Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Мрежа на Съдбата

Хороскоп

Мрежа на Съдбата

Снимка:

Вечер, когато вече сте си легнали, но все още не сте заспали, обърнете внимание на времето между будността и съня. Усетете тялото си топло и отпуснато, съсредоточете се върху мислите си. За какво мислите в минутите, които прекарвате в леглото в очакване да заспите? Това е времето, в което най-добре възприемате близкото си минало - деня, който току що сте преживели. Просто имайте предвид, че има такова преходно състояние. Какво да правите по това време е описано в заключителния ритуал.

Когато лягате вечер, събитията от деня ви започват да се въртят в главата ви. Това става неосъзнато, процесът може да се случи напълно незабележимо. Понякога се улавяте да правите това, вече заспивайки - когато някой особено неприятен или досаден момент изведнъж изскочи в паметта ви. През повечето време обаче оставяте тази програма да работи без вашето участие. Единственият проблем тук е следният. По този начин вие допускате всички събития от изминалия ден във вашия вътрешен свят - вашата вътрешна реалност - и по този начин го променяте.

За да може вашето магическо бъдеще и връзката с Източника да се превърнат в реалност, трябва да се научите да филтрирате онези свои мисли и чувства, които представляват потенциална заплаха за бъдещето ви. Не всичко трябва да влиза вътре, имате нужда от филтър, чрез който само положителни и полезни неща могат да попаднат във вътрешното ви пространство.

Отсега нататък всеки път, когато си лягате, си представяйте мрежа, висяща над главата ви. Това може да бъде паяжина, мрежа, изтъкана от фини копринени нишки или дори традиционен ловец на сънища под формата на мандала. Вие знаете по-добре кое работи най-добре за вас. Нека тази мрежа се появи в съзнанието ви с най-малките подробности.

След това си кажете, че всички събития, които са се случили през деня, могат да преминат отново през вашето съзнание, но само през филтъра на тази мрежа. Всичките ви мисли ще преминат през мрежата над главата ви. Може би някои изображения и предмети се заплитат в мрежата или самата мрежа може да промени цвета си на онези места, където някои от мислите ви я хващат. Само тези събития, които ви научават на нещо или засилват позитивното отношение на ума ви, ще преминат през нея.

Не се притеснявайте за това, което остава в мрежата. Докато спите, тя сама ще се почисти и поправи и всичко, което е заплетено в нея, ще изчезне от мислите ви. Сега няма да бъдете засегнати от нищо потенциално опасно. Нищо, което може да ви попречи да укрепите връзката си с Източника, няма да проникне в мрежата на съдбата. Защото именно това е, което създавате – Мрежата на Съдбата.

Сега, всеки път, когато филтрирате житейския си опит, ще вземете със себе си само това, което ще ви помогне в бъдеще и всичко ще ви стане много по-ясно. Ще разберете по-ясно какво трябва да направите. Ще правите разлика между добро и лошо. Създали сте филтър и сега той ще стане част от живота ви.

С всеки изминал ден ще забелязвате все повече положителни неща около вас. Все повече съвпадения. Все по-вълнуващи способности за създаване на нови възможности и придвижване право към тях. Животът ще бъде много по-интересен. Огледайте се наоколо. Всичко си идва на мястото, защото вътрешната ви реалност започва да се оформя около вас и във външния свят. Дайте си възможност да го почувствате.

Използвайте нощната мрежа всеки път, когато имате труден ден. Е, или когато просто ви се струва правилно.


Техника от книгата „Магически ритуали и практики“ на Урсула Джеймс  


Коментари (1)

HRIST SUNCE IVE PUNO POZDRAVA OVO TI JE PRELEP TEKST. OPISAĆU TI NEŠTO ŠTA MI SE DEŠAVA TRENUTNO U STIHU.
POLUDELO SRCE KAKO DA SE SMIRIM OD LJUBAVI LUDE NEMOGU DA ŽIVIM KONAČNO OSEĆAM PRILIV OGROMNE LJUBAVNE ENERGIJE.
OVO MI POMAŽE DA POTISNEM SVE LOŠE IZ MOJIH MISLI I ZABORAVIM NA PROŠLOSTI KOJA MI MALTENE NIŠTA LEPO NIJE DONELA.
08.10.2021 11:45 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема