Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Меркурий отново в ретроградност

Хороскоп

Меркурий отново в ретроградност

Меркурий отново в ретроградност - Tribune.bg
Снимка:

На 10 септември Меркурий, който сега се намира в знак Везни започва своя ретрограден период, който ще продължи до 2 октомври. Преди да влезе и излезе от ретроградност, планетата забавя своето движение и става стационарна, което също не е толкова безопасно и важат същите правила.

Ние не можем да контролираме всичко в живота си и това, което ни се случва, просто трябва да го приемем. Но има някои неща, които можем да направим, като се съобразяваме с настоящите тенденции и пригодим времето и енергията си спрямо тях, за да си спестим някои неприятности. Например, ако знаете, че ще вали дъжд, но излезете без чадър навън и се намокрите, ще сте виновни вие, защото не сте взели нужните мерки. 

Когато транзитиращият Меркурий забавя своята скорост, защото му предстои да обърне своя ход и в същото време формира напрегнати аспекти към някоя важна точка от вашия личен хороскоп, добре е да вземете под внимание в какви сфери е добре да се прояви предпазливост. Тогава е най-голяма вероятността да имате проблеми.

Например, не планирайте и не предприемайте дълги пътувания по това време. Възможни са повреди на превозното средство или закъснения на транспорта, с който ще пътувате, както и може да загубите багажа си. Ако пътувате с личен автомобил на непознати места е възможно да объркате пътя. Ако пък ви предстои отиване в чужбина и преминаване на граница, уверете се, че имате необходимите документи и не са с изтекъл срок на валидност (паспорт, виза).

Не организирайте голям прием с много гости. Има голяма вероятност мнозина да не могат да дойдат. Трудно ще е да се поддържа разговора по непринуден, приятен, социален начин. Голяма е вероятността да възникнат спорове между присъстващите.

Пазете личните си неща в безопасност, особено когато сте в търговски центрове или ползвате обществен транспорт. Когато прибирате портмонето си, уверете се, че сте затворили ципа на чантата. Не оставяйте ценности в колата. Уверете се, че оставяте всичко на мястото си (ключове на колата, телефон, пръстени в кутията за бижута и др.)

Ако отивате на важни срещи или към гарата, за да пътувате, тръгвайте по-рано, тъй като може да възникнат непредвидени обстоятелства. Не изпращайте важни документи с обикновена поща. Ползвайте препоръчана поща или куриерски услуги.

Не планирайте важни и съдбоносни разговори, като признание в любов, интервю за нова работа. Не вземайте важни кардинални решения. Не приемайте на сериозно клюки и слухове. Не бързайте да казвате нещо, преди да сте го обмислили.

Не бързайте да подписвате предложени договори или важни документи. Преди да се съгласите на бизнес предложение или партньорство, внимателно обмислете плюсовете и минусите.

Не планирайте големи и скъпи покупки. Ако все пак трябва да купите нещо, запазете опаковката, касовата бележка, гаранционната карта на продукта.

Ако имате възможност да избирате дата и ако не е неотложно, не планирайте хирургични операции.

Не купувайте смартфони, компютри, кола и други транспортни средства.

Не сключвайте граждански брак при ретроградност и напрегнати аспекти на Меркурий. 

*Правата на текстовете от секция „Хороскоп“ са запазена собственост на сайта Tribune.bg. Копирането им в други сайтове е забранено.


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети