Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Началото на курс на лечение според лунния календар

Хороскоп

Началото на курс на лечение според лунния календар

Снимка:

Има астрологични правила как правилно да започне началото на курс на лечение според лунния календар.

Енергията на Луната има огромно влияние върху целия живот на Земята, затова астролозите съветват да проверявате лунния здравен календар, преди да отидете на лекар. Достатъчно е да знаете основните правила, които се основават на промяна на фазите на Луната, а също и да изключите неблагоприятните лунни дни предварително.

Неблагоприятни дни от лунния цикъл за започване на лечението

Вероятно сте чували за неблагоприятните, така наречени „сатанински“ дни в лунния календар. Обикновено тези дни са на смяната на фазата на Луната и се считат за емоционално трудни поради необичайно мощния поток от енергия от нощното светило. Не всички хора могат да се справят с тази силна енергия и възникват конфликтни ситуации, моменти, в които всичко излиза извън контрол. Астролозите препоръчват да не забравяте, че и лекарите са хора, и съветват да отложите началото на лечението за друга дата.

Дни, неблагоприятни за лечение: 9, 19, 29 лунни дни.

Благоприятни дни за началото на курса на лечение според лунния календар

След като изключихме неблагоприятните лунни дни, нека да преминем към избора на по-подходящите. И тук действа основното правило на лунните фази. Всяко начало е най-добре да започне на нарастваща Луна, която в хода на собствения си растеж допринася за растежа и развитието на целия живот на Земята.

Най-положителният период от лунния цикъл за започване на прием на лекарства и витамини, както и курс на медицински процедури, е втората лунна четвърт.

Благоприятни дни са: 10, 11, 12, 13, 14 лунни дни.

Внимание! Това не се отнася за хирургичните операции. Ако планирате хирургическа интервенция, тогава там важат други правила.  

 


Топ новини

виж още

Актуална тема