Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Коя държава отговаря на вашата зодия?

Хороскоп

Коя държава отговаря на вашата зодия?

Снимка:

Колко много в живота зависи от щастливата звезда, под която е роден човек, или по-точно звезди или съзвездия. Има значение и къде точно живее човек, в коя държава се разкриват истинските му таланти, къде той осъществява напълно мечтите си.

Може би просто искате да се възползвате максимално от ваканцията или медения си месец. Анализирайте характера, темперамента и нагласите си. Намерете на картата държавата, която най-добре отговаря на вашия вътрешен свят, или се доверете на съставителите на хороскопи.

Германия и Египет, вероятно Китай, са подходящи за целенасочени Овни. Можете да си прекарате добре в Австрия или Италия. Почивката на Овните трябва да е активна, а мястото да е пълно със събития и ярки впечатления. Такова място може да се окажат Малдивите.

Сдържаният Телец ще се чувства чудесно във Великобритания, Швейцария, Хавай. Ако никога не сте били на Великденските острови, трябва да посетите тази част на планетата.

Авантюристичната природа на Близнаците ще бъде близка по дух до Америка, Швеция и Испания. Страни като Чили, Венецуела и Австралия могат да бъдат чудесни места за почивка със семейството или сами.

Раците могат спокойно да изберат Франция, Турция или Япония. Мексико и Канада могат да бъдат идеалният избор за постоянно местоживеене или ваканция. Въпреки че може би Раците ще харесат много по-екзотично място - Сейшелските острови.

Концентрираните и активни Лъвове трябва да посетят Перу, Израел, Чехия и Румъния. А най-доброто място за романтично пътуване е може би удивителната и древна държава Шри Ланка.

Мирните и спокойни Деви трябва да се зареждат с приказната атмосфера на Индонезия, Мароко и Тунис. Ако Девите се нуждаят от промяна на обстановката, тогава може би трябва да помислят за Норвегия, Естония или Ирландия.

Везните могат да разчитат на гостоприемството на Аржентина, Бирма, Кения и Танзания. Може да им бъде препоръчано да прекарат почивката си или меден месец в Мадагаскар, Еквадор или Нова Зеландия.

На търсачи на силни усещания - Скорпионите - ще им помогне да намерят спокойствие в атмосферата на Латвия, Унгария и Кипър.

Стрелците с тяхното въображение и страстен темперамент, трябва да посетят Сицилия в Италия, Пелопонес, Гватемала и Саудитска Арабия. Идеални както за чести, така и за бизнес пътувания и развлечения са Япония и Италия.

Щастливите и весели Козирози ще се чувстват чудесно в Австралия и Филипините, може би ще им харесат Полша и Шотландия. Но Германия се счита за най-доброто място за Козирог.

Астролозите вярват, че на картата на света няма друга държава, която да е толкова близка до силния и устойчив Водолей като Русия. Понякога Бангладеш, Етиопия, Франция и Украйна също се приемат за „водолейски“ страни.

Студените Риби ще се чувстват най-удобно във Финландия и България. Освен това астролозите считат, че Исландия, Португалия, Гърция, Филипините и остров Цейлон също са "рибни" страни.  


Етикети държави, зодии

Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още