Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Любовен хороскоп за август

Хороскоп

Любовен хороскоп за август

Любовен хороскоп за август - Tribune.bg
Снимка:

Започва един месец на страстта и любовта. Наслаждавайте се на горещите си чувства в горещите летни дни. Ако имате някой в живота си, към когото изпитвате симпатии и се страхувате да се свържете, не трябва да се колебаете. Август е идеален за това! Има светлина в края на тунела. Крайно време е да пуснете нови енергии в живота си. Всеки, който си търси партньор в живота или нова любов, има шанс да срещне някой, който да спре дъха му и да му покаже какво е пропуснал в живота. 

Овен - През първите две седмици на август небето е в полза на вашия любовен живот. Пълни сте с нови идеи. Независимо дали сте във връзка или неженени, енергията от вас избухва и е на високо ниво. Живейте за момента и ви очаква светло бъдеще. Поставили сте си конкретни цели. Самотните представители на знака ще бъдат благословени с нови любовни партньорства този месец. Ще използвате своята чувственост и магнетизъм, за да привлечете противоположния пол. Лесно ще успеете в търсенето на любов.

Телец - Венера в пети дом до 16 август създава също много красив период за любов. Сега лесно ще се влюбвате. Изглежда, че това е идеалното време за тези, които потискат любовните си чувства и ги държат заключени. Сега могат смело да ги изразят на хората, които харесват. Женените ще имат по-близки отношения с партньорите си. При някои се очакват промени в личния живот и продължаване напред.

Близнаци – В семейните връзки може да липсва близост. Може да има и недоразумение с роднините на партньора. Напрежението в семейния живот може да ви попречи да прекарате достатъчно време с любовния си партньор. Поради това може да имате проблеми в любовната си връзка. През август вашите страсти внезапно ще се разпалят, както и желанието да изпитате промени на емоционалния план. Трябва обаче да се отбележи, че този период не носи никакви сериозни връзки, а само приключения и забавления.

Рак - Във вашия брак може да има намеса на родителите и това може да се превърне в причина за недоволство и кавги между партньорите. Възможно е обаче да разрешите конфликтите с партньора си и да се радвате на интимен и щастлив живот. Може да успеете да поддържате приятелски отношения с роднини, приятели и други, въпреки всичко, което пък ще ви направи щастливи.

Лъв - Любовните връзки могат да бъдат сладки и приятни особено за младите хора. Има шанс нежното чувство на любовта да разцъфне за повече хора. Женените също ще се радват на щастлива връзка. Вашият партньор в живота може да обича и оценява вашето чувство за красота и артистични наклонности и това може да засили интимността между вас.

Дева - Сърцето ви ще цъфти и ще бъде пълно с любов и обич този месец. Любовта към партньора ви ще бъде ясно изразена, защото и двамата ще бъдете щастливи и изпълнени. Уважавайте чувствата и нуждите на възрастните хора от вашата семейна среда, защото това ще ви помогне да поддържате хармонични отношения. Предстоящият период носи чести срещи с любими хора, забавление и необходимост да се отпуснете повече от обикновено. Добре е да си позволите всичко, от което сте се отказали напоследък поради липса на време или лично недоволство.

Везни - Тези, които са готови за сериозна връзка или брак, ще намерят подходящи житейски партньори по свой вкус този месец. Ще получите подкрепата на членовете на семейството, когато става въпрос за избор на партньор. Това също така е подходящо време дори за женени хора, защото ще имате хармоничен семеен живот. Буря от сериозни страсти и уникални емоции обещава любовния хороскоп. Представителите на знака ще почувстват непреодолимо желание да освежат отношенията си, да се потопят във водовъртежа на събитията. През този период стари забравени чувства могат да се възобновят и да изгреят с нови ярки цветове.

Скорпион – През август ще имате възможност да се запознаете с интересни хора, които биха могли да преминат в любовни интереси. Не пропускайте шанса и бъдете отворени за предложения. Август носи мир, хармония, но и подновяване на старите страсти на влюбените Скорпиони. Най-накрая ще можете да се отпуснете и да се насладите на красиви моменти с любимия човек. Планирайте ваканция или уикенд заедно, защото това ще ви сближи и ще си починете от ежедневните задължения, които ви уморяват и са толкова еднообразни.

Стрелец – През август ви очакват много романтични моменти. Вашият любовен план ще бъде много успешен този месец. Семейните връзки имат добри аспекти. В допълнение към хармоничните семейни отношения, връзката ви с децата също ще бъде силна. Всичко това ще внесе мир и щастие в семейния ви живот. Някои от вас ги очакват приятни екскурзии и пътувания с приятели.

Козирог - Избягвайте кавгите у дома и се старайте да внесете мир в семейния живот. Това ще ви помогне да поддържате хармонични отношения с всички в семейството. Трябва да проявите разбиране към чувствата на другите и да действате по съответния начин. Чрез компромис и приспособяване съпрузите ще могат да се радват на повече интимност.

Водолей - Има големи шансове за различия в мненията между съпрузите, дори по незначителни проблеми. Затова избягвайте кавгите със своя партньор в живота. Вместо това се опитайте да проведете свободна и открита дискусия с него или нея, което може да помогне за подобряване на хармонията между вас. Можете също така да посветите качествено време на членовете на семейството и да имате приятно взаимодействие с тях. Това също може да помогне за подобряване на семейните връзки.

Риби - Женените хора ще се радват на приятна връзка и ще получат любовта и обичта на своите съпрузи. Тези, които са влюбени, могат да се чувстват щастливи благодарение на своите партньори. Можете също така да заведете своя партньор на интересни и романтични места и да прекарате приятни моменти заедно. Като цяло това може да е време, когато споделяте радост и щастие със семейството си.

 


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети