Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Кой е вашият зодиакален враг?

Хороскоп

Кой е вашият зодиакален враг?

Кой е вашият зодиакален враг? - Tribune.bg
Снимка:

Да установим добри отношения с всички хора, които съставят нашето обкръжение, за съжаление не е възможно

Забелязали ли сте, че е лесно да намерите общ език с някои хора, но отношенията с други не се получават? Защо е трудно да се сприятелим, да живеем под един покрив с някои личности? Защо възниква антипатия и се поражда вражда? Астролозите казват, че причината трябва да се търси в несъвместимостта на зодиакалните знаци. Нека се опитаме да разберем заедно кой е най-лошият ви враг в Зодиака.

Всеки има недоброжелатели - тези, които говорят зад гърба ви или по някаква причина са агресивно настроени към вас. Да установим добри отношения с всички хора, които съставят нашето обкръжение, за съжаление не е възможно. Знанията, които ни дава астрологията, ще ви помогнат да се вгледате по-добре в хората около вас. 

Ако сте представител на зодиакалния знак Овен, на вас не ви е приятно обществото на скучни хора. Вие сте активни, енергични и весели, следователно да установите добри отношения с мудни и бавни хора е трудна и неприятна задача за вас. Най-трудното нещо за Овена е да общува със спокойните Близнаци. Конфликтите в този тандем не могат да бъдат избегнати.

Трудно е за търпеливия и последователен Телец да общува с хора, които нямат такива качества като доброта, духовност, съпричастност. Те не обичат меркантилни личности. Взаимоотношенията с представители на зодиакалния знак Козирог са особено трудни.

Трудно е за веселите и енергични Близнаци да бъдат в компанията на скучни хора. Самите те често са обект на униние, така че трябва да избягват онези, които чрез своите разговори могат да ги доведат до депресивно състояние на ума. Най-неподходящите събеседници за тях са Риби.

Тихите и грижовни Раци обичат да водят премерен и спокоен домашен живот. Неприятно им е да бъдат близо до шумни, агресивни и скандални хора. Особено трудни са отношенията им със Скорпион.

Най-вече амбициозният и самоуверен Лъв не обича да общува със своя вид. Най-неподходящите за тях събеседници са други Лъвове! На краля на животните е изключително неприятно да бъде с някой, който претендира за същата титла като него.

Кокетната и педантична Дева най-вече не харесва хората, които създават безредие около себе си. Това е в състояние да ги подлуди и да ги доведе до нервен срив. Затова за Дева категорично е противопоказна комуникацията с Водолей.

На миролюбивите и чаровни Везни, обичащи спокойствието и тихия премерен живот, са им неприятни хората, които се опитват да ги командват и установяват свои собствени правила. Поради тази причина приятелството между Везните и властният Овен трудно се получава.

На Скорпионите, които имат земна, но понякога жестока и отмъстителна природа, им е неприятно да общуват с мечтатели и романтици. Следователно те имат трудни отношения с артистичния Водолей, когото намират за глупав мечтател и „не от този свят“.

Жизненият, активен и самоуверен Стрелец не е склонен да се обижда дълго на и да бъде във вражда с някого. Личният им живот, както и професионалният, обикновено се развиват успешно. Поради тази причина на практика няма човек, с когото да не биха могли да намерят общ език. Само Риби могат да бъдат причислени към тези, които рядко се срещат сред приятелите на Стрелеца.

Енергичните, любопитни и неспокойни Козирози не обичат скучните и консервативни натури, които обичат да се затварят между четирите стени. Те са авантюристи и търсачи на приключения. Най-неподходяща за тях би била компанията на Рак.

На непостоянния, любознателен Водолей също не са му по сърце консервативните хора, които не знаят как и не искат нищо да променят в живота си. Поради тази причина той има лоши отношения с Телец, които планират всичко старателно напред.

Представителите на знак Риби се характеризират с чувствителна, креативна, тиха природа. Обикновено е много трудно да се сближат с нови хора, страхуват се да пуснат нов човек в своя тънък, фин и затворен вътрешен свят. Те особено не обичат шумните и  неудържими Стрелци.

Астрологията дава отговор защо ни е трудно да се сближим с някои хора. Трябва обаче да се отбележи, че винаги има изключения от всяко правило. В живота често има примери за силни приятелства и взаимно разбирателство между хора, които не са съвместими според зодията. Съответствията идват по други показатели, които могат да се видят само по личните хороскопи.


Коментари (3)

Ivanova По-големи неточности скоро не съм чела! Мисля, че авторът на написаното си няма абсолютно никаква представа от зодиакални знаци и техните взаимоотношения, както и от характерните има черти! Много невярно е всичко написано тук... Жалко... Очевидно все още има "самозванци", които търсят "популярност" с бисерите си!
15.10.2019 21:34 / Отговор
Калинка Иванова, ти защо се криеш зад анонимност, от какво се срамуваш? Ами напиши ти една статия за зодиите като си толкова голям разбирач.
17.10.2019 01:32
Самозванец "Има само един начин да избегнете критики: нищо да не правите, нищо да не казвате и да бъдете никой."

Аристотел
17.10.2019 12:12 / Отговор

Добави коментар
Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети