Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Край на ретрограден Меркурий

Хороскоп

Край на ретрограден Меркурий

Край на ретрограден Меркурий - Tribune.bg
Снимка:

Меркурий излиза от ретроградност, но преди да премине отново в директен ход, на 15 и 16 май е в стационарна фаза, което означава, че все още има опасност.

Отново промяна на енергиите, обръщане на съзнанието... Промяна на темперамента също... Най-накрая ще дишаме с пълни гърди. Гордиевият възел ще се развърже.

Меркурий символизира комуникацията, търговията, транспорта и ни помага да предадем впечатленията си за околната среда. Основната задача на Меркурий е да ни подкрепя в общуването, без значение по какъв начин. Нашето разбиране и нашето аналитично мислене, както и способността да вземаме решение също са свързани с планетата.

Мнозина свързват този ретрограден период с хаос, защото нещо се обърква, когато не можем да мислим ясно и да вземем добри решения. Освен това засяга предимно междуличностните отношения, тъй като комуникацията е нарушена в повечето случаи.

Лошият късмет също се свързва с ретроградния Меркурий, тъй като нещо често се обърква, което е извън вашия контрол. В продължение на три седмици вие сте влезли навътре в себе си, копаейки дълбоко в ума си. Беше ви дадена чудесна възможност да преразгледате и поправите своите предположения, нагласи и мисъл-форми.

Сблъскахте се със закъснения в делата, проектите, споразуменията ви вероятно са били спрени, срещнахте се с нарастващи недоразумения, разминавания... Трябваше да се върнете малко назад, преди да продължите отново напред... Защото това е Пътят.

Не пътувате така, сякаш следвате права линия, нито обикаляте в кръг. Вие пътувате в спираловидния танц на Живота, който тече и се движи, докато оформя вашия свят.

Така че, поемете дъх... Отново е различно. Вече можете и трябва да вървите напред... Знаете по-добре как да мислите креативно. Ще имате ясна визия за нови цели. Ще се чувствате по-уверени и сигурни.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети
Какво е отношението ви към готвения ротационен кабинет на ГЕРБ/СДС – ПП/ДБ?
Покажи резултати Скрий резултати