Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Кой славянски Бог ви защитава и каква сила бихте могли да получите от стихиите? (ТЕСТ)

Хороскоп

Кой славянски Бог ви защитава и каква сила бихте могли да получите от стихиите? (ТЕСТ)

Забравете за всичките си проблеми. Съсредоточете се върху изображението и обърнете внимание кое е първото лице, което виждате. Много е важно да не гледате картината дълго време. Само една секунда е достатъчна и вече ще видите лицето.

1. Небесно лице

Покровителствани сте от Стрибог - богът на ветровете. Това божество с право се счита за един от най-могъщите и войнстващи богове! Благодарение на елементите на вятъра, вие сте изпълнени с решителност и сила на волята. Подвластни сте на всякакви неприятности, но лесно можете да ги преодолеете. Като бог Стрибог, винаги се борите само за доброто. В сърцето ви живее светлината и никога няма да откажете да помагате на хората. 

2. Горско лице

Вашият покровител е Велес! Той е един от най-мъдрите представители на боговете. Под неговото крило намират убежище хората, които се занимават с изкуство. Велес е богът на мъдростта, магията, познанието, уменията, изкуството, скотовъдството, покровител на стадата и оттам - на богатството. Вие сте надарени със специален талант, който трябва да развивате и за използвате. Само с помощта на своите таланти ще можете да постигнете успех във всяко дело и работа. Освен това Велес притежава страхотни знания. Силата ви е в мъдростта, от която трябва да се ръководите при всеки изход от събитията. 

3. Водния лик

С къдрокосата коса е богът на водата – Морският крал! Той е подвластен на всички морета и океани. Така и вие имате лидерски качества. Също така сте много мотивиран човек и винаги постигате целта си. Освен това имате много променлив нрав. Сега сте спокойни, но след минута истинска буря може да се разрази! Въпреки това сте много справедливи и именно това чувство ви движи през целия ви живот. 

4. Пясъчно лице

Покровителствани сте от Купала - богът на енергията на слънцето (богът на лятното слънцестоене). Разсъдливост, честност, благородство - всички тези качества символизират Купала, но те също живеят във вас. Не търпите лъжи и се стараете никога да не лъжете. Вие сте много решителна личност и никога няма да обидите скъпите си хора. Такива хора като вас са много ценени! 

5. Земно лице

Покровителствани сте от Числобог – един от най-висшите богове на славянският пантеон, представител на стихиите на земята. Той е богът на стабилността и промяната, богът на раждането и смъртта, богът на началото на делата и тяхното завършване. Богът-покровител на човешката раса, който защитава всички представители на Бялата раса, които не са се отказали от предците си и продължават да живеят в съответствие със съвестта си. Особено почитани са били жреците на Числобог сред славяните. Те притежавали голяма сила и най-тайните знания за структурата на Вселената. Приели сте от вашия покровител повишена чувствителност и специална интуиция. Можете да разчитате на нея по всяко време. Такива хора често откриват в себе си дарбата на ясновидството и имат пророчески сънища. Освен това притежавате такива черти на характера като стабилност, постоянство, любов към реда във всичко. 

Съвет за всички: Помнете силните си страни и винаги разчитайте на тях. Освен това представените стихии ще ви помогнат да се възстановите бързо при нужда. Ето защо, ако чувствате, че сте уморени, тогава отидете в гората или при морето. Вървете боси по земята или се изкачете по-високо в планината, за да усетите цялото очарование на вятъра! Ето как човекът може да използва безкрайните дарове на Вселената.   


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още