Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Минутно изцеление с древна мантра (Minute Healing)

Хороскоп

Минутно изцеление с древна мантра (Minute Healing)

Минутно изцеление с древна мантра (Minute Healing) - Tribune.bg
Снимка:

При изпълнение на мантрата Вен-А-Хун, човек може да стои, да седи или да лежи

Вен-А-Хун е най-мощната лечебна мантра на Древен Китай. Милиони хора са получили изцеление и благодат с нейна помощ. Тя се използва широко и днес. Трите й срички са енергийно мощни звуци, които стимулират вибрацията на клетките в цялото тяло. Сричката „Вен“ стимулира вибрациите на клетките на главата, „А“ - гърдите, „Хун“ - корема. Заедно тези три срички стимулират вибрацията на вътрешните органи.

Някои се съмняват: „Как можеш да се излекуваш за една минута?“ Всъщност обикновено на лечителят му отнема 15-30 минути за един сеанс с клиента. Въпреки това, минутното изцеление може незабавно да премахне излишната енергия и духовните блокажи, защото директно и мощно използва силата на Душата над материята. Тя дава резултати при повечето заболявания, въпреки че в някои случаи ще са необходими няколко сеанса, за да се постигне значително подобрение.

При изпълнение на мантрата Вен-А-Хун, човек може да стои, да седи или да лежи. Ако предпочитате можете да се изправите, заемете стабилна позиция, краката отворени на ширината на раменете. Свийте леко коленете. Ако искате да сте седнали, настанете се удобно на стол, стъпалата на краката да са стъпили добре на пода. Изправете добре гърба си и не се облягайте. Ако седите на пода, заемете поза лотос с кръстосани крака. Ако ви е по-удобно да практикувате като лежите, тогава легнете по гръб. Обаче не забравяйте, че в легнало положение трябва да пеете мантрата, а пеенето на глас ще ви лиши от енергия.

Леко спуснете брадичката и повдигнете върха на езика към небцето, без да го докосвате. Свийте леко мускулите на ануса. Затворете очите си и напълно отпуснете душата, ума и тялото си. Сега сте готови да пеете мантрата на Minute Healing.

Заемете избраната позиция. Повдигнете дясната си длан на няколко сантиметра над пъпа. Спуснете дланта на лявата ръка на няколко сантиметра под пъпа. Ако имате високо кръвно налягане, глаукома, болка, подуване на очите или по други органи на главата, обърнете дланта на дясната си ръка надолу, но и я задръжте над пъпа.

Тази поза на силата се нарича „Отворен Санджао”. Дръжте ръцете си близо до тялото, но без да го докосвате, за да не забавите потока на енергия. Същата позиция на ръцете е подходяща за пози в седнало и легнало положение.

Сега поздравете Wen-A-Khun и помолете да ви излекува: „Скъпа душа, ум и тяло на Wen-A-Khun, аз те обичам и ценя. Моля, излекувайте (кажете името на болния орган или част от тялото). За мен това е щастие и чест. Благодаря ви."

Поемете дълбоко въздух и изпейте всичките три срички на Wen-A-Hun на едно дълбоко издишване. Когато издишате и пеете „Вен“, визуализирайте яркочервена светлина вътре в главата. Когато пеете „A“, визуализирайте ярка бяла светлина в гърдите си. И в края на издишването, изпейте „Хун” и визуализирайте ярко синята светлина в стомаха. Поемете отново дълбоко въздух и повторете мантрата. Пейте една минута.

Не забравяйте, че можете да поискате изцеление и за други хора. Например, можете да кажете: „Скъпа душа, ум и тяло на Вен-А-Хун, обичам ви и ви ценя. Моля, излекувайте гърба на баща ми. За мен това е щастие и чест. Благодаря ви. "Изпейте мантрата за минута, само че в този случай визуализирайте цветовете в тялото на баща си. "

От книгата на китайския лечител Джи Ганг Ша „Изцеление. Терапия за душата, ума и тялото "

 

 

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

АНКЕТА: Как ще гласувате на предстоящите избори на 9 юни?
Покажи резултати Скрий резултати