Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Месечен хороскоп за месец декември 2022 г.

Хороскоп

Месечен хороскоп за месец декември 2022 г.

Месечен хороскоп за месец декември 2022 г. - Tribune.bg
Снимка:

Декември е месец на дълбок размисъл и вътрешна работа. Късметът ще дойде при всеки по различен начин: някои ще имат късмет в любовната сфера, други във финансовата сфера, а някои знаци на Зодиака ще получат всичко от живота. Такива се общите тенденции за всеки знак, а как точно ще се развият нещата зависи предимно от личния ви хороскоп. Той променя понякога нюансите.

Овен – Слънцето ви насърчава да използвате всяка възможност в своя полза през декември, за да можете с вашата решителност и борбен дух да подобрите позицията си не само в работата, но и в личния си живот. Този месец е добре да се стремите да изчистите неуредените въпроси от миналото, възможно най-безболезнено. Колкото по-склонни сте да се откажете от всичко, което вече не служи на най-добрите ви интереси, толкова по-щастливи и по-леки духом ще бъдете.

Около средата на месеца ще получите изключителна възможност, която ще ви помогне да подобрите текущото си положение. Планетата на щастието Юпитер продължава своя ход през знак Риби, което означава, че може да ви създаде добри възможности, от които да се вълнувате, но може би и предизвикателства, с които да се борите.

По-добре да останете здраво стъпили на земята този месец и да не се опитвате да се изкачвате по професионалната стълбица. Ще има по-благоприятно време за това. Вярно е, че рискът понякога е печалба, но хвърлянето на твърде много пари в рисковани инвестиции наистина не е добра идея в момента.

Миналото трябва да бъде изоставено, няма място за плач за разлятото мляко... Вече сте преминали през различни промени в живота си, така че със сигурност знаете, че когато нещо свърши, започва нещо ново, нещо различно...

Телец – Декември ще бъде месец на стабилност. Няма за какво толкова да се тревожите. Трябва да внесете повече ред и систематичност в текущите си задачи. Този месец ще ви предостави добри възможности да довършите започнатото. Уран ви дава способността да имате нови идеи, да поемате инициативи, да стартирате планове и да постигате целите си. Професионалният сектор е пълен с възможности и ако сте готови, ще се възползвате от тях.

През декември ще имате възможност да пречистите живота си. Опитайте се да избягвате нестабилни и променливи настроения, които биха могли да причинят раздор в отношенията между хората и вас. Не позволявайте на другите да проектират своите нагласи, мнения и желания в живота ви. Отношенията в семейството ще бъдат по-балансирани. Не забравяйте, че семейството е вашият силен тил. Имате нужда от подкрепата на любимите хора повече от всякога. Вашият партньор ще бъде вашата опора.

Наличието на достатъчно енергия и време ще ви помогне да преследвате целта си. Опитайте да използвате максимално своя опит и знания. Усилията ви ще имат положително въздействие върху бъдещите ви перспективи.

Сега е моментът да бъдете социални, да се наслаждавате на социалната „игра“ около създаването на нови връзки и контакти. Добре е да излизате по-често, да се забавлявате и да флиртувате, все пак никой не е железен и да живее само за работата.

Близнаци – Ще имате възможност да се ангажирате с важни стъпки през декември. Този месец ще се появят нови възможности за успех в работната ви област. Но се пазете от скептици и ако имате добра идея, не я споделяйте с никого.

Този месец вие ще се борите с много вътрешни демони и ще се изправите пред своите скрити и потиснати страхове. Имате силата, енергията и смелостта да се справите с тях. Не позволявайте на страха ви да ви възпира от реален напредък в живота. Ако не опитвате, няма да загубите нищо, но и няма да спечелите нищо. Да, животът е пълен с грешки, но и с успехи. Почти всички възникнали проблеми ще бъдат решени от само себе си, без вашето пряко участие.

