Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. МЕДИТАЦИЯ „БЕЛИ ЩЪРКЕЛИ” – използва се за семейни проблеми

Хороскоп

МЕДИТАЦИЯ „БЕЛИ ЩЪРКЕЛИ” – използва се за семейни проблеми

Снимка:

Упражнението "Бели щъркели" се използва в цветотерапията за разрешаване на семейни проблеми, тъй като щъркелът символизира уважение към членовете на семейството и силни връзки между съпрузите. Ако имате разногласия с близки роднини, които искате да разрешите, то това упражнение е за вас.

И така, заемете удобна поза и затворете очи. Представете си синьо небе. Виждате, че някъде далеч две бели птици летят във вашата посока, това са два великолепни щъркела с големи красиви крила. Те са силни и спокойни, чувстват се уверени и свободни. Лъчите на слънцето падат върху белите пера и придават на тези птици още по-голямо великолепие.

Представете си, че сте един от щъркелите, а другият е вашият близък роднина, с когото искате да подобрите отношенията си. Сега вървете нагоре към облаците заедно, летете известно време в синьото небе и усетете как мислите ви се проясняват. Жълтите лъчи на слънцето ви стоплят и изпълват с чувство на радост и щастие, осъзнавате, че чувствате любов и уважение към другата птица. Представете си, че долу под вас има красива богата къща, на покрива на която сте построили гнездо. Това е вашият общ дом, в който искате да живеете с близките си, да си помагате. Сега слезте в гнездото с усещане за комфорт и благополучие във вашия дом. Останете в това състояние известно време и след това бавно излезте от състоянието на медитация.

Това упражнение ще ви помогне да установите контакт с близки хора.

Автор: Ивелина Пенчева – астролог,

Автор на книгите „Астрология на съдбата“ и „Тайнството живот“  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Мнения

виж още

Мрежата

виж още

Хороскоп

архив