Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Кой е вашият ангел-хранител

Хороскоп

Кой е вашият ангел-хранител

Снимка:

За ангелите се говори във всички велики монотеистични религии. Те са представени като духовни, свръхестествени и фини същества. Вярващите от всички религии се обръщат към ангелите пазители за защита и помощ.

Древните езотерични списъци изброяват девет ангела, смесвайки както юдейски, така и кабалистични източници. Това са: Ariel, Chamuel, Gabriel, Haniel, Jophiel, Metatron, Michael, Raphael, Uriel.

Нумерологията помага да разберете кой ангел ви пази и да се обърнете към него за помощ, когато имате нужда от него. За тази цел е необходимо да изчислите името си с помощта на числа. Всяка буква е свързана с някое число:

tribune.bgtribune.bg

Напишете вашето име и фамилия и приравнете всяка буква в съответстващото число. Съберете ги и ако получите двуцифрено число, съберете ги отново, докато резултатът ви стане едноцифрено число. След това разберете кой е вашият ангел-пазител и какво ви казва!

 

Ангел номер 1: Ариел

Ангелът закрилник на животните. Този ангел помага на всички живи същества, но като ваш личен ангел е вашият помощник. Най-добре можете да се свържете с вашия ангел, ако излезете сред природата, защото тя е много близо до него. Често изпраща съобщения да направите нещо за вашата среда и да запазите чистотата на природата. Ако се занимавате и с опазване на природата или ако защитавате животните, тогава сърцето на вашия ангел е пълно с радост. Ако намерите ранена птица или друго животно, може да го призовете. Ариел казва, да не мислите колко опасност дебне около вас, а колко е във вас. Когато този ангел е край вас, може да започнете да виждате лъвски образи или символи.

 

Ангел номер 2: Чамуел (Хамуел)

Чамуел е ангел на вътрешния мир и вие сте благословени, ако той ви защитава! Каквото и да се случи с вас или около вас, той винаги ще ви кара да се чувствате като дете на Бог. Нищо не се случва случайно. Дори и в най-трудните ситуации той ще ви показва светлината в края на тунела, ще ви изпраща съобщения чрез сънища и с такава помощ вие ще поддържате вярата си. Чамуел внася светлина в тъмнината, това е неговата работа. Той е самата надежда, винаги насочва любовта си там, където е най-необходима. Посланието на ангел Чамуел за вас: никога не се съмнявайте в себе си!

 

Ангел номер 3: Габриел (Гавраил)

Той е ангел с голяма сила и като ангел помощник ви дава подкрепа да приемете себе си и цялата сила и любов, които са скрити във вас и с отдаденост да бъдете този, който има силата да избере своята съдба. Вероятно ще направите велики дела в живота и помощта на ангела Гавраил ще ви бъде полезна, за да запазите равновесие. Когато медитирате, за да се свържете с него, представяйте си го с цъфнала лилия в ръка. Твърди се още, че свири на небесен тромпет и като го надуе, се отварят вратите на Небесата. Когато се призове, внася прекрасна енергия и празнично настроение в живота.

 

Ангел номер - 4: Ханиел

Архангелът на Божественото общуване. Ангел на приемането, който е изключително чувствителен и способен на малка, чудодейна помощ. Ако той е вашият ангел помощник, значи е видял във вас способността да усещате промяната на вибрациите във Вселената. Можете лесно да изпитате всяко настроение, както и всеки ритъм на живота и можете да въздействате на заобикалящата ви среда с помощта на Ханиел. Ако ангелската комуникация с Ханиел е успешна, това е все едно, че сте взели лекарство, което действа бързо и душата ви сякаш излита. Дарява със спокойствие и нирвана. Неговата сила може да помогне за изпълнение на мисията на душата. Дава сила и издръжливост. Ангелско послание, нашепващо на ухото ви: Вашето чувство е благословия, а не проклятие и го изживявайте по този начин!

