Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Неделя – ден на Слънцето

Хороскоп

Неделя – ден на Слънцето

Снимка:

В някои религии и култури, неделя се счита традиционно за първия, не за последния ден от седмицата. Неделята обикновено е посветена на почивка и се управлява от Слънцето. Това трябва да е светъл ден за всички.

Значението на Слънцето се върти около душата, егото на човека, популярността, топлината и щедростта. Точно както Слънцето излъчва светлина, грее, така и човек трябва да се обгражда със семейството си и приятелите си, за да се себеизрази в този ден.

Неделя се счита за щастлив ден за Лъвовете и родените в неделя.

Ако сте родени в неделя,

това показва, че вие сте късметлии, традиционалисти и много амбициозни. Вашето въображение не познава граници, но идеализмът ви може да доведе до критика.

Вие сте оптимистично социално същество, което живее чрез другите, гордо и щедро, винаги търси приключения и впечатлява другите. Обичате светлината на прожекторите, можете да бъдете силни и драматични от време на време. Имате чувство за гордост и елегантност, въпросите на честта и принципите са много важни за вас.

Смята се също, че родените в неделя имат екстрасензорни способности, тъй като са по-склонни към езотеричната страна на живота, отколкото другите. Да бъдете на правилното място е много важно за вас, тъй като околната среда ви оказва влияние и промените в нея могат да ви засегнат.

Колкото повече слънчева енергия привлечете в своя живот в неделя, толкова повече светъл  и радостен ще бъде вашият живот, толкова повече любов ще влезе в него. Можете да привлечете слънчева енергия по следните начини: като се занимавате с творческа работа, като се постараете да правите привичните неща по необичаен начин, като общувате с творчески хора, четете книги, гледате предавания за изкуството и хора на изкуството, говорите за любов, посещения на музикални концерти, на театър и най-важното - усмихвайте се, смейте се и не обръщайте внимание на неприятностите.

В неделя е добре да…..

-          Отделяте време да размишлявате и общувате с душата си.

-          Да се разхождате сред природата на чист въздух.

-          Да се обграждате с близките си хора и приятели.

-          Работата в градината ще ви отпусне, така че това е един добър ден за градинарство.

-          Избягвайте да се хвалите с постиженията си, но въпреки това се популяризирайте дипломатично.

-          Не забравяйте да носите дрехи в цветовете на Слънцето като ярко жълто, оранжево, златисто, светло червено, за да привличате слънчевата енергия.

-          В неделя се постарайте да забравите за парите и материалните неща, не допускайте в своята душа сребролюбие - единият от 7-те смъртни гряха.

 

Неделя е най-добрият ден за творчески експерименти над външността. Ако отдавна ви се е искало да изпробвате някакво чудодейно средство, да си направите нова прическа, да промените нещо във външността си, направете го в неделя!

В реализацията на желанията възникнали този ден, може да участва любимият ви човек или хора с творчески професии. Почти винаги реализацията на тези желания доставя удоволствие, но обезателно трябва нетрадиционен подход.

Златното Слънце често ражда в нас желание да живеем по кралски, в разкош. Ако в неделя добавите на масата много слънчеви продукти - всякакви плодове с жълт или оранжев цвят, особено тези, които са с кръгла форма, то вашето физическо състояние непременно ще се подобри. Сервирайте масата по кралски, украсете блюдата, тъй като на физическото състояние влияят не само употребяваните продукти, но и видът на храната. Разкошно сервираната маса, скъпата и празнична посуда, както и слънчевата необичайна храна и плодове помагат да се подобри състоянието на сърдечно-съдовата система.

Гладуването ще помогне да се избегнат сърдечните недъзи. Очистване на организма в неделя с помощта на гладуването и други способи, очистват вашето вътрешно слънце, ще ви помогне да станете оптимисти, да се избавите от неприятни последствия, от нервно разстройство след безответна любов. Полезна е и слънчевата вода или вана.

Нека във вашия дом да бъде особено светло и радостно през този ден!  


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още