Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Лечебният пламък на свещта

Хороскоп

Лечебният пламък на свещта

Снимка:

Когато дойде у вас някой, запалете свещ между себе си и човека.

Ако свещта гори със спокоен, равен пламък – пред вас е уравновесен, дружелюбен човек, с когото лесно можете да се разберете и да намерите общ език.

Ако докато говорите, восъкът започне да се стича бавно като сълзи – това е признак, че човекът отсреща е наранен и душата му страда.

Ако разговорът върви трудно, а свещта започне да пука, да пуши, това е признак, че този човек таи в душата си злоба, завист и мрачни мисли.

Ако свещта гори неравномерно и се топи от едната страна повече, човекът срещу вас най-вероятно ви лъже.

 

Ако се чувствате обидени

Ако се чувствате засегнати и обидени от някого, оскърбени са вашите чувства и само за това мислите и се тормозите, тогава идете на място, където никой няма да ви безпокои, запалете свещ и я сложете до прозореца.

Седнете близо до нея и на пламъка разкажете тихичко какво ви се е случило, изплачете болката си. Ако ви се доплаче, направете го.

Пламъкът на свещта ще пречисти енергията ви, ще ви донесе успокоение. Както се топи восъкът, така ще се стопи и болката и обидата и вече няма да ви се струват толкова значителни.

 

За сдобряване

Ако у дома ви е възникнал скандал и са били изречени много груби и жестоки думи, когато падне нощта и всички заспят, когато настъпи тишина, запалете свещ (за да не ви тече по пръстите сложете хартиен предпазител) и с нея в ръка обиколете всички членове на семейството. Спрете се до главата на всеки и мислено му пожелайте лека нощ.

Опитайте се да освободите ума и душата си от болката и гнева. Мислете за хубавите моменти, които сте преживели заедно и си пожелайте те да се повторят още много пъти.

 

Когато отидете в Църква

Особено опасно е да поставите запалена свещ за упокой на живи хора. Служителите на Църквата казват, че който прави това, все едно слага свещ за упокой на собствената си душа.

Ако искате някой лош човек да престане да трови душата ви и живота ви, запалете му свещ за здраве. Ползата ще е много по-голяма, включително и за вас.

Хубаво е ритуалите да се съпровождат с молитвата „Отче наш“ и лична молитва, както и всяка друга, която искате.  


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още