Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Лунен календар за маникюр и педикюр от 27 януари до 2 февруари

Хороскоп

Лунен календар за маникюр и педикюр от 27 януари до 2 февруари

Растяща Луна

Идеално време, за да си направите маникюр и като цяло да вземете нови решения, да направите нещо ново и необичайно. Козметичните процедури, извършвани в този момент, ще бъдат много ефективни и могат да донесат много положителни впечатления и емоции.  Ако искате ноктите ви да растат по-бързо, добре е да ги подрязвате на растяща Луна.

Ноктите, подрязани на нарастваща Луна, ще бъдат много красиви и силни, ще привлекат към вас здраве и финансов късмет. Чрез яркия маникюр привличате положителна лунна енергия. Подходящ период за грижа за ноктите и кожата. Редовно насищайте кожата на ръцете и ноктите с подхранващи маски и ароматни масла.

На 27, 28 и 29 януари (до 14:00 ч.) – Луната е в знака Риби

Неутрално време за маникюр. Не се препоръчва да се обрязват кожички, може само да ги избутате. Ако спешно трябва да си направите маникюр, не използвайте остри инструменти. Бъдете внимателни - по това време можете да получите инфекция или нараняване. Всички процедури, които не са свързани с грижата за ноктите, трябва да се отлагат за неопределено време. Постарайте се да проведете домашни процедури, бани и подхранващи маски - те ще ви бъдат от полза.

На 29 (след 14:00 ч. ), 30  31 януари – Луната е в знак Овен

Благоприятен ден за маникюр и промяна на дизайна - резултатът не само ще ви зарадва, но и ще донесе значителни ползи. Полезно е не само да укрепвате ноктите, но и да правите различни експерименти, ноктите ще бъдат красиви, здрави, а покритието им ще бъде стабилно и ще запази атрактивен вид за дълго време. Но бъдете внимателни - по това време рискът от инфекция се увеличава. Направете нещо ярко и оригинално, това ще ви помогне да привлечете правилните хора.

На 1 и 2 февруари – Луната е в знак Телец

Добър ден за посещение на маникюристка - ноктите ще бъдат красиви, добре поддържани и определено ще ви хареса резултатът. Полезно е да правите различни укрепващи процедури, да се грижите за ноктите си и да ги направите модерни, привлекателни и красиви. Благоприятно е за маски, вани и всякакви грижи за ръцете  и ноктите. Като цяло, това е добър ден за промяна на дизайна на ноктите. Подходящо е за незначителни промени. Днес можете да направите скромен маникюр. Ако искате да направите нещо грандиозно, оставете процедурата за друг ден.  

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още