Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Магическите свойства на кокоса

Хороскоп

Магическите свойства на кокоса

Магическите свойства на кокоса - Tribune.bg
Снимка:

Кокосовият орех  принадлежи към плодовете на Луната и носи енергиите на духовност и психическо осъзнаване. Сред жителите на тропиците плодовете на кокосовата палма се наричали „дарът на боговете“. В древните Хаваи и Индонезия кокосовият орех е бил даряван на множеството божества. Кокосовите горички били почитани като духовни места.

Поради плътната си обвивка, в древните магически ритуали кокосът е бил използван като защитен амулет срещу неземни сили, лоши очи и проклятия. В същото време примамливият аромат на прясно настъргани стърготини привлича положителни енергии, хармонизира финансовата и любовната сфера на живота, а също така дава усещане за щастие. Цели кокосови орехи се държат в кухнята за излъчване на сила. Полезни са и за вътрешно пречистване, ако се ядат с необходимата визуализация. Спомагат за духовното осъзнаване.

Практикуващите магьосници препоръчват следните прости ритуали:

Усилване на магическите ритуали. Ако правите магически ритуал за пари и в церемонията се използва свещ, първо трябва да се намаже с кокосово масло. Особено ефективно е по време на парични ритуали.

Привличане на финанси и нови клиенти. Подът в офиса, магазина, особено зоната около входа, както и дограмата, трябва да се измият с вода с добавка на екстракт от кокос.

Сбъдване на желанията. За да се сбъдне мечтата, тя трябва да се визуализира, докато се взема гореща вана с добавка на кокосово мляко или етерично масло с аромат на кокос.

Почистване на дома от негативизъм. Кокосовите ароматни пръчици са подходящи за опушване на стая и прогонване и прочистване на лоши енергии.


Етикети свойства
Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Искате ли връщане на хартиената бюлетина?
Покажи резултати Скрий резултати