Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Месечен хороскоп за април 2023 г.

Хороскоп

Месечен хороскоп за април 2023 г.

Месечен хороскоп за април 2023 г. - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Мили Овни, април ще донесе на мнозина големи промени. Това е вашият месец за обновяване, прераждане, регенериране, надграждане, актуализиране, възстановяване и възкресение. През първата десетдневка на месеца ще почувствате прилив на сили и творческа енергия. Семейството и близкото обкръжение ще ви вдъхновяват за действие. Звездите съветват да се вслушвате в интуицията си – тя няма да ви подведе.

В деловата сфера ще можете да се утвърдите като компетентен и отговорен изпълнител. Може да започне поредица от изпитания, които ще трябва да преминете с достойнство и с високо вдигната глава. Ще има хора, които ще ви завиждат за много неща. И тук е необходимо да не се поддавате на вътрешния импулс. Само уважителното отношение към себе си и самочувствието ще ви позволи да излезете от всяка неприятна ситуация с най-малко загуби.

Ще бъдете в светлината на прожекторите, откривайки възможности да започнете нови пътища, да засадите нови семена и да растете по нови начини. Стига да сте инициативни и предприемчиви, ще имате възможност да реализирате своите мечти.

Пълнолунието във Везни на 6 април може да засегне сърдечните въпроси, принуждавайки ви най-накрая да вземете решение да предприемете действия относно важна връзка в живота ви. Свободното време, което можете да отделите, използвайте за общуване с приятни хора или за почивка. През този период трябва да планирате срещи или пътувания. Много от необвързаните Овни ще имат късмета да се срещнат с интересни хора и може би обикновеното общуване да прерасне в нещо повече.

Телец – Мили Телци, април  ви носи невероятно мощна енергия за нови начала. Времето ви благоприятства, затова ще посрещнете месеца в приповдигнато настроение. Ако сте се чувствали досега в застой, новата енергия ще ви подтикне да предприемете действия. Ще имате достатъчно възможности за самореализация. Ако искате да си търсите нова работа, това е добро време да предприемете нещо по въпроса.

Началото на месеца ще бъде малко натоварено. Опитайте се да подходите рационално към всичко. Трябва да приключите всички дела до средата на месеца, за да не бъде помрачено настроението ви в края. Втората половина на месеца ще бъде по-спокойно.

С началото на новия месец звездите се подреждат, за да донесат нова вълна от енергия във вашия свят. Очаквайте от съдбата предизвикателства, възможности, ограничения и подаръци. Плутон, който се премести във въздушния знак Водолей може да ви донесе известно облекчение и да почувствате, че сте стигнали до края на дългото пътуване на трудна трансформация. Марс, който е в благоприятна позиция спрямо вашия знак, ще ви дава сила за живот и действия.

Венера е във вашия знак през първата десетдневка, така че можете да разчитате на нейното благоволение в областта на връзките, красотата, изкуството и притежанията, както и хармоничното съжителство.

Близнаци – Мили Близнаци, през април започвате да изграждате живота си по сериозен и стабилен начин. Творческата ви енергия е в своя пик, така че ако има нещо, което искате да създадете или предприемете, този месец предлага идеалното вдъхновение за действие. Слънцето ще изпраща към вас силни жизнени енергии, което ще повиши вашето жизнелюбие и енергията ви. Юпитер е в хармоничен аспект към знака ви, а това означава, че ще ви поднесе много красиви възможности във всички области на живота, на които можете да се порадвате.

През месеца може да се сблъскате със закъснения и трудности, които трябва да се преодоляват. Но с разумни и добре обмислени действия ще можете да преодолеете всичко. В работата не отлагайте задачите и не се забърквайте в служебни клюки.

Прекарвайте колкото е възможно повече време с любимия човек – това дава сила и помага да се справите със стреса. Избягвайте обаче да влизате в бурни кавги и разправии. Април ще донесе на мнозина щастливи запознанства и срещи с хора, които от една страна ще придобият важна роля в живота ви, а от друга могат да ви помогнат да сбъднете своя мечта или да постигнете по-лесно целите си. Ако сте необвързани, излизайте и се забавлявайте по-често. Можете да срещнете търсения спътник. Сбогувайте се със старите версии на себе си, с които вече не резонирате.

Рак – Мили Раци, първият пролетен месец може да бъде повратна точка не само в областта на кариерата, но и в личния живот. Звездите ви предоставят предостатъчно възможности, не ги пропускайте.

През април ще е уместно да се пазите повече, тъй като Слънцето отслабва жизнените ви сили. Добре ще е да обърнете внимание на здравето си: чести настинки, главоболие или проблеми със съня могат да бъдат предвестници на изтощение на тялото и липса на витамини. Старайте се да избягвате стресови ситуации, които могат да ви поставят в затруднено положение. Почивайте повече у дома, за да се отървете от безкрайната въртележка от отговорности.

Марс, транзитирайки през вашия знак, ви дава предприемачески дух и свежа енергия и ви помага да се организирате по-добре. През този период просперитетът ще бъде на ваша страна, но бъдете внимателни. Не се отпускайте и не се доверявайте на всеки.

Това ще бъде благоприятен месец за партита, общуване, посещение на културни събития. Очаква се да увеличите количеството на вашите познати. Интересите ви може да се насочат към алтруистични и хуманитарни проекти под влиянието на човек от вашето обкръжение. Звездите съветват самотните представители на знака да излизат по-често, а семейните да обръщат повече внимание на половинките си.

Лъв – Мили Лъвове, април може да бъде доста интензивен месец за вас. Ще имате да решавате много въпроси. Освен това резултатите от всяка работа ще зависят само от вашето търпение и постоянство. Представителите на знака ще трябва да проявят цялата твърдост на своя характер, както и отговорност и решителност. Без такива качества ще бъде доста трудно да се справите с трудностите.

Слънцето и Юпитер са готови да ви подкрепят и ще ви донесат щастливи възможности, без дори да се налага да работите много по въпроса. Възможни са съдбовни събития и промяна на обстановката във важните отношения от живота ви поради влизането на Плутон във Водолей. Много е възможно да се обградите с нови и силни хора или може да се наложи да помислите внимателно кой искате да остане до вас. Сатурн в Риби засега няма да ви безпокои със своите предизвикателства. Може да почувствате прилив на вдъхновение и желание за творчество.

Марс, който транзитира в знак Рак, може да ви натовари психически, тъй като ще събуди вашите страхове и безпокойство. Може да възникнат здравословни проблеми, с които не сте успели да се справите в миналото. Бъдете внимателни, тъй като има опасност от травми. Добавете свежи нотки към семейния живот, направете го цветен и разнообразен.

Дева – Мили Деви, през април трябва се раздвижите по всякакъв възможен начин. В деловата сфера ви очакват добри резултати, но и малко по-трудни ситуации, изискващи повишена ангажираност. Добре е да завършите делата, които сте започнали в предишния период. Това е подходящото време да направите промени, радикални и съществени, такива, които ще ви отведат в съвсем друга посока, към реализацията на вашите цели.

Представителите на знака не трябва да хабят енергията и времето си за различни ненужни разговори с хора, които не водят до нищо. Абсолютно всичко ще бъде по силите ви, само е важно да се съсредоточите върху най-необходимото и да не обръщате внимание на ненужни дреболии. В отношенията с висшестоящи, трябва да сте по-внимателни, тъй като може да се появят недоразумения в отношенията с авторитетни фигури, началници, хора с висок социален статус или с представители на държавните органи. Лесно се нервирате и поради нервност, може да имате проблеми с безсъние и променливо кръвно налягане.

Идеално време да подновите контактите с приятели от миналото и да се свържете отново с онези хора, които са ви правили щастливи преди. Възможно е повече хора да проявят интерес към вас и ще ви е приятно да общувате с тях. Семейният живот не трябва да остава без внимание: добавете към него романтика, нови емоции. За необвързаните Деви има изгледи за романтични запознанства. Не е препоръчително да се захващате с партньори, с които бъдещето няма смисъл. Съсредоточете се върху това, което е значимо и което може да ви направи щастливи.

Везни – Мили Везни, през април можете да изберете нов път, по който да вървите и това ще бъде важно решение. Трябва да покажете адаптивност към всяка промяна или отлагане. Не се съпротивлявайте на съдбата и ще успеете, не разпръсквайте енергията си и не си губете времето за ненужни неща! Стремете се към най-важните цели и вървете напред, звездите определено ще ви помогнат във всичките ви начинания.

Марс, който е в квадратура към вашия знак, освобождава много силни сили, които трябва да бъдат обуздани, иначе могат да преминат в агресия. Препоръчителна е повече почивка, повече сън, водене на здравословен живот, медитация, да не се претоварва организмът. Трябва да пазите силите си като цяло и да живеете по-спокоен живот. Възможно е да има известно психическо напрежение или може би финансови затруднения. Ако мислите по-често за доброто и не се спирате на неприятностите, животът ще върви в положителна посока.

Плутон може да предизвика важни развития в любовния ви живот от новата си позиция, въпреки че ще се усетят бавно. Вашият фокус в живота се измества към хората около вас и отношенията ви с тях. Любовните увлечения ще бъдат краткотрайни.

Скорпион – Мили Скорпиони, април ви носи вдъхновяваща и творческа енергия, както и нови възможности и идеи. Ако имате нужда от промяна, сега е моментът. Ще разгърнете своя духовен потенциал, отделете време за саморазвитие.

На работното място сега е времето да довършите стари неща и да започнете нови. Препоръчително е да се съсредоточите в работата, тъй като именно тук могат да възникнат проблеми. Коригирайте незабавно всички грешки, предотвратявайки тяхното развитие в по-сериозни проблеми. Примамливите предложения обмисляйте много добре. Може да бъдете подведени.

Ще трябва да контролирате емоционалното си състояние, тъй като свръхчувствителността може да предизвика разногласия с другите. Полезно е да се придържате към правилата в работата и в живота. Мнозина ще бъдат склонни към пристъпи на мързел, но това е защитна реакция на организма, липса на достатъчно слънчева светлина и витамини.

Този месец ще привличате вниманието и ще създадете нови приятелства. Ще се сблъскате и с нови предизвикателства, но ще успеете да ги преодолеете благодарение на силната си воля и самочувствие.

През април ще получите добри възможности в сферата на любовта и връзките. Ако вече имате връзка, трябва да обърнете повече внимание на партньора си и да заздравите отношенията. Ако сте необвързани, бъдете отворени към нови възможности и запознанства. Имайте повече самоувереност и ако трябва, поемете вие инициативата.

Стрелец – Мили Стрелци, април е изобилен месец, богат на събития, нови възможности, заслужени подаръци и награди. Много неща могат да се променят през това време. Вселената ви помага да предприемете нови стъпки и да тръгнете по нов път. Вие сте в процес на промяна и това е част от нов начин на мислене. Съсредоточете се върху професионалното си развитие. Що се отнася до творческите ви планове, може да решите да изоставите някои и да започнете нови.

Марс в Рак събужда страстни и силни чувства у вас. Затова заемете наблюдателна позиция и не се поддавайте на фалшиви провокации. Избягвайте конфликтни хора и ситуации. Търсете винаги компромиси. Погрижете се за здравето си. Търсете начини за премахване на стреса и напрежението. Ако се чувствате уморени и тревожни, дайте си една по-дълга почивка. Заминете на пътуване.

Ще трябва да проявите повече внимание и нежност към партньора ви. Времето, прекарано с любимите хора, ще даде заряд на жизненост и оптимизъм. Засилва се нуждата ви от внимание от противоположния пол. За щастие ще имате много от него. Така ще се почувствате необходими и желани. Ако сте необвързани, нарастват шансовете да срещнете любовта сега. Вие често успявате да мотивирате околните и да ги заредите с оптимизъм и енергия. Вдъхновявайте, забавлявайте се и разпространявайте радост във света около вас.

Козирог – Мили Козирози, април ще ви донесе много положителни промени, ще ви направи още по-оптимистични за бъдещето. Но също така ще изисква много психически и физически сили. Затова не бива да хабите вътрешния си резерв за празни приказки и ненужни срещи.

Този месец ще имате повече работа, отколкото можете да поемете. Внимавайте за колеги, които не искат да действат екипно и не се държат колегиално. Марс, който ви влияе от опозиционния ви знак, засилва борбеността и агресивността ви и затова ще изпитвате нужда да отстоявате мнението си. Проявявайте самоконтрол над емоциите си, насочете енергиите в правилната посока.