Вселената ще изпраща положителна енергия на Близнаците, която те могат да споделят със своите близки и приятели. Бъдете по-търпеливи и прощаващи. Въпреки че не всичко в живота ви върви според очакванията ви, винаги имате възможност да се поучите от всяка ситуация. Знанията ви ще достигнат ново ниво. Основното нещо е да не губите ресурсите си за нещо незначително. Също така, звездите препоръчват внимателно обмисляне и внимателно вземане на решения.

Рак – Декември е чудесно време да забавите темпото и да посветите мислите си на многото неща от ежедневието. Опитайте се да прекарате колкото се може повече време в кръга на близки хора през този месец. Декември ще бъде месец на възходи и падения за вас. Приемете новите предизвикателства и продължавайте да давате най-доброто от себе си, за да останете винаги във възход!

През този период ще бъдете много чувствителни, понякога може би дори свръхчувствителни. Ще се събудят много емоции у вас. Ще почувствате непреодолимата нужда да опознаете себе си и да погледнете по-дълбоко в душата си, да откриете отново смисъла на живота и новите истини за себе си. Има моменти, в които и вие трябва да бъдете малко егоисти. Но не егоистични в лошия смисъл на думата, а в онзи оптимистичен, приятен вариант. Трябва да се грижите повече за себе си, да осъществите онези малки прищевки, които могат да ви минат през главата ви.

Ще има периоди на търкания или спорове във връзката ви. Третата декада на месеца обаче носи по-добро настроение и оптимизмът ще се върне в живота ви и то в голяма степен! Време е да поставите отношенията си на друга, по-стабилна и позитивна основа. Ще създадете нови връзки. Изненадващо в живота на мнозина ще се появи човек от миналото, стара любов. Въпреки че може да изглежда много хубаво, не забравяйте, че ще бъде по-разумно да останете само добри приятели.

Лъв – Решени сте да преодолеете своите граници, да преодолеете себе си, да се възползвате от неоспоримата космическа подкрепа през декември, която ви помага да постигнете целите си. Амбициозни, не се отказвате и не липсват аргументи за отстояване на позициите ви. Влияете силно на обкръжението си (социално, професионално), но играйте честно, за да не разочаровате или да създадете впечатлението, че манипулирате във ваша полза.

Тъй като е месец с много решения, които трябва да се вземат, отвореният и гъвкав ум трябва да бъде приоритет за Лъва, който ще трябва да остави малко от гордостта си настрана. Декември ще донесе много позитивизъм в живота ви и ще се почувствате много облагодетелствани. Слънцето, вашия планетарен регент е позициониран в знак Стрелец до 21 декември– също огнен знак - и затова енергията ви ще бъде още по-силна през по-голямата част от месеца. Възможно е да почувствате силно желание за свобода и приключения в този период. Това е чудесно време за тези, които искат да изследват новото.

Ако сте от тези Лъвове, които си търсите работа, ви очакват добри новини. Според прогнозите месец декември ще бъде изключително важен за тези, които се стремят да се позиционират отново на пазара на труда. Ще имате огромни шансове това да се случи, така че продължавайте да търсите и кандидатствате.

Краят на месеца много проблеми ще бъдат решени като по чудо без много усилия. Звездите обещават романтично приключение или съдбовна среща, не за всички, но за мнозина.

Дева – Декември ще започне с трудности. Може да почувствате вътрешно безпокойство, което няма да ви позволи да направите правилните изводи от създалите се ситуации и ще доведе до прибързани решения. Втората половина на месеца е по-добра.

Този месец ще бъдете повлияни от лунното пълнолуние и под негово влияние най-добре ще решите накъде да тръгне кариерата ви. Бъдете особено внимателни към колеги в работата или фалшиви приятели. Време е да се посветите на учене и саморазвитие.

