Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Месечен хороскоп за юли

Хороскоп

Месечен хороскоп за юли

Месечен хороскоп за юли - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Драги Овни, юли ще ви поднесе мощни уроци за важността на самочувствието и поставянето на вашите интереси на първо място. Марс, който първите три седмици преминава през дома на материалните ресурси, ще насочва енергията ви към финансови цели, но и може да ви поднесе възможност за намиране на нови начини за допълнителни доходи, допълнителна бизнес ангажираност. В последната седмица навлизате в период на по-интензивна комуникация, договорки, но и възможност за започване на нови бизнес сделки, затова ще ви трябва по-добра организация.

Подходящо време е да решите нещата – независимо дали са свързани с планове за бъдещето или с проблеми, които сте имали. Функционирайте според вашите чувства и нужди. Нова перспектива ще ви накара да се почувствате по-жизнени и ангажирани с дейностите си, готови да се възползвате от вълнуващи нови възможности.

Ще почувствате нов тласък през месеца, когато енергийните ви нива се покачат и ще усетите подкрепата на Вселената, идваща по неочаквани начини! Нещата ще започнат да се променят, да се ускоряват, да се движат напред и вие ще видите колко сте израснали вътрешно и духовно.

Изчакайте втората половина на месеца, когато се отваря далеч по-благоприятен период за любовта. С малко късмет и благоприятно стечение на обстоятелствата, може да срещнете подходящо партньорство, ако още нямате създадено.

 

Телец – Драги Телци, през юли ще работите върху центрирането и заземяването си, върху намирането на хармония в хаоса и ще можете да внесете хармония в другите чрез начина, по който общувате и споделяте неща с тях. Предните месеци бяхте доста ангажирани, но юли няма да е така - или ще имате повече свободно време, или бизнес дейностите ще вървят по-бавно, по-стабилно.

Разширявате капацитета и способностите си, което ще разшири възможностите ви в живота. Ще имате достатъчно енергия, за да можете да завършите проекти и да направите това, което трябва да се направи. Ще получите свободата да правите неща, за които само сте мечтали преди. Учите се как да поддържате баланс между крайностите и това ще ви помогне да станете по-активни, ефективни и продуктивни. Факторът късмет ще бъде на ваша страна, така че ще вършите всичко по-просто и спокойно.

Този месец ще ви отвори очите по много начини и за много неща, особено що се отнася до вашата самооценка и самоуважение. Предстоят положителни промени в социалния ви живот и ще можете да се свържете с хората, които са подходящи за вас. През първата половина на месеца ще имате както плюсови, така и минусови фази с любимия човек. Един ден ще се наслаждавате, на следващия ще се предизвиквате един друг. Втората половина на юли носи по-спокойна и хармонична енергия.

 

Близнаци – Драги Близнаци, през юли ще разберете колко е важно да поставите себе си на първо място, което ще ви накара да откриете истинското значение на грижата за себе си. Ще намерите по-лесни начини как да се освободите от старите модели и да отворите ума си за възможности, които преди са изглеждали недостижими.

Слънцето добре аспектира вашият втори дом на парите и личните ресурси, което може да доведе до подобряване на финансовото положение. Във ваш интерес е да управлявате парите си съвсем реалистично и разумно.

Вашият естествен чар и харизма ще се проявят напълно през юли, което ще ви направи магнит за обожатели и потенциални романтични интереси. Не се изненадвайте, ако откриете, че без усилие привличате вниманието, където и да отидете. Юпитер, който е управител на седмия ви дом, сега преминава през вашия знак, благоприятствайки връзки от всякакъв вид и приканвайки разширяване и еволюция в партньорствата. Хармоничният аспект, който образува планетата с лунните възли, показва, че юли е благоприятен за укрепване на брака или ако все още нямате партньор, за започване на обещаваща връзка. Със сигурност ще имате любовни възможности – някои от тях ще си останат просто сладък флирт, други ще донесат краткотрайно, но много забавно и динамично приключение. Някои любовни възможности ще изглеждат като мечта, но тези мечти ще се разсеят много бързо, други все пак ще се сбъднат.

