Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Медитация в червено

Хороскоп

Медитация в червено

Медитация в червено - Tribune.bg
Снимка:

Когато почувствате желанието да действате, благодарете на цвета и бавно излезте от състоянието на медитация

При цветотерапията за постигане на желаните резултати е прието да се прилага методът на медитация с един или друг цвят, в зависимост от целта. Ако нямате достатъчно жизнена енергия, жизненост, активност и добро настроение, тогава трябва да опитате „червената” медитация.

И така упражнението се извършва самостоятелно за 5-10 минути.

Заемете удобна поза и затворете очи.

Представете си, че сте протегнали краката си над червен жарък огън. Първо се загряват подметките ви, след това топлината достига до глезените, издига се нагоре по краката по-високо и по-високо. Чувствате как топлината пълзи вътре във вас и загрява всичките ви вътрешни органи, стига до сърцето и му помага да работи активно, ритмично. Червената енергия ви изпълва и ви дава сила и радост от живота.

Когато почувствате желанието да действате, благодарете на цвета и бавно излезте от състоянието на медитация. По време на упражнението опитайте да се слеете напълно с цвета, да му се насладите и да усетите неговата същност.

Може да правите медитацията винаги, но особено подходяща е в 1, 8, 15, 22, 29 лунни дни. Тогава се настройвате с лунните вибрации.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети