Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. На 10 март почитаме паметта на Св. Галина, символ на майчина обич и закрила

Хороскоп

На 10 март почитаме паметта на Св. Галина, символ на майчина обич и закрила

Снимка:

Галина е гръцко име и означава “тишина”, а на български - галена, милвана, обичана

Св. великомъченица Галина става една от жертвите, пострадали при управлението на император Деций Траян в гр. Коринт (дн. Гърция). По това време много мъже и жени, верни на Христовата вяра, стават жертви на гоненията срещу християните в областта. Била е последователка на Св. мъченик Кодрат, който също църквата почита днес.

Празнуват Галин, Галина, Галя, Гала, Галка, Галимир, Галимира, Галяна, Галчо, Галуна, Галена. Според народните вярвания, всеки който носи това име, ще бъде обичан.

Галина е гръцко име и означава “тишина”, а на български - галена, милвана, обичана. Положителните черти в характера й са твърдост, увереност в своята правота, послушание, прилежност, жизнерадост. Способна е на удивителна работоспособност, самопожертвование, но само заради близките си хора. Най-социално активни периоди в живота й са между 15-25 и 45-65 години. Средният период на живота си Галина посвещава на семейството и децата си. Тя е надежден, дисциплиниран и изпълнителен работник във всяка сфера на действие. Притежава творческа надареност. Може да достигне до славата на певица, актриса, поетеса, художник.

Главна причина за заболяванията й се явяват психическите и физическите натоварвания. Има предразположение към заболяване на сърцето, разширени вени и неустойчиво кръвно налягане.  Не й липсват ухажори, но избира спокойни и стеснителни мъже.

Благоприятен брак ще има с Алексей, Анатоли, Боголюб, Георги, Сергей, Станислав. Сложни отношения могат да възникнат с Антон, Бранислав, Николай, Светослав.

Хората с това име и производните му са много добри и мили. В минали животи са били бунтари, революционери, разчупващи старото статукво, хора титани, носещи нови идеи. По тези причини любовта им е била оставяна на заден план и в сегашния си живот, трябва да изживеят това, което са пропуснали в миналите. Били са много отмъстителни хора, непознаващи милост и прошка, затова сега трябва да научат този труден урок - да бъдат благородни и да прощават на тези, които са ги обидили. Иначе в живота няма да им върви и ще имат здравословни проблеми, свързани с четвърта и с пета чакра. Някои от тях са били велики посветени. Народът им, рода им, земята, дома, това са били все свещени неща за тях. Населявали са земите в Южна Америка, древна Месопотамия, Испания, Португалия, Гърция, Украйна.  

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още