Отделете време за здравето си. Натоварването и честият стрес могат да обострят хроничните заболявания, така че почивайте достатъчно и добавете повече витамини към диетата си. Когато сте си починали добре, ще откриете, че работата ви върви по-добре и умът ви е отворен за нови идеи, но иначе не ги споделяйте.

Сатурн, който премина в знака Риби, ще ви отправя предизвикателства и ще ви подтиква да "пресеете през сито" хората от вашето обкръжение. Освободете се от нездравословни отношения и връзки. Някои Козирози ще станат по-интровертни, няма да имат много желание за общуване.

Опитайте се да угаждате повече на партньора си, но ако нещо не ви харесва, намерете приемливо решение във вашите взаимоотношения. Внесете малко свежест и разнообразие в любовния си живот.

Водолей – Мили Водолеи, започва един интересен и вълнуващ месец. Около вас ще се създаде спокойна обстановка, която само ще допринесе за правилните решения и правилните действия. Ще можете незабавно да започнете да изпълнявате всичките си планове и идеи, които не са били реализирани до този момент, дори ако преди това са изглеждали нереалистични. За да не се отклоните от набелязания път и все пак за да постигнете целта си, звездите ви съветват да станете по-дисциплинирани и организирани. Но не всичко е толкова просто и лесно, колкото може да изглежда на пръв поглед. Ще трябва да поработите малко върху себе си. Ще бъде необходимо да започнете да контролирате емоциите си и да запазвате спокойствие в трудни ситуации.

Този месец трябва да обърнете повече внимание на въпроси, свързани с финансовия сектор, тъй като изглежда, че може да има забавяне на парите, които очаквате, или да се появят извънредни задължения.

Що се отнася до любовта, първата десетдневка Венера е в предизвикателна квадратура към знака ви, поради което е необходимо много внимание, за да не възникнат раздори в отношенията. Отделете повече време да прекарате със семейството, бъдете любезни с близките си, разкрасете своето пространство и се отпуснете в уюта на дома. Втората половина на април е по-подходяща за нови запознанства. Много е вероятно някой, когото възприемате като приятел, да свали картите и да признае чувствата си към вас или чрез приятели да срещнете човек, който да харесате и да започнете връзка.

Риби – Мили Риби, април ще бъде особено важен месец, ще изисква от вас съзнателни усилия и енергична активност. Приемайте всички промени с благодарност.

Още от първите дни на месеца трябва да съберете мислите си и да се настроите сериозно. Фриволното отношение към живота и моментите на несериозно поведение могат да ви доведат само до разочарование. Този месец ще бъде натоварващ в професионалния сектор, тъй като изглежда ще се появят нови отговорности, които ще ограничат времето ви и ще повлияят на настроението ви. Сатурн ви призовава да разгледате внимателно проблемите, свързани с професионалните взаимоотношения и партньорства и да не ги оставяте да се уреждат сами. Единственото условие за успех ще бъде способността и желанието да поемете отговорност и инициатива.

Когато Венера премине в Близнаци от средата на април, ще ви донесе хармония в отношенията със семейството, въпреки че нейната квадратура със Сатурн ще извади на повърхността някои минали проблеми, които трябва да намерят най-после решение. Марс в Рак може да създаде напрежение и битки с половинката ви, но в същото време стимулира страстта, която съществува между вас. Може би, ако се възползвате от чисто еротичната част, ще успеете да балансирате ситуацията и да успокоите страстите.

Вероятно ще започнете да ставате по-общителни и социални, и е много възможно да направите важни нови запознанства с хора, които ще заемат място в живота ви. Ако сте необвързани, има вероятност да възникне нов флирт там, където най-малко очаквате. Гледайте на света с оптимизъм и усмивката нека не слиза от лицата ви.

*Правата на текстовете от секция „Хороскоп“ са запазена собственост на сайта Tribune.bg. Копирането им в други сайтове е забранено.


Последвайте ни в Google News

 

Етикети април
Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети
Какво е отношението ви към готвения ротационен кабинет на ГЕРБ/СДС – ПП/ДБ?
Покажи резултати Скрий резултати