 

Рак – Драги Раци, юли ще бъде месец на дълбока трансформация и себеоткриване за вас. Ще почувствате, че сте в по-голяма хармония с вътрешното си Аз и ще сте по-уверени в способностите и собствената си стойност, независимо от това какво могат да кажат другите. Това е вашето време, период, в който трябва да оставите зад гърба си всички хора, които са ви държали емоционално, период, в който трябва да пресечете пътищата си с миналото и да спрете да гледате назад, период, в който продължавате напред, забавлявате се повече и срещате хора, които ви доставят удоволствие и ви носят добро чувство и повишават оптимизма ви.

Във финансово отношение бъдете по-фокусирани и мотивирани, докато постигнете стабилност и самодостатъчност. Хубаво е да се откажете от това, което вече не ви служи, да посрещнете новите промени с отворени обятия!

Новите емоционални възможности изглеждат доста повърхностни и мимолетни, което може да устройва тези представители на знака, чиято цел е просто да се забавляват, да флиртуват или да имат приключение. През юли може да имате случайни приливи на сантименталност или нужда да погледнете назад. Тези, които вече имат връзка, в някои моменти ще бъдат връхлитани от случайни колебания, но принципно това е месецът, в който различията се преодоляват и близостта става по-силна.  

 

Лъв – Драги Лъвове, през юли успехът ви ще зависи от това, доколко сте се научили да се възползвате от обстоятелствата около вас. Добре е да се отпуснете повече и да се съсредоточите върху завършването на цялата работа, която трябва да свършите.

Динамиката през месеца е повишена, затова и енергията, която влагате в работата, е огромна. И разбира се - всичко, което се прави по този начин, трябва да носи и положителни промени, ползи и подобрения. Така че ще има такива, които ще се изкачат по-високо по стълбата на успеха, а финансите могат да бъдат в много по-добра форма. Някои могат сериозно да се замислят за допълнителни бизнес ангажименти.

През месеца ще се научите да се справяте по-ефективно с емоционалните и психологическите предизвикателства. Втората половина на юли ще донесе повече релаксация, психическо и физическо възстановяване.

Преминавате през период, в който Вселената сякаш ви се усмихва по отношение на любовта и романтиката. За свободните представители на знака  – втората част на юли е вашето време – социалният ви живот ще се обогати с нови събития, но и с нови хора, такива, с които ще имате отлична комуникация и разбирателство и с които ще реализирате красиви любовни истории. Увеличават се шансовете да срещнете интересни хора чрез приятели или групи, с които имате общи интереси или ангажименти.

 

Дева – Драги Деви, през юли се опитайте да направите това, което трябва, а след това се посветете на това, което искате. Първите дни на месеца могат да донесат усложнения, внезапни промени и още по-внезапни решения. Не правете нищо импулсивно и прибързано, оставете нещата сами да се уталожат.

Ако възнамерявате да се впуснете в нещо по-голямо, по-амбициозно, дните на месеца не са идеалните за подобно нещо. По-скоро за уреждане на по-дребни дела. Можете да си правите планове за бъдещето и да уточнявате детайлите, да използвате тези дни за качествена подготовка. Разумните действия, внимателното претегляне на всички плюсове и минуси, сега са от съществено значение.

Отделете повече време на себе си, за да се отпуснете. Отдалечаването от суматохата на ежедневието е по-важно за вас от всякога. Медитацията, разходки и упражнения сред природата и добрите разговори с близки съживяват душата ви.

Безопасността и дълготрайността на личните отношения ще станат важни за вас в любовния ви живот. Връзката с партньора ви ще има своите възходи и падения през месеца - в добрите фази вие двамата ще функционирате отлично, с много разбиране и силна взаимна подкрепа, а в тези не толкова лесни фази може да имате леки промени в настроението. Тези, които все още са необвързани, вече ще избират само опции за постоянна връзка.

