Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Луната има какво да ви каже

Хороскоп

Луната има какво да ви каже

Изберете една от картите и получете своето вълшебно послание

Карта 1

Ако изберете тази карта, тогава трябва да пуснете миналото, за да освободите място за нещо ново. Това може да се отнася до мислене, поведение, приятелства, работа, местожителство или връзки; или може да означава също завършване на кармичен урок, период на обучение или кармична обвързаност.

Във всеки случай тази карта служи за потвърждение, че трябва да вървите напред с увереност и смелост. Не се страхувайте от неизвестното, тази карта показва, че определено сте на правилния път!

За да подобрите текущата ситуация, трябва да пуснете нещо, което вече не служи на вашите цели, да разперете крилата си и се доверите на Божественото, за да ви покаже правилния път.

Карта 2

Вашият избор показва необходимостта да бъдете истински, да следвате своето истинско Аз. Вместо да следвате тълпата, трябва да следвате своя собствен път. Трябва да имате смелостта да кажете истината и да продължите напред, въпреки мнението на другите.

Това, което другите мислят за вас, не е ваша работа и е невъзможно да угодите на всички, така че трябва да се съсредоточите само върху това, да удовлетворите себе си. Докато уважавате вашата личност и чувства, вие възстановявате личната си сила и подобрявате връзката си с Източника. И точно това ще ви помогне да сбъднете мечтите си.

За да подобрите текущата ситуация, трябва да приемете своята индивидуалност. Тогава ще подобрите не само отношенията си с други хора, но и качеството на живот!

Карта 3

Трябва да се съсредоточите върху собственото си благополучие. Нужно е да проучите нови методи и начини, които могат да подобрят вашето физическо, емоционално и психическо здраве. Важно е да поставите здравето и щастието си на първо място!

Трябва да премахнете всички нездравословни навици, които пречат на успеха ви. Можете да потърсите професионална помощ или да го направите сами.

За да подобрите текущата си житейска ситуация, трябва да погрижите да подобрите здравето си. Сега не е време за отлагане. Свържете се с вашите духовни водачи и ангели, ако е необходимо, за да ви насочат по правилния път!

Карта 4

Тази карта показва необходимостта от самодисциплина, мотивация и подобряване на качеството на живот.

Време е да изясните целите си, да планирате и да определите приоритетните идеи и действия. Изпълнете умствените, емоционални и физически действия, необходими, за да сбъднете мечтите си. Трябва да ограничите всякакви мисли и емоции, които противоречат на това, което се опитвате да привлечете в живота си.

Вместо да оставяте вашите съмнения и притеснения да ви погълнат, трябва да имате волята да се съсредоточите предимно върху мечтите си. За да подобрите текущата си ситуация, трябва да помислите за мотивацията си и да станете силни! Тук трябва да играете своята роля. Вселената ще ви предостави възможности и трябва да ги видите!  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Мнения

виж още

Мрежата

виж още

Хороскоп

архив