Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Луната в квадратура с Нептун – как това ни влияе

Хороскоп

Луната в квадратура с Нептун – как това ни влияе

Луната в квадратура с Нептун – как това ни влияе - Tribune.bg
Снимка:

На 18 декември в 16:25 ч Луната е в квадратура с Нептун (планетата на илюзиите, измамите). Тънката линия между интуицията и въображението е замъглена по това време. В часовете около това време хората не са в състояние да преценят обективно какво се случва, лесно се заблуждават или поддават на чуждо внушение. Може да виждате нещата такива, каквито ви се иска да бъдат, а не такива каквито са всъщност. Интуицията този път може да ви подведе и да приемете желаното за реалност.

Възможни са резки промени в настроението – от мечтателно, лирично до изпитване на негодувание често заради нещо дребно и незначително. Емоционалната чувствителност е засилена по това време и е вероятно да приемете думите или действията на някого като лична атака, каквато всъщност няма. Може погрешно да възприемате казаното от другиго и да предположите неща, които не са верни. Лесно можете да бъдете излъгани. Да се избягва вземането на важно решение въз основа на първите впечатления.

По време на работа може да възникнат грешки. Всяка информация получена в това време се нуждае от потвърждение. Общуването става трудно, защото хората често не чуват какво им казва събеседникът. Засилва се разсеяността, мислите „отплуват” в незнайна посока. Опасно е да се занимавате с пари. Бъдете внимателни, защото броят на кражбите в жп гарите, транспорта, пазари, Мол-ове и други зачестяват.

Ако пиете алкохол или вземате силни лекарства, наркотични вещества, добре е в това време да не го правите.

Никога не купувайте нищо, не подписвайте документи, не вземайте решения и не давайте съгласие, когато Луната прави аспект с Нептун.

Упражненията по медитация, духовна практика, йога и други подобни могат да заземят енергиите, които усещате в момента. Добре е да гледате романтични филми. Потърсете развлечение или правете нещо креативно, за да задоволите въображението си.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Актуална тема

Хороскоп

Анкети

АНКЕТА: Кой носи вина за бедствената ситуация по софийските улици?
Покажи резултати Скрий резултати