Ще видите партньора си (или някой друг) в нова светлина и в същото време ще осъзнаете собствената си стойност. В семейството внимавайте за решения, които може да вземете под влияние на натрупани негативни емоции. През втората половина на месеца добрата позиция на Слънцето към вашия знак ще сгрее отношенията и живота ви, внасяйки топлина в дома и сърцето ви. Ще можете да намерите изгубения комфорт и да си почивате повече. Бъдете особено фокусирани върху собствените си нужди. Обърнете внимание на себе си и се вслушайте във вътрешния си глас.

Месецът ще предостави чудесна възможност да създадете нови приятели или дори да се насладите на вълнуващи флиртове. Необвързаните трябва да се съсредоточат повече върху приятелството, отколкото върху търсенето на нова връзка.

Везни – През първата половина на декември хороскопът ви предсказва като цяло благоприятен период. Старайте се все пак да избягвате ситуации, които могат да ви поставят в затруднено положение. Опитайте да се измъкнете от безкрайната въртележка от отговорности. Време е да направите крачка към подобряване на начина си на живот. Трябва да намирате време да си почивате повече.

Не влизайте в конфронтации с околните и внимавайте какво казвате и на кого. Можете да очаквате някои недоразумения, причинени от това, че някой изопачава изречените от вас думи. Бъдете внимателни и не се изкушавайте от рисковани идеи. Трябва да се доверявате повече на интуицията си и на това, което инстинктът ви нашепва.

Ако отдавна не сте се срещали с някой от приятелите си, време е да намерите време за по едно кафе или питие заедно. Ако сте необвързани, започнете да подхождате към живота по-зряло и забравете за еднократните прищевки. Вселената работи във ваша полза, така че не мислете много, просто се отпуснете. Много от вас могат да се замислят дълбоко за преходността на живота и да се съсредоточат и посветят на духовността.

Скорпион – Каквито и трудности да ви е подготвила съдбата през декември, ще се справите с всичко. Някои ще имат по-голям късмет в делата на Купидон, а други ги чака успех в работата. Това, което смятахте за невъзможно, определено може да се сбъдне през този месец.

Първата десетдневка на месеца ще бъде натоварена за повечето представители на този знак. Най-трудно ще бъде за тези, които са свикнали да планират всичко предварително. Трябва да се научите да бъдете по-гъвкави. Вашите идеи и планове ще бъдат коригирани, бъдете подготвени. Втората половина на месеца е по-подходящо за решаване на важни въпроси, сключване на сделки и преговори.

През този месец не се откриват негативни астрологични влияния, които да повлияят на семейното ви щастие. Затова се съсредоточете върху подобряването на добрите взаимоотношения. Добре е да помислите дали не преувеличавате проблемите си сами. Може би нищо не е толкова трагично, колкото го виждате. Обърнете повече внимание на партньора си и се опитайте да разберете неговите нужди. Може да ви е трудно да поддържате платонична връзка с някого, ако чувствате страстна енергия, която е буквално магнетична.

Стрелец – Очаква ви приятен и спокоен период. Декемврийският хороскоп предсказва подобрение в енергиите около вас, което ви носи положителна насока във вашите взаимоотношения и балансирани емоции. Психическата почивка е много важна за вас сега. През първата половина на декември трябва само да обуздаете огнените си пориви.

С настъпването на пълнолунието на 8 декември ще вземете живота си в свои ръце. Трябва да продължите да работите върху житейските си цели. Слънцето до 21 декември във вашия знак ще ви дава енергия, дори за повторно начало в живота, така че не е нужно да се страхувате да продължите напред.

Вие сте човек, който е жизнен, привлекателен и енергичен. Покажете положителните си страни на другите. Силните планетни енергии, влияещи върху вашия знак, могат да развълнуват отново сърцето ви. Това ще добави неочаквана радост към живота ви.

Вложете енергията си в неща, които ще помогнат не само на вас, но и на вашите близки. През втората половина на месеца ще имате възможност да се отклоните от рутината си и да преживеете нещо ново. Ще си върнете вкусът към живота. Свободните Стрелци да внимават на кого дават сърцето си.

