхната нервност лесно се предава на другите хора около тях, поради което мнозина не са съвсем приятна компания. Ако сте родени в знака Овен, ще се освободите от нервността, като прекарате известно време сред природата, но и в компанията на приятни хора, които излъчват добра енергия.

Телец - Телците често са нервни на „управленски“ принцип. Когато нещата не вървят добре на работа, те стават нервни. По принцип те задържат нервността в себе си повече, отколкото да я предават на другите. Ако сте родени под знак Телец, знайте, че можете да овладеете нервността с музика, която ще ви хареса и която ще събуди всичките ви сетива и ще доведе до релаксация.

Близнаци - Близнаците са „доброкачествено изнервени“. Тяхната нервност не вреди на никого, дори на тях лично. Отражението на тази нервност се изявява по-скоро по определен начин, който може да се сравни като „жонглиране“. Ако сте родени в знака на Близнаци, наслаждавайки се на дребните неща като кафе-клюкарстване с приятел и може наистина да ви отпусне и напълно да се освободите от нервността.

Рак – Раците много често изпитват нервност, която не е огромна, но която често може да ги измъчва. Те са най-вече нервни, когато емоционалното им състояние не е добро, поради което партньорите им страдат. Ако сте родени под знака Рак, опитайте се да реализирате някои от вашите малки желания или се отдайте на малки удоволствия, като артистична и творческа работа.

Лъв - Лъвовете, дори когато са нервни, не го признават на никого. Най-лошото от всичко е да кажете на някой Лъв директно, че е нервен. Това може да ги влуди напълно и допълнително да разпали нервността им. Ако сте родени под знака Лъв, спрете да се изнервяте от работата и ще разрешите това, като организирате свободното си време полезно и приятно. Спортът ще ви избави от нервността.

Дева - Нервността никак не е чужда на Девите, но се проявява при тях постоянно и е по-скоро като притеснение, отколкото като пряка нервност. Изблиците на гняв ги обземат само когато някой е замърсил и разхвърлял къщата или пространството около тях. Ако сте родени под знак Дева, научете се да не прекалявате с реакциите си и правете това, за което сте създадени - пейте, играйте, рисувайте, пишете или отидете на кафе с приятели.

Везни - Везните често са нервни, тъй като нервността е следствие от тяхното безпокойство, което се дължи главно на тяхната нерешителност. Като цяло Везните не натоварват обкръжението си, въпреки че не остава незабелязана нервността им. Ако сте родени под знака Везни, социалният живот е спасението за вашата нервност. Колкото повече чатите или говорите по телефона, толкова повече интересни клюки ще научите и ще се разведрите.

Скорпион - Скорпионите са може би най-нервният знак и като цяло тяхната нервност е най-разрушителна за заобикалящата ги среда. Околните със сигурност ще страдат от тяхната нервност, защото те ги обичат и ценят качествата им. Ако сте родени под знака на Скорпион, за вас освобождаването от нервност ще означава романтична вечер или прекомерно харчене на пари.

Стрелец - Стрелците могат да бъдат нервни по всяко време. Тяхната нервност се дължи най-вече на работата, но те често се дразнят от други хора, които се опитват да доминират над тях. Ако сте родени под знака Стрелец, може да разредите натрупаната нервност, като освободите хедониста в себе си и се отдадете на всички удоволствия, дори за сметка на задълженията.

Козирог - Козирозите приемат нервността си най-добре от всички знаци. Те са умерено нервни, особено когато има основание за нервност, така че тяхната природа е гъвкава в този смисъл. Ако сте родени под знака на Козирог, когато сте нервни, вземете си почивен ден, починете и се отделете от хората - отидете сред природата, разходете кучето и се отпуснете.

Водолей - Водолеите са наистина често обзети от тяхната нервност и те често могат да страдат, когато нервността се е натрупала в малко по-голямо количество. Те предизвикват съжаление и усилия за помощ у околните, което допълнително ги дразни. Ако сте родени под знака Водолей, ще се освободите от нервността си, като се занимавате със спорт дори ако не сте от типа хора, които го правят.

Риби - Много често Рибите могат да бъдат нервни. С причина или без. Те предават нервността на семейството, приятелите, сътрудниците си, но също така и на емоционалните си партньори. Околните със сигурност не са в състояние да установят причината за нервността им, а още по-малко да им помогнат. Ако сте родени под знак Риби, трябва да се впуснете в приключение, за да намалите нервността. Добро решение са екстремните спортове.  

 


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още