Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Лечебните свойства на росата

Хороскоп

Лечебните свойства на росата

Снимка:

Малките капки сутрешна роса радват окото, ободряват и придават на сутринта необикновена свежест. От древни времена на тези малки капки вода се приписват най-необикновените, най-мистериозни, най-магически и най-вълшебни свойства.

Росата служи да придава сила, да дарява здраве и да връща младостта, използва се в магически ритуали и в лечителски рецепти. Свойствата на росата са уникални. Нейната тайна е известна на малцина, но мнозина са тествали нейната сила върху себе си. Опитвали ли сте да се разхождате рано сутрин, когато миризмата на сутрешната свежест ви ободрява и разбирате колко е красив светът. И тогава с боси крака направо в росата! Чрез краката необикновената сила се издига до самия връх на главата, определен заряд на здраве и сила и вече чувствате бодрост, усещате как тялото става по-силно, изпълнено е с великата сила на Природата, със силата на Вселената.

Вода, заредена със звезди, Луната, цялата Вселена.

Водата, заредена с дъха на Природата, носи силата на самата Вселена! Знам за много случаи, когато хората са излекувани от редица заболявания, особено хронични настинки: бронхит, хроничен тонзилит и др. с помощта на вода. Но има и по-сериозни заболявания.

*Мария, на 38 години, жителка на Батайск, се възстанови от ревматоиден артрит. Тя се скиташе в сутрешната роса от пролетта до октомври. Още през първата година тя усети, че обострянията на болестта са станали редки и не толкова продължителни, а на втората година те съвсем спряха.

*Василий, на 31 години, Толиати, казва, че е излекуван от гъбички на краката. Измъчвали са го в продължение на много години, опитал много лекове, но едва когато започнал да ходи в росата, той веднага почувства облекчение и след това пълно изцеление.

*Наталия, на 18 години, измива лицето си със сутрешна роса, след като прочела в една книга, че помага при младежки обрив - и ѝ помогнало!

*Андрей, на 24 години, Новочеркаск, страдал от киселини. Той смята, че е бил излекуван с роса. Той я изтръсквал в чаша и когато се съберяла роса на глътка, той я изпивал.

Но предпочитам да ходя в росата. Тя закалява, укрепва краката, мобилизира защитните сили на организма. И така ... нека поговорим за магическите свойства на росата.

Росата е вода, която се е установила в почвата, растенията, дърветата, храстите. Тя идва „свише“ със своята информация, чистота, сила и необикновен божествен заряд. Тя, в контакт с живо тяло, дарява информация и ние ставаме информирани за всички очаквани събития, просто не сме се научили все още да я чуваме. Изпитваме радост или тревожност, дори предвиждаме събития, но както винаги не придаваме дължимото значение на това. Чувстваме, че ставаме по-здрави, но също така не разбираме целия механизъм на нашето изцеление, как капките роса могат да ни го донесат, но силата и осъзнаването на водата е уникална, необикновена и силата на „заряда“, който носи сила във всяка малка капчица.

Уважаеми читатели, не бъдете мързеливи през лятото да намерите уединено място, където можете да тичате през росата сутрин, да усетите нейната прохлада на краката си, да помиришете свежестта на необикновените, магически капчици, изпаряващи се с първите слънчеви лъчи. Почувствайте как силата на тези малки диаманти ви помага! Спрете, поемете дълбоко въздух и задръжте въздуха. Издишайте бавно. Сега направете същото, като се протягате, повдигате ръцете си към слънцето, усещате как енергията на слънцето преминава през ръцете ви в цялото ви тяло, енергизирайки всяка клетка на тялото ви. Сега се наведете, поставете ръцете си в прохладната зеленина и събирайте капки роса по ръцете си, станете и разтрийте по лицето, шията и след това косата си. Не бързайте, вдишвайте дълбоко сутрешния въздух, после отидете по работа, на работа или вкъщи. Бъдете здрави, добри и обичани.

Откъс от книгата на Лариса Мелик„ Лечебна вода: жива, мъртва, светена и вълшебна“  


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още