Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Космически връзки

Хороскоп

Космически връзки

Снимка:

Цял живот търсим човек, чието сърце бие в подобен на нашия ритъм, човек, който е нашето отражение в огледалото, но пак има своята автентична страна. Този, който се превръща в символ на любовта за нас - сродна душа, с която се учим да растем отново и да живеем истинската си същност. Как да намерим път към него? Не е нужно да го търсите на различни места по света. Просто казано, човек трябва да намери баланс и мир в себе си, в жизнения си път, за да привлече своята космическа душа.

Връзката между две космически души е много повече от физическо привличане - тя е духовна интимна връзка, връзка на разпознаване и променящо живота преживяване. Не само една космическа душа ще срещнете през живота си, а няколко и всички те попадат в полето на нашата любов по някаква причина. Космическите души са свързани помежду си от кармата и съдбата и тяхната мисия е да променят съзнанието ви към по-добро и да ви водят по пътя на саморазвитието и личния напредък. Те ви насърчават да изследвате своите убеждения сами и да стигнете до собствените си заключения по правилния начин. Те играят значителна роля в нашето духовно, умствено и физическо развитие.

Има две основни връзки със сродна душа, които ще преживеете през живота си – кармична и космическа. Кармична сродна душа е някой, който идва да ви научи на недовършен урок и да балансира вашата карма. Тази връзка понякога може да стане бурна и нестабилна. Тя води до големи промени в живота на хората, които я преживяват.

Космическата връзка на сродните души ще бъде почти мигновена. Може да изглежда, че се познавате през целия си живот. Разговорът ще изглежда много естествен между вас. Ще имате подобни житейски пътища и тя най-вероятно ще влезе в живота ви неочаквано. Може да забележите, че двамата имате много силна психическа връзка. Когато говорите с половинката си, може да почувствате цялост и единство с този човек. Може дори да изпитате внезапно спокойствие и умиротворение. Това е сродна душа, която пренарежда и лекува вашите минали емоционални и психически белези.

И двата вида сродни души имат специално предназначение. Кармичната сродна душа идва да ни укрепи и да ни постави по пътя към сериозен самоконтрол - тя е инициаторът на нашата емоционална детоксикация. Това ни дава шанс да разгледаме добре много подсъзнателни потиснати емоции и да направим нашият избор дали искаме да положим усилия и да заменим негативните емоционални модели с положителни.

Целта на космическата сродна душа е да ни излекува и да осигури топлината, от която се нуждаем, за да израстваме след страдание чрез емоционалната детоксикация, предизвикана от нашата кармична сродна душа. Космическата сродна душа обикновено се появява след кармичната и идва, не само за да ни излекува, но и за да ни насърчи да изследваме и събудим истинското си АЗ. Помага ни в процеса на личностно и духовно развитие.

След намирането на космическата сродна душа, всичко в живота започва да се променя. Срещата с нея е преживяване, което завинаги ще промени ежедневието ви, желанията и плановете ви.

Често се смята, че сродните души са двама души със сходни интереси, ценности и черти на характера. Също така се смята, че сродните души са се срещали безброй пъти в миналото чрез своята карма, съдба и предишни животи. Когато тези две души се обединят, те внасят абсолютна хармония и пространство за духовен растеж в живота си.

 

Ето признаците, че вашата космическа сродна душа е близо:

1. Виждате често нумерологичната последователност на числата 11:11

2. Имате телепатична връзка - докато мислите за този човек, телефонът ви изведнъж звъни и чувате гласа му.

3. Имате подобен житейски опит

4. И двамата сте готови да приемете и искрено да обичате сродната си душа

5. Връзката ви протича гладко, без турбуленция.

6. Вие се приемате напълно, такива каквито сте в действителност.

7. Опитвате се да избягвате конфликти и да решавате всичко чрез разговори.

8. Вие не сте просто любовници, а приятели и спътници в живота.

9. След срещата ви животът ви се променя драстично към по-добро.

Важно е да се отбележи, че връзката със сродна душа не е непременно свързана с любов, но може да бъде и сред приятелите или членовете на семейството. Основната цел на срещата е да помогне на двете сродни души да се съберат, за да създадат и разпространят красива и уникална космическа енергия.

 

Превод от чуждия печат  


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още