Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Молитва за късмет за всеки ден

Хороскоп

Молитва за късмет за всеки ден

Молитва за късмет за всеки ден - Tribune.bg
Снимка:

Ако проблемите често ви преследват и щастливите промени не са се появили дълго време, трябва да се обърнете за помощ към светиите и Всевишния. Сутринта е ключов момент, когато трябва да се настроите в правилното настроение, за да бъде денят успешен. Именно молитвите могат да създадат правилното настроение, което ще даде тон за всички събития от деня. Намирането на късмет и намирането на изход от объркващи ситуации ще стане по-лесно, ако Небето ви защити, благославяйки ви за нови постижения.

Тази молитва трябва да се чете всяка сутрин със запалена свещ в ръка:

„Всемогъщи, моля Те за късмет в делата ми. Каквото и да правя днес, с каквото и да се занимавам, дай ми късмет в изобилие. Дай ми Твоята благословия за моята работа и плодовете на моите решения. Научи ме на мъдрост, отърви ме от всяка корист. Научи ме как да живея, за да имам късмет във всички дела. Амин, Амин, Амин“.

Думата „Амин“ има много силна енергия и оказва влияние на физическото тяло, пречиства го, хармонизира го. С нея се концентрира силата от думите на молитвата. Произнесена три пъти, усилва три пъти молитвата.

Добре е да се произнася думата „Амин“ на 2, 8, 9, 11, 14, 15, 16, 20, 23, 25, 26 и 29 лунен ден, както и в дните, когато постите.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Как трябва да се разиграе политическата ситуация след поредните предсрочни избори?
Покажи резултати Скрий резултати