 

Везни - Драги Везни, юли хоризонтът на живота ви се разширява и трудностите, натрупани в предходния период, започват да се стопяват. Фокусът през по-голямата част от месеца е върху споразумения, идеи и комуникация. Имате възможност да реализирате някои свои идеи, но и да сключите важни споразумения. Вашата организация може да е малко по-сложна от обикновено, защото поемате твърде много задължения и не искате да се отказвате от нищо. Този месец е благоприятен да поставите всичките си планове на стабилна основа. Общуването с някои хора ще се окаже изключително полезно, както финансово, така и по отношение на духовно удовлетворение. Пазете се да не станете жертви на злонамереност.

По всичко личи, юли няма да е лош месец за необвързаните Везни. Ще се насладите на компанията на интересни хора, ще се скитате повече (и може би ще отидете на няколко кратки пътувания, екскурзии) и е очевидно, че ще се появят хора, които ще ви заинтригуват. Колкото и миналото да дърпа някои от вас назад и колкото и да ви съпътстват вълни от емоционална сантименталност и спомени, много по-добре е да продължите напред. Към нови любови, нови приключения. За заетите във връзка  – общите цели са постижими. Давайте си взаимно подкрепа и внимание.

 

Скорпион –Драги Скорпиони, юли ще внесе глътка свеж въздух в живота ви, предлагайки дълбоко усещане за обновяване и изцеление. Предстои ви много динамичен и активен, но същевременно ползотворен в делови план месец. Сега сте в период, когато можете да развиете своите таланти, да придобиете допълнителни знания и умения, да създадете допълнителни бизнес контакти. Ще срещнете хора, от които можете да научите много и те могат да ви дадат добри идеи, свързани с бизнеса (и да ви насърчат да ги реализирате). Не се страхувайте да поемате рискове, предстои ви време на промени и големи възможности за кариерно развитие на някои представители на знака.

Тези, които са решителни и енергични на бизнес фронта, ще ги последва финансов просперитет. Идеално време да преразгледате целите и перспективите си, може би е подходящият момент да промените нещо. Това определено е вашият период на личностно развитие и изпълнение на най-съкровените ви желания. През месеца е възможна преходна настинка или проблем с алергии.

За тези, които имат връзка, отношенията ще бъдат под контрол. По същество за някои по-спокойни, по-дълготрайни и по-стабилни любови много по-добър период. Що се отнася до свободните Скорпиони, целият месец ще бъде изключително подходящ за нови любовни събития. Любовните истории, започнати в този период, вероятно ще ви донесат много главоболия и предизвикателства в бъдеще, но какво пък - любовта не избира.

 

Стрелец – Драги Стрелци, за вас юли е време на свобода и приключения! Можете да разчитате на динамичен и активен период що се отнася до социалния ви живот, така и по отношение на любовните връзки. Най-често ще сте далеч от дома, а вашите мечти и желания може да ви отведат извън града или страната.

Като цяло това ще бъде много положителен период за вас, с нови предизвикателства в професионалния ви живот, но може да ви очакват някои трудни моменти и внезапни пречки. Това, от което се нуждаете, е да използвате енергията си по правилен начин, насърчавайки личните си планове повече, отколкото обикновено. Не забравяйте, че можете да намерите жизнеспособни решения на всички проблеми, които могат да възникнат.

Заетите Стрелци са във сериозен емоционален период. Това не означава, че няма да има хубави събития и близост между вас и партньора ви, но означава, че сте във фаза, в която трябва да се заемете сериозно с връзката си, да правите планове за бъдещето или да решите семейни или други проблеми и теми, които оказват влияние върху отношенията ви.

