Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Началото на курс на лечение според лунния календар

Хороскоп

Началото на курс на лечение според лунния календар

Снимка:

Енергията на Луната има огромно влияние върху всичко живо на Земята, затова астрологията ви съветва да проверите лунния здравен календар преди да отидете на лекар.

Изборът на добра дата е доста прост, тъй като в лунния цикъл има много дни, подходящи за започване на курс на приемане на лекарствени и витаминни препарати, както и провеждане на медицински процедури. Достатъчно е да знаете основните правила, които се основават на промяната на фазите на Луната, а също и предварително да се изключат неблагоприятните лунни дни. Не важи обаче за хирургичните операции. Там се вземат под внимание други правила.

Неблагоприятни дни от лунния цикъл за започване на лечение

Сигурно сте чували за неблагоприятните, така наречените „сатанински“ дни в лунния календар. В по-голямата си част тези дни са при смяната на фазите на Луната и се считат за емоционално трудни поради необичайно мощния енергиен поток на земния спътник. Не всички хора могат да се справят с тази енергия, оттук и конфликтните ситуации и моменти, когато нещата не вървят.  Да не забравяме, че лекарите също са хора и също са подложени на космическите влияния, затова е добре да се отложи началото на лечението за друга дата.

И така, неблагоприятните дни за лечение са: 9, 19, 29 лунни дни.

Благоприятни дни за начало на лечението според лунния календар

Изключвайки неблагоприятните лунни дни, пристъпваме към избора на най-успешната дата за започване на лечение или приемане на лекарствени препарати. И тук действа основното правило на лунните фази. Всички начинания е най-добре да са планирани на нарастваща Луна, която в хода на собствения си растеж допринася за растежа и развитието на целия живот на Земята.

Най-положителният период от лунния цикъл за започване на прием на лекарства и витаминни препарати, както и курс за медицински процедури е втората лунна четвърт. А именно: 10, 11, 12, 13, 14 лунни дни.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още