Козирог – През декември не бива да очаквате грандиозни професионални успехи. Ситуацията на работното място се усложнява от конкуренцията, сблъсък на интереси в колектива. И само вътрешното ви ядро и издръжливост ще ви помогнат да оцелеете.

Позицията на планетата Марс може да има отрицателен ефект върху вашите финансови решения. Бъдете внимателни. Звездите ще бъдат благоприятни за тези, които се придържат към всякакви възможности и вървят смело към целта си, без да се отклоняват от предвидения път.

Любовта понякога е наистина сложно чувство. Може да ви натъжи, може да ви нарани, може да ви разплаче. Трябва да работите повече върху любовните отношения и да покажете на партньора си, че наистина ви е грижа за него/нея. Не излагайте връзката си на ненужни рискове и конфликти. Не позволявайте на никой друг да се намесва в отношенията ви. Не е добре, ако някой пречи на любовта ви.

През втората и третата десетдневка планетата Венера ще бъде във вашия знак. Това означава, че необвързаните представителите на този знак ще могат да установят любовни афери. Ако все още не сте срещнали сродната си душа, изчакайте – декември подготвя съдбоносна среща за мнозина. Вие може сте един от тях.

Водолей – Хороскопът препоръчва да се въздържате от дълги пътувания през първата десетдневка на декември. Това важи особено за автомобилистите. Бъдете изключително внимателни зад волана. Това време също не е подходящо за планиране на важни бизнес срещи и преговори – изчакайте до средата на месеца.

Меркурий може да замъгли ясното ви мислене този месец, но не се притеснявайте. Ще гледате на нещата от живота не толкова едностранчиво и не толкова песимистично. Във всеки случай ще видите някои неща в нова светлина. През този месец ще почувствате нужда от иновации. Когато става въпрос за финанси, домакинство или семейство, имате възможност да вземете важни решения за нещата, така че всички тези области да се подобрят.

Положителното влияние на пълнолунието върху вашия знак на 8 декември води до необходимостта да търсите вълнуващи преживявания през целия месец. Върнете мислите си към добрите стари времена и приятели, които не сте виждали от известно време. Избършете праха от старите контакти и напомнете на хората за себе си. Очакват ви вълнуващи времена. През втората половина на месеца ще преживеете нещо, което никога не сте очаквали.

Риби – Енергия, която ще бъде буквално неудържима, ще се излее в живота ви през декември под влиянието на мощното и силно Слънце. Тази енергия ще ви даде необходимата смелост да правите неща, които не сте изпитвали желание да правите преди. Стремете се да насочите енергиите си само в конструктивна посока.

Вероятно ще имате възможност да разширите влиянието си, ако вашите проекти останат в контакт с реалността. Юпитер ще разпалва апетита ви от всякакъв вид, също така носи тенденция за укрепване на вашите финанси и вашите желания. Избягвайте да харчите пари безразсъдно и обмисляйте много внимателно всеки разход.

Приятелството е наистина важно, така че не подценявайте стойността на истинските приятели. Не забравяйте, че най-самотният човек на света е този, който е загубил любовта си, затова грижете се за това, което имате. Миналото не трябва да пречи на силите, които положително движат връзката ви напред.

Венера ви гарантира максимална популярност в приятелството и любовта. Няма да бъдете лишени от вниманието на противоположния пол, но необвързаните Риби трябва да се освободят от твърде високите очаквания към бъдещ партньор. Осъзнайте, че животът не е приказка от Дисни.

*Правата на текстовете от секция „Хороскоп“ са запазена собственост на сайта Tribune.bg. Копирането им в други сайтове е забранено.Последвайте ни в Google News

 

Етикети декември
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

АНКЕТА: Как ще гласувате на предстоящите избори на 9 юни?
Покажи резултати Скрий резултати