Свободните представители на знака, където и да се появят, ще привличат погледи към себе си. Ще бъдат интересни и привлекателни за другите, така че това са дните, в които лесно могат да си намерят приятна компания.

 

Козирог – Драги Козирози, през юли ще се чувствате много добре и това ще се отрази както на настроението, така и на действията ви. Ще имате неудържима енергия, с каквато малцина могат да се похвалят. Ще са ви необходими много търпение, добра организация, но и хладнокръвие, за да преодолеете успешно този период. Уменията ви да организирате всичко е изключително благоприятно качество и тази ваша способност ще ви помогне много.

Време е да правите планове и да постигате целите си. Не забравяйте да бъдете последователни в действията си. Завършете всичко, което сте започнали. Спонтанните действия ще ви бъдат полезни, а упоритата работа ще донесе добри резултати.

През юли ситуацията може да бъде малко по-трудна за личния ви живот. Семейната атмосфера често ще е напрегната и ще се стига до провеждане на сериозни разговори. Следователно трябва да не губите хладнокръвие и да се дисциплинирате, като твърдо се стремите да не бивате въвлечени в какъвто и да е конфликт. Ключът е да продължите внимателно да пазите и съхранявате брака си.

Свободните Козирози ще бъдат малко по-сантиментални, трябва да се отпуснат и да се оставят на вълната от положителната енергия да ги носи. Пред мнозина ще се открият нови възможности за флирт и любов.

 

Водолей – Драги Водолеи, през юли се съсредоточете основно върху себе си и вашето благополучие. Вършете нещата със собствено темпо, без да се насилвате. През втората половина на месеца се съсредоточете върху новите отговорности, които ще ви се добавят. Важното за вас сега е да продължите напред с процесите на промяна, които Уран ще предложи.

Поради дисонансните влияния на ретрограден Сатурн, ще срещате препятствия по пътя си, но това не означава, че няма да е добър месец за дейности като цяло. Звездите ще ви помогнат да завършите започнатото преди време, преодолявайки същите проблеми, които са ви спирали преди. Използвайте уменията си, за да постигнете най-добри резултати.  Мислете добре, преди да вземате важни решения, които могат да повлияят на живота ви.

Юли обещава да бъде много благоприятен месец за повечето от вас, особено що се отнася до емоционалните връзки. Любовните отношения ще се стабилизират, силно повлияни от Меркурий, Венера и Марс, които през по-голямата част от месеца ще бъдат в хармоничен аспект с вашия зодиакален знак. Юли може да донесе бързо влюбване и много флиртове, но също толкова бързо ще осъзнаете, че някои хора са повърхностни и просто търсят приключения.

 

Риби – Драги Риби, изглежда, че юли ще започне по-възможно най-добрия начин за вас. През първите три седмици небето над вас е благотворно със Слънцето в тригон към вашия знак. Нещо хубаво предстои да се случи и то съвсем скоро. Подкрепата ще дойде при вас по неочакван начин.

В службата ви се очертава малко по-сложен период заради дисонансното положение на ретроградния Сатурн. Може да се появят редица промени, които да ви създадат несигурност в работата. Затова запазете спокойствие и гледайте да се представяте добре. Нептун може да спомогне за неочаквани финансови печалби чрез творчески начинания, артистични интереси или следване на вашата интуиция, но също може да доведе и до нереалистични очаквания или импулсивно харчене, водено от емоционални пориви. Обърнете малко внимание на диетата си, защото през юли най-вероятно ще сте склонни да качите няколко килограма.

В някои партньорства може да се получи физическо или емоционално дистанциране, но това са наистина крайни случаи. Повечето двойки ще успеят да преодолеят този период и да навлязат в една по-лека, по-близка и по-емоционална фаза. Ако пък все още сърцето ви е свободно, това е добър период за започване на нови приключения, както и за търсене на половинка. Възможностите няма да спрат да изникват.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Има ли поле за сформиране на правителство?
Покажи резултати Скрий резултати