 

Ангел номер 5: Джофиел (Йофиел)

Ангелът на красотата. Благоразумието и търпението са от първостепенно значение за да се свържите с Джофиел. Ако бързате, не си оставяте достатъчно време, за да изпитате всичко в неговия ритъм, няма да почувствате лесно помощта му тогава. Помага да възстановите баланса в мислите и действията. Можете да призовавате Ангел Джофиел по време на медитация, защото за него е важно да сте готови да го приемете. Ако установите ангелска комуникация, той ще ви каже, че ако подхождате към всичко спокойно, тогава няма да имате непостижими желания, ще ви покаже и пътя, който води напред. Неговото послание: Не бързайте, наслаждавайте се на всеки момент от живота си! Красивите мисли привличат красиви преживявания!

 

Ангел номер 6: Метатрон

Метатрон ви помага да забелязвате важни неща в живота. Според легендата той отдавна е живял на земята като човек и след смъртта си е станал Божи помощник. Като ангел помощник, той помага преди всичко да усъвършенствате способността си да напредвате точно и систематично в живота сами. Чрез него ще ви бъде по-лесно да видите нещата в истинската им светлина от обкръжението ви, които обслужват само тъмната страна или как силите искат да ви отклонят от пътя ви. Помага да организирате и посветите живота си на правилното нещо, както и да преминете по духовната пътека. В крайна сметка, както всички, и вие сте дошли на този свят с мисия.

 

Ангел номер 7: Михаил

Архангел Михаил е главният пазител на рая и страж на Божия закон. Той е меч срещу силата на тъмнината. Никой ангел не е щастлив, ако не може да спаси Божиите деца. Наричан е като „душевадец“, тъй като се спуска към умиращия и с нож изтръгва душата му и я отнася в отвъдния свят. Но той не винаги е толкова плашещ, често светлината дава сила, особено на вас, чийто числов сбор имат имената ви е в съгласие с неговата духовност. Често е изобразяван от иконописците с меч и писание, като подканя да се влиза в църковния храм с чисти мисли и чисто сърце. Едно е сигурно, с негова помощ нищо плашещо или тъмно нещо не може да ви пречи. Можете да се свържете с вашия ангел, когато изгоните всички страхове от себе си и ги замените с твърда вяра, която е насочена към Бог и към вашата съдбовна мисия.

 

Ангел номер 8: Рафаел

Вашият ангел помощник е небесен лечител, който ви помага не само във физическите неща, но и ви благославя. Чрез него вие също допринасяте за това хората около вас да станат по-добри, да защитите здравето си или да го подобрите. Хората, чието число е 8, имат способността да лекуват! Разбира се, не се отнася за всички тях да носят отговорност за физическото и психическото здраве на някой друг, но те трябва да поддържат себе си в равновесие и хармония и да изпълняват земните си задължения. Ето защо Рафаел има послание за вас: обръщайте внимание на посланията на тялото си, хранете се здравословно, занимавайте се с физическа активност, доколкото можете!

 

Ангел номер 9: Уриел

Името Уриел означава: Божието вдъхновение. Ако той е вашият ангел помощник и ако мислите за нещо, свързано с живота ви, достатъчно е просто да помислите силно за него и той ще ви изпрати отговор под някаква форма. Уриел е ангелът на просветлението, знанието, с него е най-лесната ангелска комуникация. Всичко, което трябва да направите, е да запалите една свещ и да затворите очи и той веднага ви изпраща съобщения чрез образи, мисли, идеи, знаци, прозрения. Представете си как държи фенер, с който осветява пътя ви. Когато мислите, че нямате изход от дадена ситуация и когато сте в капан от задължения, извикайте го на помощ и той ще ви заведе при Бог, във вашия духовен център. Посланието за вас е: Никога не се страхувайте, защото независимо каква е тъмнината около вас, аз винаги ви показвам пътя към светлината!  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още