Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Необичаен и прост метод за подмладяване

Хороскоп

Необичаен и прост метод за подмладяване

Необичаен и прост метод за подмладяване - Tribune.bg
Снимка:

Този ритуал по подмладяване и изцеление може да се направи у дома.

За да направите това, ще ви трябват: стъклен буркан (съд), алуминиево фолио, тиксо (лепяща лента) и ваша снимка от младостта. На снимката трябва да сте сами. Препоръчително е възрастта ви да не надвишава 25 години.

Самата процедура

Снимката трябва да бъде прикрепена към буркана с лицевата страна към стъклото с тиксо или друга лепяща лента. След това, от противоположната страна на буркана, срещу снимката, прикрепете парче алуминиево фолио с лепящата лента. Кухненска ролка за печене ще свърши работа. Налейте чиста вода в буркана, така че нивото й да е по-високо от снимката.

Водата ще е носителят, на който вашата снимка ще „пренапише“ фотографското си изображение. В същото време водните молекули се пренареждат, променяйки геометрията си и по този начин са в състояние да запомнят и предадат всякаква информация. Феноменът „паметта на водата“ позволява да съхранява и обменя данни с околната среда, които носят светлина, мисъл, музика, молитва или просто дума.

Когато водата се налее, тя ще започне да се активира.

Информацията, идваща от снимката, попада върху алуминиевото фолио, което подобно на сателитна чиния (чиния) я събира и фокусира.

В резултат на това информацията от вашата снимка за външния вид и състоянието на тялото от далечна младост ще бъде прехвърлена в паметта на водата и записана.

Продължителност на процедурата

Прехвърлянето на информация отнема 12 часа. Можете да налеете вода вечерта, до сутринта тя ще бъде готова и може да се използва.

Нюанси

По-добре е да вземете по-голям стъклен съд, снимката също да не е малка. Този фотоелексир може да се пие през деня, също така можете да се миете с него или добавяте във ваната.               

Тази вода ще прехвърли информация за вашия младежки образ в паметта на клетките.

И колкото по-често правите това, толкова по-здраво тази информация ще се прикрепи в клетъчната ви памет.

Автор на метода е Едуард Витюк, експерт в областта на психологическата безопасност и рехабилитация на поп и филмови звезди, член на Всеруската професионална медицинска асоциация и Европейската лига по психотерапия                                                                                                                                                                                                                                     


Коментари (3)

Дрън-дрън-дрън, та пляс!
09.11.2020 11:08 / Отговор
Така, така То се вижда, че дрънчиш на кухо. Празна ти е кратуната.
09.11.2020 12:12
Бай Гроздан Тази на снимката какви снимки е използвала от своята младост, че сега изглежда по този начин? Питам за един приятел!
09.11.2020 11:18 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още
Актуална тема