Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
 1. Начало
 2. Хороскоп
 3. Кой си ти? (ТЕСТ)

Хороскоп

Кой си ти? (ТЕСТ)

Кой си ти? (ТЕСТ) - Tribune.bg
Снимка:

Този психологически тест в картинки е разработен от американски психолози за бързо идентифициране на основните качества на човека. Тестът ви помага да научите за вътрешното си състояние на ума, да разберете по-добре себе си и да откриете най-силните страни на вашия характер. Изберете чудовището от снимката, което привлече вниманието ви най-много! Не трябва да мислите за това!

Кой си ти             Кой си ти

Резултати от теста:

1. Страстен оптимист. Търсите любовта и се страхувате да бъдете сами. По природа вие сте непоправим оптимист, който привлича хората към себе си. Въпреки положителната ви нагласа, в живота ви преди, а може би дори и сега, не всичко е толкова гладко, но не се обезсърчавате! Имате леко отношение към живота, но в работата сте сериозни и отговорни. Имате много приятели, комуникацията, с които продължава дълги години.

2. Стабилен. Вие цените стабилността и надеждността. Мнозина ви считат за щастлив и успешен човек. Но вътре във вас има много противоречия. Не е толкова лесно да ви разгадаят, тъй като знаете как да скриете истинските си емоции и не показвате чувствата си пред обществеността. Вие знаете как не само да вземате и получавате, но и да давате, да дарявате. Обичате да помагате на хората и да бъдете нечий наставник.

3. Непредсказуем. Вие сте човек на движението и понякога изглежда, че целият свят се върти около вас. Вие сте като запален двигател, който работи непрекъснато и генерира идеи. Не се страхувате от промяната и винаги сте готови за нещо ново. Вашата основна характеристика е, че никога не седите на едно място. Рядко могат да ви видят отегчени или безцелно излегнати на дивана. Можете лесно да постигнете това, което искате.

4. Мъдър. Вашите основни черти на характера са интелигентност, остроумие, откритост, честност и порядъчност. Обичате да четете и да научавате нови неща. Хората около вас мислят, че сте добър и интересен събеседник. Вие имате широк кръгозор и вашите съвети и мнения винаги са дълбоки и прагматични. Никога няма да измените на себе си.

5. Късметлия. Много често имате късмет в живота. Вие знаете как да съпреживявате и да помогнете на хората. Наистина искате да постигнете висоти в работата си и всеки ден постепенно пристъпвате по пътя към мечтата си. Вие сте активен, скромен и мил човек, при който в крайна сметка всичко се получава добре!

6. Позитивен. Имате много добро чувство за хумор. Никога не падате духом и сте в състояние да зареждате хората около вас с положително настроение. Любопитството и желанието ви винаги да сте в крак със събитията ви тласка напред и не ви дава да стоите зад останалите. Лесно и интересно е да се общува с вас.

7. Енергичен. Вие сте енергичен човек и се стремите към успеха. Имате ясни цели, към които се стремите. Искате добър и достоен живот и се стремите към него. Способността ви да вземате самостоятелни решения и да поемате отговорност ви дава възможност да изпреварвате много хора. Ако искате нещо, определено ще го постигнете!                     

8. Добросърдечен. Вие сте непринуден човек. Лесно е да се общува с вас и във ваше присъствие хората се чувстват комфортно и спокойно. Отличавате се с любов към живота и откритост. Никога няма да скриете емоциите си - ако ви е смешно, тогава се смеете, ако сте тъжни, значи сте тъжни.                                                                 

9. Разбиращ. Вие сте мил и разбиращ човек. Не очаквате много от другите хора и се опитвате да направите всичко сами. Не си изграждате илюзии, живеете повече в реалността, отколкото в света на мечтите. Предпочитате спокойствие и премерен живот. Цените свободното време, когато можете да правите нещата, които харесвате.                                


Последвайте ни в Google News

 

Етикети характер
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Как трябва да се разиграе политическата ситуация след поредните предсрочни избори?
Покажи резултати Скрий резултати