Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Марс опозиция Плутон - този транзит идва с мощни и примитивни енергии

Хороскоп

Марс опозиция Плутон - този транзит идва с мощни и примитивни енергии

Марс опозиция Плутон - този транзит идва с мощни и примитивни енергии - Tribune.bg
Снимка:

На 5 юни, в късните часове на събота ще е точната опозиция на Марс с Плутон, но влиянието обхваща дните преди и след аспекта. Това е доста опасен аспект между две планети с мощни и агресивни енергии.

Не е добър аспект за политиката и бизнеса. Агресивност, конкуренция, борба за лидерство, склонност към контрол на околните и партньорите. Импулсивност на действията, борба за радикални реформи на работното място, кариерата, бизнеса. Принципът на сътрудничество е по-важен от всякога за ограничаване на отрицателното влияние на този аспект. Нужни са много предпазливост, дипломация и здрав разум.

Не се изключват неуспехи, големи пропуски и загуби във финансовата сфера, финансови разногласия. Възможно е да се задействат във високите сфери на властта мащабни дейности, незаконни дейности, опасни измами, престъпни групи. Нараства броя на тежките и особено жестоки престъпления.

Този транзит идва със силни енергии, често активиращи страстта и ревността в нас. Могат да създадат непреодолимо желание за притежание, принадлежност и близост. Ако решите да влезете в лична битка по това време, би било по-добре да не отивате сами и да потърсите помощта на други хора. Не влизайте в саморазправа по пътищата. Жените трябва да се пазят от тъмни и безлюдни места, криминални зони, да избягват комуникацията с непознати.

През този период могат да се появят симптоми на опасни заболявания – възпалителни, инфекциозни. Това не е подходящ период за операция или активна противоракова терапия (лъчетерапия, химиотерапия). Необходимо е да се избягва лечение с хипноза, психокорекция. Възможни са конфликти на тема общи пари, наследства.

Бъдете внимателни, когато използвате различни техники, шофирате, при провеждане на експерименти, ремонти, при боравене с остри и режещи инструменти. Възможни са наранявания, инциденти в резултат на експлозии, злополуки. Рискът от природни бедствия и аварии в предприятия и бита е голям. Бъдете много внимателни по време на този аспект - проявете голяма предпазливост при работа с газ, огън, остри предмети, електрически ток, кола, транспортни средства и др. 

Възможни са социални вълнения. Плутон е свързан с големите тълпи, маси от хора, а в съчетание с Марс ги прави много агресивни и опасни. Хората стават подвластни на импулсивни действия, изблици на агресия, гняв. Лесно могат да бъдат манипулирани. Борба и опити насилствено да се променят нещата. Увеличава се психическото напрежение. Липса на дипломация и правилни разсъждения. Много е важен самоконтролът сега.

Как ще се прояви при отделния човек този транзит зависи от личния хороскоп. Ако имате активирани тези планети и аспект квадратура или опозиция в картата си, много бъдете предпазливи, защото това е животозастрашаващ период. Ако не са активирани при вас, този транзит може да не ви засегне, но просто спазвайте указанията за безопасност.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Актуална тема

Хороскоп

Анкети

АНКЕТА: Кой носи вина за бедствената ситуация по софийските улици?
Покажи резултати Скрий резултати