Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Кой е вашият цвят според зодиакалния знак?

Хороскоп

Кой е вашият цвят според зодиакалния знак?

Кой е вашият цвят според зодиакалния знак? - Tribune.bg
Снимка:

Цветовете носят енергия, а някои могат да донесат нещо, което ще ви накара наистина да засияете. Те могат да повишат самочувствието, настроението, да успокоят излишната енергия и да увеличат силата.

Продължете да четете, ако искате да разберете кой цвят е най-добрият за вашата зодия!

Овен: Червен

Червеният цвят подчертава душевността на Овена и насърчава страстта, енергията и инициативността. Червеното е цветът на вълнението, който насърчава активната природа и желанието на Овена за живот. Червеното изисква внимание, а Овенът е знак, който не обича да бъде игнориран. Нищо чудно, че тяхната планета управител Марс, се нарича „Червената планета“. В колкото повече червени нюанси е облечен Овен, толкова по-голяма ще бъде неговата естествена енергия.

Телец: Зелен

Свежият зелен цвят поддържа духа на Телеца и подобрява връзката му с природата. Подобно на зелените пасища, на които почива Телецът, зеленото представлява растеж и напредък. Завръщането на зеленината през пролетта засилва връзката с този знак.

Близнаци: Жълт

Вдъхновяващият жълт цвят повдига духа на Близнаци и насърчава любопитството и мъдростта. Този вдъхновяващ и жив цвят блести чрез вълнуващата и неспокойна природа на Близнаци. Имитирайки топлото слънце, жълтият цвят осветява и развеселява всички наоколо. Тъй като това е цветът на ума и интелекта, той засилва умствената сила и фокус на Близнаците.

Рак: Бял и сребърен

Ярките бели и сребърни цветове свързват Раците с тяхната интуиция и осигуряват ясен поглед. Точно като блестящите сребърни повърхности на водата или яркото сияние на Луната, среброто и бялото са цветовете на интуицията и чистотата. Те повишават чувствителността и разбирането на Рака, насърчавайки много по-дълбоко чувство на любов.

Лъв: Златист

Яркият златист цвят има положителен ефект върху топлото сърце на Лъва и укрепва позитивния му дух. Блестящо с кралски разкош, златото винаги е било цветът на престижа и мощта. Затова не е чудно, че Лъвът, царят на джунглата, е привлечен от този възвишен цвят. Златистият цвят дава на Лъва необходимото внимание и подкрепя неговата щедра натура и топъл, оптимистичен поглед към живота.

Дева: Зелено и кафяво

Класическото, естествено кафяво и зелено помагат на Девите да останат здраво стъпили с двата крака на земята и да се фокусират върху напредъка. Кафявият цвят представлява стабилност и насърчава внимателния и методичен подход към живота, който Девите имат. В природата зеленото е цветът на растежа, който засилва непрекъснатото желание за подобрение, което Девите изпитват.

Везни: Розово и синьо

Ефирно розово и светло синьо помагат на Везните да отворят сърцето си и го омекотяват. Тези бледи нюанси внасят успокояваща и приятна нотка в личността на Везни. Символизирайки хладен, лек бриз, светлосиният цвят увеличава яснотата и баланса, докато розовият цвят насърчава любовната страна на Везните.

Скорпион: Черен

Тъмният и загадъчен черен цвят помага на Скорпиона да остане любопитен и концентриран. Черното представлява дълбочината, на която живеят Скорпионите и засилва желанието им да се скитат под повърхността и да поставят под въпрос всичко. В западната култура черното се свързва с раждането и смъртта, увеличавайки силата и способността на Скорпиона да се трансформира.

Стрелец: Лилаво

Цветът на духовността и съзнанието, лилавото насърчава Стрелеца да се обърне към своята философска страна, просветление и откритост. Като цвят на изобилието лилавото засилва естественото щастие и положителната природа на Стрелец и стремежа му към по-широки хоризонти.

Козирог: Кафяво и сиво

Землистият кафяв и сив цвят помагат на Козирога да намери най-добрия и практичен начин в живота. Тези силни и естествени цветове засилват солидарността, надеждността и традиционализма на Козирога. Като комбинация от екстремно черно и бяло, сивото насърчава консервативната природа на Козирога и неговия сериозен подход към живота. Кафявият цвят представлява стабилност и може значително да повлияе на решителността на Козирога, който се стреми към целите си.

Водолей: Синьо

Успокояващият син цвят помага на Водолея да балансира своята неспокойна енергия. Подобно на небето и водите, с които е свързан Водолей, синьото представлява широта и осигурява безпрепятствен поток от идеи, разговори и експерименти. Интересен факт - Уран, планетата на Водолей, също е син!

Риба: Светло зелено

Бледозеленият цвят насърчава изцелението и обновяването и насърчава Рибите да имат по-голяма връзка със съзнанието си. Като цвета на живота, светлозеленият цвят представлява обновяване и вдъхновение, насърчавайки изцелението и положителната енергия, с която Рибите са известни.


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Искате ли връщане на хартиената бюлетина?
Покажи резултати Скрий резултати