Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Никога не губете надежда

Хороскоп

Никога не губете надежда

Никога не губете надежда - Tribune.bg
Снимка:

„Господ умъртвява и съживява, сваля в преизподнята и възкресява; Господ прави човека сиромах и богат, унижава го и го въздига. От праха Той подига бедния, от калта възвишава сиромаха, като го туря да седне с велможите, и им дава в наследство престола на славата; защото у Господа са основите на земята, и Той върху тях утвърди вселената“.

Царства 2: 6-8

 

Не забравяйте, че копнежът и тъгата също имат своя цел. Тези емоции са напълно естествени, но те не трябва да занимават човек денем и нощем. Трябва да се контролираме, да изпълваме ума си с положителни мисли, а нашите постъпки трябва да възвишават духа ни.

Ако нямате надежда, тогава вярвате, че нищо добро не може да се случи в живота ви. Надеждата, вярата и любовта са стълбовете на духовността. Без значение в какво вярва човек, той винаги трябва да изпитва надежда, защото всичко добро в живота ни започва с надежда. Ако няма надежда, как ще градим семейство? Как ще научим нещо ново? Надеждата е трамплин за всяка наша стъпка.

Библията казва: „Онези, които се надяват на Господа, ще подновят силата си: ще повдигнат крилата си като орли; ще припнат и не ще се отрудят, ще отидат и не ще се уморят.“ (Исая 40:31)

Просто трябва да помните, че Бог винаги е с вас!

Вие също можете да засадите надежда в сърцето си. Имайте смелостта да осъществите мечтите си.

Никога не се съмнявайте, че можете да преодолеете всички трудности, които ви се случват.

Продължавайте напред, защото действието поражда импулс, а импулса създава възможности, такива, за които не сте и мечтали.  


Етикети Надежда, Вяра

Топ новини

виж още