Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Месечна прогноза за декември

Хороскоп

Месечна прогноза за декември

Месечна прогноза за декември - Tribune.bg
Снимка:

Желанието за власт нараства и ще се вижда най-добре на обществено-политическата сцена и чрез официалните институции

Декември започва с важно събитие -  на 2 декември Юпитер, планетата на оптимизма и щедростта, се измества в сериозния и отговорен Козирог, където ще остане цяла година. Тук той се среща със Сатурн и Плутон, които са там от известно време. Въпреки че Юпитер е отслабен в този знак, пристигането му малко озарява атмосферата. 

Юпитер ни помага да приемем реалността такава, каквато е. Същото се отнася за някои ограничения или слабости. Те обаче са необходими, дори да не са от решаващо значение за развитието на личността и душата. За тези, които по природа са по-сериозни, организирани и замислени, това астрологично влияние идва като благословия. Може би това е въпрос на намиране на светлина в живота през този период. Време за реализиране на амбициозни цели.

Преди да действате, ще трябва да помислите внимателно и подробно за стъпките, които смятате да предприемете, защото това е единственият начин да очаквате най-добрите резултати и да не попаднете в капана на стари изкушения и навици. 

Желанието за власт нараства и ще се вижда най-добре на обществено-политическата сцена и чрез официалните институции. При Юпитер в Козирог ще станем по-наясно с истините около паричните, социалните и политическите проблеми. 

Между 11 и 19 декември Юпитер от Козирог и Уран от Телец правят прекрасен тригон. Това ни помага да се адаптираме към новата социална, материална или професионална реалност. Тъй като двата земни знака ще се активират и ще имат консервативен и прагматичен характер, ще бъдем мотивирани и вдъхновени, когато става въпрос за парични въпроси, но не по толкова рискован начин. Мнозина ще намерят нов начин за печелене на пари, нови възможности от непредвидени източници. Най-облагодетелствани ще бъдат земните знаци – Дева, Козирог и Телец. Този период е благоприятен за стартиране на нов бизнес, реализиране на нови идеи и планове, и провеждане на реформи. Смята се за рядък аспект на късмета.

Енергиите идващи от Козирога  са много силни през декември. Както вече споменатите планети Плутон, Сатурн и Юпитер, този знак се активира и от Венера, която е там до 20 декември, след което Слънцето влиза на 21 декември, а после и Меркурий от 29 декември. Новолунието и частичното слънчевото затъмнение се случват на 26 декември също в Козирог. 

Повечето от планетарните аспекти през декември са хармонични, позитивни и ни помагат да изграждаме, планираме и разработваме стратегии.

Венера в Козирог е консервативна и не покровителства несериозните флиртове. Ако през това време се развие романтична връзка, тя може да премине в сериозна. Същото се отнася и за бизнес сътрудничеството. Възможни са много служебни флиртове и завързване на романтични отношения с началници или решаване на служебни проблеми чрез лични взаимоотношения.

На 11 декември Венера влиза в съвпад със Сатурн, което прави по-сдържан емоционалният фон и сериозност в чувствата. Този период е благоприятен за общуване и връзки с по-възрастни и опитни хора. Връзките често се създават в професионална среда и могат да се използват за напредък в кариерата.

На 13 декември Венера влиза в съвпад и с Плутон. Това е предпоставка за възпламеняване на страсти от любов и ревност, създаване на „фатални” връзки, които не винаги са щастливи обаче.

По същото време Марс образува в тригон с Нептун – време, което създава подходяща атмосфера за тайни и задкулистни действия, интриги, измами и мошеничество. Повишава се интуицията. Възможни са неочаквани произшествия.

На 22 декември Венера образува квадратура с Уран. Това създава предпоставки за лесно влюбване и любов от пръв поглед. Човек е склонен да загуби ума си в любовната авантюра. Възможни са неочаквани материални загуби, така че бъдете предпазливи. Това е лошо време за финансови решения, началото на иновативни проекти и инвестиции, за заеми и големи покупки. 

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

Гергана Гацева Благодаря ти , Ивелина, за подробната информация, съпроводена с факти.
Бъди жива и здрава!
02.12.2019 17:11 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати