Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Метод за освобождаване от страхове

Хороскоп

Метод за освобождаване от страхове

Метод за освобождаване от страхове - Tribune.bg
Снимка:

Мнозина от нас в едно или друго време биват завладени от своите страхове и притеснения. Те изпълват мислите ни, карат ни да се безпокоим ден след ден. Ето един полезен метод, който може да помогне да се освободите от своето мисловно бреме.

Създайте си специална кутия и я направете светилище на страховете си. Може да бъде вместо това едно тъмно шише. Всеки път, когато някой страх изплува на повърхността и ви обземе, напишете на едно листче от какво се страхувате, кое е това, което е нарушило спокойствието на ума ви. След това поставете листчето в кутията или го пуснете в шишето. После визуализирайте как страховете ви се намират под защитата на по-голямата и висша божествена сила, на която се доверявате да се погрижи за тяхното разрешение.

След като съберете някакво количество бележки и след като мине известно време (по вътрешно усещане) отидете на брега на водоем и хвърлете бутилката като помолите стихията на водата да отнесе далеч от вас със себе си вашите страхове и проблеми. Кутията можете да първо да я изгорите или цяла да я заровите в земята като помолите стихията на земята да трансформира вашите страхове и проблеми.


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още
Актуална тема