Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Най-успешните дни от седмицата според хороскопа

Хороскоп

Най-успешните дни от седмицата според хороскопа

Снимка:

Всички хора са различни. Някои са най-продуктивни в началото на седмицата, докато други са готови да преместят планини в петък, очаквайки с нетърпение предстоящия уикенд. Кои дни се считат за най-успешните за различните зодиакални знаци?

Астролозите и нумеролозите са сигурни, че всеки ден от седмицата има своя собствена енергия, която по определен начин влияе на представителите на различни знаци на зодиака. Астролог Юлия Басманова ги е определила така:

Овен – Най-успешните дни за Овен са петък и събота. Знакът на Огъня отлично илюстрира примера, че в навечерието на бързата почивка човек е в състояние да работи за трима. По-добре е да прекарате петък в кроене на планове за уикенда, а в събота да се посветите на изпълнението на вашите планове.

Телец – Телецът има невероятен късмет. Това е единственият знак на Зодиака, който успява правилно да планира работната си седмица. В резултат на това представителите на този знак могат да се похвалят с висока производителност на работа и в същото време успяват да почиват.

Близнаци – Въздушният знак предпочита дни, изпълнени със светлинна енергия. Сряда и неделя са. В средата на работната седмица Близнаците могат да се концентрират върху работата, но през уикенда те почиват телом и духом.

Рак – Раците обичат да прекарват време със семейството си и затова много обичат петък, събота и неделя. На някой може да му се струва, че тези дни са доста обезпокоителни, но водният знак обича семейните дела и затова е готов да жертва собствения си уикенд, за да се събере с роднини.

Лъв – Най-успешните дни за Лъва са четвъртък, петък и неделя. Факт е, че представителите на този знак трябва да се подготвят за промяна в дейността. И така, в края на работната седмица те се настройват за уикенда, но в неделя се запасяват с нови сили за работната седмица.

Дева – Трудолюбивите Деви са най-продуктивни в понеделник. В началото на работната седмица те са в състояние да демонстрират наистина невероятно трудолюбие и ентусиазъм, които обаче постепенно се стопяват до петък.

Везни – Везните са един от най-колебливите знаци за вземане на решение. Ето защо четвъртък е техният ден. Факт е, че той е в средата на работната седмица и има енергия, подобна на настроението на въздушния знак.

Скорпион – Водният знак е доста консервативен и бързо свиква с всичко. Ето защо за Скорпионите почти всички дни от седмицата си приличат. Въпреки това астролозите определят сряда като най-продуктивния и успешен ден за представителите на този знак.

Стрелец – Колкото и да е странно, за Стрелец всички работни дни могат да бъдат доста добри. Факт е, че този знак не понася рутината и затова винаги очаква динамика и нови предизвикателства от ежедневната работа. През почивните дни настроението на огнения знак често се разваля, защото понякога те просто не знаят какво да правят със себе си в свободното си време.

Козирог –  Козирозите обичат понеделниците, тъй като са готови да се потопят стремглаво в работа, но най-благоприятният ден за тях е вторник. Енергията на този ден винаги радва представителите на този знак. По правило във вторник се решават много от проблемите им.

Водолей – Водолеите са много свободолюбиви и затова обичат петък. За тях това е денят, в който могат да се освободят от скучните работни задължения и да отделят време за идеите си, както и да си починат добре с приятели.

Риби – Водният знак често върви с течението и затова най-доброто време за Риби е уикендът. Тяхната енергия наподобява малко аурата на Везни и затова четвъртък е идеален за творческите представители на този знак.  


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още